Benátky n/J – Motor ČB 0:5 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:2 (po pr.) | Kadaň – Slavia 3:2 (po pr.)
Ústí n/L – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:3 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 09.12.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Vsetín to zkusí v šesti, Šurý na střídačce, do konce přesilové hry Valachů zbývá jedna minuta.
     
    57:49
    Vsetín se vyrovnávací branky zatím nedočkal, ale bude hrát v početní výhodě. Dvě minuty za sekání pro Gaga.
     
    Vsetín z mimořádného tlaku vsítil vyrovnávací branku, tu však rozhodčí k velké nevoli vsetínského týmu i fanoušků neuznává pro zásah vysokou holí! Je však pravda, že hlavní arbitr velmi dlouho váhal, než rozpažil!
     
    53:05
    Ani Přerov svou přesilovou hru ve třetí třetině nedokončí, dvě minuty za sekání pro Fořta.
     
    51:26
    Poměr sil na ledě se srovná, dvě minuty za podražení pro vsetínského Frola.
     
    50:58
    Znovu skvělý Klimeš, Ostrčil našel Vávru přihrávkou přes šíří pásma, jeho střelu z voleje přerovský brankář chytil a jen díky němu není skóre již dávno vyrovnané.
     
    49:50
    Vsetín je ve třetí třetině jednoznačně lepším týmem a Přerov je v úporné snaze bránit vsetínský nápor nucen k chybám, jednu takovou teď předvedl hostující kapitán Pšurný, když vystřelil kotouč mimo ledovou plochu a odpyká si za to další dvě minuty v dnešním utkání.
     
    45:02
    Nyní se Vsetínu naskýtá ideální příležitost pro vyrovnání, menší trest fasuje Pšurný.
     
    42:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši snižují na rozdíl jediné branky! Ihned po buly se Vsetínští znovu nastěhovali do útočného pásma a po přihrávce Markoviče trefil odkrytý prostor v brance ONDŘEJ KOPTA. Asistence: Jaroslav Markovič, Tomáš Frolo.
     
    41:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a střílí branku naděje! Teper dokázal od mantinelu propasírovat přihrávku do mezikruží na ANATOLIJE PROTASENJU a ten dokázal zasunout kotouč do branky Přerova: Asistence: Jakub Teper.
     
    41:18
    Dnešní utkání sleduje 3252 diváků.
     
    40:53
    Možnost pro Vsetín, dvě minuty pro Sýkoru za hákování.
     
    37:07
    Komplikace pro Vsetín, dvě minuty za hákování pro Vávru.
     
    34:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři v poslední vteřině využívají přesilovou hru! Nejprve Fořt zamířil mimo branku, kotouč se však od zadního mantinelu odrazil na hůl ROMANA PŠURNÉHO a ten jej poslal do vsetínské branky, tady už byl Šurý bezmocný. Asistence: Tomáš Fořt.
     
    32:43
    Přesilová hra pro Přerov, dvě minuty za držení hole pro vsetínského Markoviče.
     
    31:51
    Illéš dokázal vsetínský tým osvobodit ze sevření a osamocen mířil na Klimeše, koncovka do bekhendu ovšem vsetínskému novicovi v sestavě nevyšla! Klimeš je dnes velkou oporou Zubrů.
     
    27:11
    V témže čase dochází na straně Vsetína ke střídání brankářů, Luboše Horčičku nahradí Michal Šurý.
     
    27:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se prosazují ve vlastním oslabení! Z vlastní obranné třetiny vyvezl kotouč TOMÁŠ FOŘT, jeho střela propadla mezi betony brankáře Horčičky, kotouč se pak hlemýždím tempem doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Roman Pšurný, Oldřich Horák.
     
    25:43
    Velká příležitost pro Vsetín, dvě minuty za podražení fasuje Chmelíř a Valaši si po dobu čtyřiasedmdesáti minut zahrají ve dvojnásobné početní výhodě.
     
    24:57
    Přesilová hra pro Vsetín, dvě minuty za podražení odsedí Pšurný.
     
    21:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a jdou do kontaktu! Kucharczyk držel kotouč za brankou a všiml si ideálně postaveného PETRA BERÁNKA a ten dokázal prostřelit Klimeše. Asistence: Radim Kucharczyk, Jaroslav Markovič.
     
    19:53
    V závěru první třetiny se ještě bude vylučovat, dvě minuty za nedovolené bránění pro Karla Pláška mladšího.
     
    14:06
    Vylučuje se na straně Přerova. První přesilovou hru v utkání nabídl Vsetínu Zdeněk Čáp, jenž se dopustil hákování.
     
    13:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe se dostavila druhá branka Přerova. Brankář Horčička měl nyní luxusní výhled na střelu JAKUBA NAVRÁTILA , přesto kotouč skončil v brance. Asistence: Michal Gago, Jiří Goiš.
     
    09:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři přeci jen dokázali využít dlouhou početní výhodu! Střelu Popelky dokázal Horčička ještě zneškodnit, ale k dorážce se dostal MICHA GAGO a na jeho zakončení už vsetínský brankář nedosáhl. Asistence: Michal Popelka, Zdeněk Čáp.
     
    07:07
    Přerov není v přesilové hře nebezpečný, ale vynutil si další faul. Dvě minuty za podražení fasuje Teper a Zubři si zahrají po dobu dvou minut a dvaačtyřiceti vteřin dvojnásobnou početní výhodu.
     
    06:26
    Vsetín je paradoxně i v oslabení lepším týmem! Beránek nyní poslal do samostatného úniku Koptu, jenž se snažil Klimeše překonat kličkou alá Forsberg, ale puk se svezl těsně mimo tyč přerovské branky!
     
    04:49
    První vyloučení utkání se koná na straně Vsetína. David Vítek to přehnal s útočným důrazem a nedovoleně atakoval Malinu. Přerovský obránce zůstal chvíli ležet otřesen na ledové ploše, ale zdá se, že bude v pořádku. Vsetínský útočník nakonec fasuje přísný trest 5 minut plus trest do konce utkání.
     
    04:13
    Beránek nyní dokázal propasírovat přihrávku na Kucharczyka, jenž ujížděl na Klimeše zcela osamocen, zvolil zakončení střelou, ale přerovský brankář dokázal puk vyrazit! Přerov má ovšem velké mezery v defenzívě.
     
    03:19
    Vsetín nyní dokázal způsobit před Klimešem pořádný zmatek, k dorážce se dostal Kopta, ale na poslední chvíli letící kotouč do branky vyrazil hokejkou přerovský obránce!
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 22. P. Beránek (Kucharczyk, Markovič), 42. Protasenja (Teper), 43. Kopta (Markovič, Frolo) – 10. Gago (Popelka, Čáp), 14. Navrátil (Gago, Goiš), 28. Fořt (Pšurný, O. Horák), 35. Pšurný (Fořt)


    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – Žák, Teper, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Janáček – Markovič, Kopta, Březina – Slováček, Illéš, Vávra – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Vítek, Šilhavý, Karafiát.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – O. Horák, Chmelíř, Zbořil, Pala, Malina – T. Doležal, T. Sýkora, Šlahař – Čáp, Plášek, Pšurný – Fořt, Goiš, Popelka – Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl, Gago – Navrátil.

    Rozhodčí: Fiala, Zbořil – Konvička, Poruba.

    Diváci: 3252
    thejrc.org