Benátky n/J – Motor ČB 0:5 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:2 (po pr.) | Kadaň – Slavia 3:2 (po pr.)
Ústí n/L – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:3 (po pr.)
po prodl.
SK Trhači Kadaň
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Sobota 09.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Kadaň • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a někdy zase u WSM ligy na počtěnou. (19:16:16)
     
    Prodloužení rozhodli Trhači již po dvaatřiceti sekundách zásluhou Jakuba Trefného a berou tak fantastické dva body. Slavia ze severu Čech odjíždí pouze s jedním bodem.
     
    Konec zápasu.
     
    60:32
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně laxní, ale účinné zakončení! JAKUB TREFNÝ se pomalu rozjel a takovou šmudlou poslal kotouč přímo mezi betony Dominika Frodla, Trhači vítězí. Bez asistence.
     
    60:32
    Jakub Trefný byl v úniku faulován a bude mít šanci rozhodnout utkání v trestném střílení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    I třetí perioda byla vyrovnaná, a tak se bude muset rozhodnout v nastaveném čase. Kadaň poslal do vedení Nicolas Hlava, hosté ale během minuty odpověděli Lukášem Krejčíkem. Utkání tak jde do prodloužení.

    Střely na branku: 29:43
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:34
    Lukáš Krejčík v nejspíše poslední šanci třetí třetiny zakončoval po přihrávce z pravého kruhu. Dominika Pavláta pokusem na přední tyč ovšem nepřekonal.
     
    58:54
    Opět zaúřadovaly betony Dominika Pavláta, Jakub Chrpa následně obloukem vyhodil kotouč až za branku pražského celku.
     
    58:37
    Dominik Pavlát vyrazil střelecký pokus od modré čáry a i dorážku Marka Račuka, čímž udržel naději Kadaně na body v tomto utkání!
     
    57:56
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Robert Černý – 2 min., hákování).
     
    57:45
    Nahození od pravého mantinelu před branku se pokoušel tečovat za záda Dominika Pavláta aktivní Martin Kadlec. Ten ovšem neuspěl ani nyní.
     
    56:56
    V posledních minutách aktivnější Kadaň nahodila na branku, jmenovitě to byl Roman Chlouba, jenž vybojoval vhazování po levici Dominika Frodla.
     
    55:24
    Martin Kadlec dostal přihrávku do jízdy a unikal sám na Pavláta. Rozhodl se pro bekhendovou kličku, kterou kadaňský brankář famózně lapil!
     
    54:45
    Hra je nyní o něco opatrnější. Do konce utkání zbývá pět minut a další branka by hodně napověděla o vítězi dnešního utkání.
     
    53:22
    Robert Černý rozehrával kotouč na Vojtěcha Krejčiříka, jenž se pokoušel projít do zakončení. Mezi dvojicí bránících hráč ovšem cesta nevedla.
     
    52:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    A opět je vyrovnáno! Slavia se dostala do pásma a od modré čáry poslali na branku nahazovaný kotouč. Těsně před Pavlátem tečoval LUKÁŠ KREJČÍK, kterému se šťastně povedlo srovnat. Asistence: Jaroslav Kasík a Václav Jankovský.
     
    52:05
    Lukáš Blaha následně vjel do pásma a zakončoval. Jeho pokus ovšem skončil pouze na chráničích připraveného bránícího hráče.
     
    51:20
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A z protiútoku se dostávají domácí do vedení! NICOLAS HLAVA stál v pravý čas na pravém místě. Před brankou se k němu dostal kotouč, který bekhendem poslal do odkryté branky. Asistence: Roman Chlouba a Jakub Chrpa.
     
    50:54
    Jankovský následně tečoval mezi kruhy střelu Ryzáka a kotouč mířil mezi betony Pavláta, nakonec tam ale neskončil.
     
    50:04
    Jindřich Barák hledal před brankou najíždějícího Marka Račuka, kterému se ovšem nahazovaný kotouč nepovedlo stáhnout či jej tečovat do branky.
     
    49:18
    Domácí hned sevřeli Slavii a ta byla nucena vyhodit kotouč na icing. Pokračovat se tak bude vhazováním po levici Dominika Frodla.
     
    48:27
    Domácí v plném počtu.
     
    48:10
    Od modré čáry pokoušel štěstí také Marek Ryzák. Ten trefil prvního bránícího hráče před sebou a kotouč se dostal do ochranné sítě.
     
    47:12
    Postupná kombinace hostů byla zakončena pokusem Jana Pohla od modré čáry, tvrdá střela ale skončila na Pavlátovi. Slavia v aktivitě pokračuje.
     
    46:27
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Martin Šťovíček – 2 min., sekání).
     
    45:30
    Domácí v plném počtu.
     
    45:11
    Zdeněk Doležal si najel podél pravého mantinelu až před branku, kde zakončoval mezi betony Dominika Pavláta. Ten jej ale i nyní vychytal!
     
    44:49
    Zpátky pásmo zkoušel vybojovat Jan Pohl, jenž ale vjel pouze do ofsajdové pozice. Pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    44:13
    Slavia se pokoušela něco vymyslet, ale k ničemu nedošlo. Trhači bojovností získali kotouč a poslali jej do střední třetiny.
     
    43:30
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Karel Šefl – 2 min., držení protihráče).
     
    42:37
    Ondřej Havlíček nebezpečně zakončoval od levého kruhu. Frodl jeho střelu vyrazil před Darka Hejcmana, jemuž se ale nepovedlo dorazit díky obrannému zákroku puk do branky!
     
    42:08
    Následně zachytával vyhození hostů Ondřej Procházka, puk si ale zpracoval ve střední třetině, a tak i jemu byl odpískán ofsajd.
     
    41:26
    Šimon Szathmáry nahazoval do útočné třetiny, kde ovšem trefil Romana Chloubu. Píská se ofsajd a vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    40:25
    Trhači se podél levého mantinelu pokoušeli dostat do pásma, přihrávka ale skončila nikým netečována za brankou Frodla a píská se icing.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:38.
     
    Vyrovnaná druhá třetina nabídla již branky, a to po jedné na obou stranách. Lukáš Nedvídek poslal Slavii do vedení po povedené akci, Trhači odpověděli trefou Lukáše Blahy, jenž se prosadil v přesilové hře.

    Střely na branku: 23:23
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Další dělovkou se zkoušel prosadit Lukáš Blaha, nyní byl jeho pokus ovšem sražen nad branku Frodla do ochranné sítě.
     
    39:46
    V posledních sekundách druhé periody se bude vhazovat po pravici Dominika Frodla, bíločervení vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    39:18
    V dalším útoku se kolem branky obtočil Lukáš Krejčík, který hned zakončoval na zadní tyčku. Svým pokusem ale branku Pavláta nakonec ani neohrozil.
     
    38:51
    Ondřej Procházka se následně dostával do situace, kdy ujížděl na branku. V ten moment mu byl ovšem odpískán ofsajd, a tak se pokračuje vhazováním ve střední třetině.
     
    38:07
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Nyní se Trhači v početní výhodě prosazují. Darek Hejcman dostal kotouč mezi kruhy a hned jej posunul LUKÁŠI BLAHOVI. Ten udělal dva kroky a dělovkou k levé tyči srovnal na 1:1! Asistence: Darek Hejcman a Ondřej Havlíček.
     
    37:59
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jindřich Barák – 2 min., hákování).
     
    37:14
    Odražený kotouč se dostal na hokejku Jaroslava Kůse, jenž se snad na čtyřikrát pokoušel dostat puk do branky. Dominik Frodl si ale všechny situace pohlídal.
     
    36:27
    Tlak domácího celku pokračoval. Patrik Kadeřávek nahazoval na branku a Dominik Frodl jeho pokus zneškodnil efektivním semaforem.
     
    35:27
    Jakub Chrpa mohl rychle vyrovnat. Dostal se před Frodla, kterého měl již položeného. U levé tyčky se mu ovšem nepovedlo přehodit beton hostujícího mága.
     
    34:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    A nyní už první branka padá, s tímto Dominik Pavlát nemohl nic dělat! LUKÁŠ NEDVÍDEK dostal přihrávku zpoza branky a technickou střelou k levé tyčce překonal kadaňského brankáře. Asistence: Zdeněk Doležal a Marek Ryzák.
     
    33:37
    Oba celky se snaží, ale ani jednomu se nedaří vsítit úvodní branku střetnutí. Prodloužení Krejčiříka skončilo na icingu, a tak se bude pokračovat před Pavlátem.
     
    32:16
    Dalším borcem, který se snažil zvrátit bezgólový stav, byl Lukáš Krejčík. Ten projel do třetiny a zakončoval, kotouč ale skončil pouze nad brankou Pavláta.
     
    31:13
    Jakub Chrpa následně zakončoval do levé šibenice, ale jeho pokus přes obránce nakonec skončil pouze na zadním mantinelu.
     
    31:01
    Karel Šefl zakončoval od pravého mantinelu, ale jeho pokus skončil na zadním mantinelu a Slavia šla do útoku. Tam ale nic nevymyslela.
     
    29:21
    Na druhé straně unikal Hlava, jenž z levého kruhu dával na zadní tyčku přihrávku. Krejčiřík ale nedokázal poslat kotouč do odkryté branky, neposednou gumu minul.
     
    28:51
    Dominik Pavlát si následně připsal dva zákroky. První proti střeleckému pokusu z mezikruží, ten druhý proti Ondráčkovi, jenž mířil do odkryté branky!
     
    28:04
    Na druhé straně se do brankoviště dostal Marek Račuk, jemuž se ale nepovedlo přehodit betony skvěle zasahujícího Dominika Pavláta!
     
    27:25
    Martin Šťovíček v další akci domácího celku, po přihrávce do brankoviště se pokoušel zakončit, ale Frodl jej vychytal. Zblízka se špatně zakončovalo.
     
    27:11
    Trhači se nyní dostali do tlaku. Střela Jakuba Trefného skončila na bránícím hráči, pokus Lukáše Blahy z druhé strany zapadl do lapačky Frodla.
     
    26:42
    Domácí v plném počtu.
     
    25:49
    Snažení Pražanů zakončoval od modré čáry Marek Ryzák, kterému se ovšem nepovedlo prostřelit bránící hráče. Aktivita Slavie pokračuje.
     
    24:45
    Ondřej Procházka hodně obětavě lehl do střeleckého pokusu hostů, jenž tvrdě zakončovali od modré čáry. Puk skončil až ve střední třetině.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Patrik Kadeřávek – 2 min., hákování).
     
    24:21
    Martin Kadlec prošel kolem pravého mantinelu. Na pravém kruhu zasekl a zakončoval do levé šibenice, tam byla ovšem vyrážečka připraveného Pavláta.
     
    23:59
    Rychlý útok domácích následně zakončoval od pravého mantinelu Ondřej Havlíček, i nyní byl ale Dominik Frodl připraven a kotouč pohodově zachytil.
     
    23:35
    Zdeněk Doležal si nyní s pukem najel mezi kruhy a zakončoval. Jeho technická střela ovšem skončila pouze na výstroji připraveného Pavláta.
     
    22:58
    Následně Slavia zahrála na icing a vhazovat se tak bude po levici Dominika Frodla.
     
    22:19
    Na druhé straně nahazoval na branku Jan Pohl, kterému se ale nepovedlo procpat puk na branku Pavláta. Pokračuje se útokem Kadaní.
     
    21:48
    Nicolas Hlava dostal přihrávku zpoza branky a z mezikruží zakončoval. Jeho pokus do levé šibenice ale skončil na břevnu a odrazil se do ochranné sítě!
     
    21:32
    Hosté v plném počtu.
     
    20:40
    Domácí v plném počtu.
     
    20:31
    Robert Černý projel individuálně až do útočné třetiny, kde rychle zakončoval. Jeho tvrdá rána ale skončila pouze na betonech Frodla.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky jsou zpátky na ledové ploše a druhá třetina brzy začne.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:48.
     
    První třetina je u konce, sledujeme vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. Ani jeden celek se ovšem nedostal do vedení, a tak na první branku budeme muset čekat minimálně do prostřední třetiny.

    Střely na branku: 8:13
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Marek Račuk – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:01
    Domácí celek se zatím hodně solidně brání a puky pravidelně vyhazuje z vlastní třetiny. Pražané se nemůžou do ničeho dostat.
     
    18:40
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Karel Šefl – 2 min., hákování).
     
    18:31
    Následně se hra přerušila díky zákroku Dominika Frodla. V závěru první třetiny se tak bude vhazovat po levici hostujícího brankáře.
     
    18:01
    Jaroslav Kůs vjel do pásma a posunul kotouč na Vojtěcha Krejčiříka, jenž před brankou zakončoval. Bekhendový šťouch ale skončil jen těsně vedle levé tyčky!
     
    16:49
    Martin Kadlec nahazoval na branku od pravého mantinelu, kotouč ovšem pouze proletěl brankovištěm a neskončil v brance. Slavia je nadále aktivní.
     
    15:45
    Dlouhou dobu jsou hosté aktivní v útočné třetině, ani jeden pokus ovšem nevletěl na branku Dominika Pavláta. Trhači se následně dostali pryč z pásma.
     
    14:19
    Antonín Růžička na druhé straně nahazoval na branku, kde bylo několik hostujících hráčů. Nikdo ale kotouč netečoval a ten tak skončil jen na betonech Pavláta.
     
    13:59
    František Wágner dostal přihrávku před branku, kde byl naprosto sám. Proti Dominiku Frodlovi hned zakončoval, čímž jej nijak nepřekvapil. Pohotový zákrok slávistického mladíka.
     
    12:57
    Hosté v plném počtu.
     
    11:47
    Šimon Szathmáry byl prvním, kdo se pokoušel zaměstnat Frodla pokusem od modré čáry. Pokus kadaňského obránce byl ale ztečován nad branku.
     
    11:33
    Domácí celek kombinoval a vše bylo zakončeno přihrávkou Hlavy do brankoviště. Tam byl ale jako první Frodl, jenž kotouč ukryl pod betony.
     
    10:57
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martin Kadlec – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jaroslav Kasík – 2 min., podražení).
     
    10:14
    Pražané nyní Kadaň pořádně sevřeli a kombinovali. Ani jeden z hráčů se ale do zakončení nedostal a kotouč skončil mimo útočnou třetinu hostů.
     
    08:50
    František Wágner se pokoušel přihrávat o zadní mantinel na spoluhráče, puk se ale dostal před branku, kde byl naprosto sám Martin Kadlec. Ten ale volný prostor trestuhodně přestřelil!
     
    07:54
    Šagát našel od pravého mantinelu před brankou Krliše, jenž byl v brankovišti. Zde se mu ale zakončit díky těsné obraně nepovedlo.
     
    07:05
    Hra byla přerušena díky Lukáši Krejčíkovi, jenž zůstal ležet s bolestivou grimasou na ledě. Hostující útočník bude ovšem v pořádku.
     
    06:41
    Šikovně si nyní počínal Václav Jankovský. Ten čekal u levé tyčky Pavlátovy branky, volný kotouč se dostal na jeho hokejku po nepřesném vedení domácího obránce. Jankovský ale nezakončil a Pavlát kotouč ukryl v rukavici.
     
    05:27
    Trhači následně pronikali do dalšího útoku, Ondřej Procházka hledal Patrika Kadeřávka. Domácí obránce ale z dobré pozice nedokázal zakončit.
     
    04:41
    Podél levého mantinelu se do třetiny dostával Lukáš Blaha, jenž dělovkou na zadní tyč zakončoval. Svým pokusem ale trefil pouze zadní mantinel.
     
    04:09
    Václav Jankovský se zorientoval v brankovišti a z otočky se pokoušel překonat Dominika Pavláta. Puk ovšem netrefil ideálně a mladého brankáře neohrozil.
     
    03:43
    Na druhé straně zakončoval od modré čáry bek Jaroslav Kasík. Dominik Pavlát jeho pokus ovšem viděl a kotouč ukryl ve své lapačce i přes clonu Slávistů.
     
    03:08
    Nicolas Hlava měl na hokejce první branku. Dostával přihrávku skrz brankoviště a mohl zakončovat do odkryté klece, hůl mu ale byla zablokována.
     
    02:45
    Následně se hostujícímu celku nepovedlo založit útočnou akci, puk mířící do pásma skončil na icingu. Pokračovat se bude vhazováním před Frodlem.
     
    02:20
    Šimon Szathmáry to zkoušel od modré čáry, puk ještě tečoval Ondřej Procházka. Dominik Frodl na poslední chvíli zasáhl vyrážečkou, aby kotouč následně zalehl.
     
    01:45
    Snažení pražského celku pokračovalo, a tak se domácí pokoušeli uklidnit hru kombinací za vlastní brankou. Trhači čekají na svou akci.
     
    00:34
    O střelecký pokus na levé straně se pokoušel Zdeněk Doležal, jenž ale svým pokusem branku přestřelil. Kotouč se od těla domácího hráče dostal nad břevno a skončil na zadním mantinelu.
     
    00:05
    Marek Račuk vyhrál úvodní vhazování pro sešívané a ti zatím kombinují ve vlastní třetině.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání třicátého kola mezi Kadaní a Slavií brzo začne.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Tadeáš Dvořák) – Trefný, R. Černý, Blaha, Šefl, Kadeřávek, Szathmáry – Krejčiřík, Kůs, Hlava – Chrpa, Chlouba, J. Müller – Wágner, Rindoš, O. Procházka – Havlíček, Hejcman, Šťovíček.

    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Barák, Pohl, Kasík, A. Růžička, Ryzák, Kolařík, Šmíd – Z. Doležal, Račuk, Nedvídek – Jankovský, Šafránek, L. Krejčík – M. Kadlec, Šagát, Krliš – M. Ondráček, Kubica.

    Rozhodčí: Škrobák, Kostourek – Belko, Kokrment..
     
    HC SLAVIA PRAHA

    Sešívaným se letos již klasicky daří v horní polovině. Ambice dvojnásobného extraligového šampiona z aktuálního století sahají na postup zpátky mezi elitu, po sestupu do WSM ligy se ale Pražané podívali pouze jednou do baráže, kde neuspěli. Bíločervení ztrácejí jeden bod na Přerov a drží sérii dvou porážek v řadě, naposledy tomu tak bylo v utkání proti Prostějovu (1:2). Nejproduktivnějším hráčem Slavie je Daniel Vrdlovec, 9 bodů nasbírala v osmi zápasech nová posila a minulý rok hráč Kadaně, Marek Račuk.
     
    SK TRHAČI KADAŇ

    Trhači coby farma Chomutova nepředvádí kdovíjak skvělé výkony a severočeské město se aktuálně nachází na poslední pozici WSM ligy. Trhači navíc nevyhráli již čtyřikrát v řadě, což se budou dnes pokoušet zlomit. Naposledy Kadaňští prohráli na domácím ledě s Přerovem 1:2. Nejproduktivnějším hráčem týmu je se čtrnácti body Nicolas Hlava (8+6).
     
    Krásný den všem fanouškům hokeje! V rámci třicátého kola WSM ligy budeme na Zimní stadioně v Kadani sledovat utkání domácích Trhačů proti aktuálně páté Slavii. Utkání startuje v 17:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 39. Blaha (Hejcman, Havlíček), 52. Hlava (Chlouba, Chrpa), 61. Trefný (TS) – 35. Nedvídek (Z. Doležal, Ryzák), 53. L. Krejčík (Kasík, Jankovský)


    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Tadeáš Dvořák) – Trefný, R. Černý, Blaha, Šefl, Kadeřávek, Szathmáry – Krejčiřík, Kůs, Hlava – Chrpa, Chlouba, J. Müller – Wágner, Rindoš, O. Procházka – Havlíček, Hejcman, Šťovíček.
    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Barák, Pohl, Kasík, A. Růžička, Ryzák, Kolařík, Šmíd – Z. Doležal, Račuk, Nedvídek – Jankovský, Šafránek, L. Krejčík – M. Kadlec, Šagát, Krliš – M. Ondráček, Kubica.

    Rozhodčí: Škrobák, Kostourek – Belko, Kokrment.

    Diváci: 412
    thejrc.org