Benátky n/J – Motor ČB 0:5 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:2 (po pr.) | Kadaň – Slavia 3:2 (po pr.)
Ústí n/L – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:3 (po pr.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
4:3 (1:3, 0:0, 2:0 - 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 09.12.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:58
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    a Třebíč rozhoduje toto utkání! O gól se zasloužil TOMÁŠ KRATOCHVÍL, který dokázal propálit Cikánka v prostoru mezi lapačkou a betonem. Asistence: Erat.
     
    47:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč vyrovnává stav utkání na 3:3! Po krásné kombinaci tří hráčů v útočném pásmu po vyloučení jednoho z hostů se nakonec dostal ke střele PETR KRATOCHVÍL, který svojí střelou propálil Cikánka. Asistence: Kristl, Kusko.
     
    45:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčští dokázali využít výhody, která jim připadla po faulu jednoho z hráčů a následným bekendem, ke kterému se dostal TOMÁŠ MLYNÁŘ, posunul Třebíč do vedení. Asistence: Ferda.
     
    16:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme zde další branku na straně Kladna! Tentokrát dokázal svojí tvrdé střely od modré čáry využít DAVID TŮMA a poslal tak Kladno do vedení 3:1. Asistence: Repe, Kubík.
     
    15:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se dostává do vedení po zásluze MILOSLAVA HOŘAVI, který po nahrávce, která mu přišla zpoza brány před Dostála, propálil mezi betony brankáře domácích. Asistence: Kubík.
     
    05:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno vyrovnává. Krásnou akci nyní předvedli dva z řad Rytířů, kdy si na levé straně najížděl Machač, který nahrál přesně na druhou stranu DAVIDU TŮMOVI a ten bez větších problémů zakončil do prázdné brány. Asistence: Machač, Kloz.
     
    01:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí se dostávají rychle do vedení zásluhou JANA WASSERBAUERA, který dokázal dorazit kotouč po střele Vodného od modré čáry za záda Cikánka a posouvá tak Třebíč do vedení 1:0. Asistence: Vodný, Nedbal.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 2. Jan Wasserbauer (Vodný, Nedbal), 46. Mlynář (Ferda), 48. Kratochvíl (Kristl, Kusko), 62. Kratochvíl (R. Erat) – 6. D. Tůma (Machač, J. Kloz), 16. M. Hořava (Kubík), 17. D. Tůma (Repe, Kubík)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, Čejka, Kaláb, Půža – Kratochvíl, Dolníček, R. Erat – Kristl, Kusko, Vodný – Gajarský, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Jan Wasserbauer, Mlynář.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – F. Matula, Štich, Štindl, Kehar, Lenďák, Repe – Bláha, T. Kaut, Redlich – Pekr, Kurjanov, J. Strnad – D. Tůma, Machač, J. Kloz – Kubík, Svedlund, M. Hořava.

    Rozhodčí: Čech, Vrba – Reich, Komínek.

    Diváci: 1624
    thejrc.org