Boston – Arizona 6:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Tampa – Colorado 5:2 (kon.)
Montreal – Calgary 2:3 (po pr.) | Florida – Winnipeg 6:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:0 (kon.)
Vancouver – Philadelphia 1:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 4:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:4 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
5:4 (0:3, 2:1, 2:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Pátek 08.12.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:22 Brent BURNS - 5:4
     
    60:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé, je hotovo, domácí vyhrávají tento zápas v prodloužení. Pavelski výborně uvolnil BRENTA BURNSE, který si roztáhl brankáře a poslal puk mezi betony. Asistence: Joe Pavelski a Joe Thornton.
    51:56 Barclay GOODROW - 4:4
     
    51:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Do brejku se při vlastním oslabení dostal BARCLAY GOODROW a tváří a tvář si poradil s brankářem, je vyrovnáno. Přesilovka se Carolině hrubě nepovedla. Asistence: Jannik Hansen a Joakim Ryan.
    48:31 Logan COUTURE - 3:4
     
    48:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Rychle využití přesilovka a hostující náskok už je jen jeden gól. Ránou z první se po výborné Braunově přihrávce prosazuje LOGAN COUTURE. Asistence: Justin Braun a Joe Thornton.
    37:51 Joe THORNTON - 2:4
     
    37:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Krásnou ránou se prosazuje z horní hranice kruhu JOE THORNTON. Je sníženo na rozdíl dvou branek. Asistence: Dylan DeMelo a Kevin Labanc.
    34:44 Jeff SKINNER - 1:4
     
    34:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpět vedení o tři góly. Po tlaku v útočném pásmu se před brankou nejlépe zorientoval JEFF SKINNER, který dokázal přesně zakončit. Obrana San Jose se snažila, ale na tohle byla krátká. Asistence: Jordan Staal a Justin Williams.
    30:21 Melker KARLSSON - 1:3
     
    30:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Výsledkem špatné hry Caroliny v přesilovce je inkasovaná branka. Chris Tierney dlouho držel kotouč, nakonec jej ale přihrál, a tak mohl poměrně snadno do odkryté brány zakončovat MELKER KARLSSON. Asistence: Chris Tierney.
    14:14 Sebastian AHO - 0:3
     
    14:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teuvo Teräväinen viděl na ose hřiště volného SEBASTIANA AHA, který dostal přihrávku a rychlou střelou poslal kotouč pod horní tyčku. Martin Jones inkasuje třetí branku. Asistence: Teuvo Teräväinen a Trevor van Riemsdyk.
    11:37 Victor RASK - 0:2
     
    11:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující celek přidává další branku, Carolina prohrála buly v útočném pásmu, Elias Lindholm se následně dostal k puku a mohl zakončovat, ale našel zadovkou lépe postaveného VICTORA RASKA, který trefil prostor, do kterého se gólman teprve přesouval. Asistence: Elias Lindholm.
    09:01 Sebastian AHO - 0:1
     
    09:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává krátce před polovinou první třetiny do vedení. Hanifin dobře vypálil, odražený puk se dostal do míst, kde byl zcela volný SEBASTIAN AHO. Ten neměl problém se zakončením do odkryté branky. Asistence: Noah Hanifin a Derek Ryan.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 31. M. Karlsson (Tierney), 38. J. Thornton (DeMelo, Labanc), 49. Couture (Braun, J. Thornton), 52. Goodrow (Hansen, J. Ryan), 61. Burns (Pavelski, J. Thornton) – 10. Aho (Hanifin, D. Ryan), 12. V. Rask (E. Lindholm), 15. Aho (T. Teräväinen, T. van Riemsdyk), 35. Skinner (J. Staal, Williams)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Braun, P. Martin, Burns, J. Ryan, DeMelo – Meier, J. Thornton, Pavelski – M. Karlsson, Couture, Hertl – Hansen, Tierney, Labanc – Sörensen, Goodrow, J. Ward.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Slavin, Pesce, Dahlbeck, Faulk, Hanifin, T. van Riemsdyk – Skinner, J. Staal, Williams – Aho, D. Ryan, T. Teräväinen – B. McGinn, V. Rask, E. Lindholm – Nordström, Krüger, Di Giuseppe.

    Rozhodčí: O'Rourke, Rank – Smith, Cameron

    Diváci: 16 947
    thejrc.org