Benátky n/J – Motor ČB 0:5 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:2 (po pr.) | Kadaň – Slavia 3:2 (po pr.)
Ústí n/L – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:3 (po pr.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
4:3 (1:3, 0:0, 2:0 - 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 09.12.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i prodloužení, které nakonec dopadlo dobře pro Třebíč, která dokázala otočit celý stav utkání a zvítězila tak nad Kladnem 4:3p a bere si tak zasloužené dva body. Kladno mělo krásně rozehraný zápas, ale Třebíč se nakonec dokázala zvednout ze země, využít možných příležitostí a vyhrát. Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji Vám za sledování a někdy příště, na shledanou. (19:57:00)
     
    Konec zápasu.
     
    61:58
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    a Třebíč rozhoduje toto utkání! O gól se zasloužil TOMÁŠ KRATOCHVÍL, který dokázal propálit Cikánka v prostoru mezi lapačkou a betonem. Asistence: Erat.
     
    61:26
    Vodný se pokoušel projet středním pásmem, to se mu podařilo, pokoušel se také zakončit, v tom mu ale zabránil jeden z obránců Rytířů.
     
    60:45
    na druhé straně se Třebíči daří také první úspěšná střela prodloužení, se kterou si ale Cikánek poradil.
     
    60:02
    Kladno rozjíždí úvodní útok, Štindl se pokusil o první střelu, jeho pokus ale skončil mimo bránu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nám přinesla vyrovnání stavu, který se držel dlouhou dobu ve prospěch Kladna. Ve třetí třetině nejdříve skóroval v čase 45:59 Mlynář, který dokázal z výhody vstřelit branku a snížit tak stav na 2:3. O chvíli později se ale podařilo v čase 47:02 vyrovnat stav v přesilové hře Kratochvílovi a ten tak zůstal beze změny 3:3. Do konce třetiny vzali režii nad hrou třebíčští hráči, kteří neustále napadali, stříleli, ale k otočení stavu se již nedostali. Hra jde tak do prodloužení a vy u toho budete s námi!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:32
    Kehar se pokoušel dostat přes střední pásmo, to se mu ale nepodařilo, byl zastaven Čejkou, který následně posílá kotouč za bránu hostů.
     
    59:23
    Erat si najíždí podél pravého mantinelu ke střele, to se mu daří, jeho pokus ale končí po vyražení Cikánkem nad bránou.
     
    58:55
    Vhazování si berou na své hole hosté, ale ne na dlouho, v rohu dokázal kotouč vybojovat Kratochvíl, ale po důsledné dohře hostů jsou opět u kotouče Rytíři.
     
    58:46
    Nyní měli hosté obrovské štěstí! Kotouč se jen tak tak dokutálel kolem pravé tyče Cikánkovy svatyně mimo brankový prostor. Vhazovat se bude v obranném pásmu hostů.
     
    57:52
    Nyní se domácí dostávají před Cikánka, kde stojí připravený před bránou Vodný, nyní ale hrál v rohu Kusko, který přišel po agresivní hře hostů o kotouč a pokračují ve hře Rytíři.
     
    57:25
    Kratochvíl spěchá za kotoučem do rohu kluziště, kde ho ale přebírají hosté a jedou před Dostála.
     
    57:10
    Půža nahazuje kotouč na cikánka, ten je však pozorný a svou lapačkou pohotově zasahuje. Vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    55:56
    Vodný nahrává kotouč na modrou čáru Čejkovi, nyní se dostává ke kotouči Kusko, jeho pokus ale opět likviduje Cikánek. Nyní měli hosté velké štěstí a mohou děkovat svému brankáři!
     
    55:22
    Na druhé straně se ale daří domácím dobrý únik, kdy se ke střele před Cikánkem dostal Mlynář, jeho pokus ale končí ve výstroji brankáře hostů.
     
    54:35
    Domácí mají kotouč na svých holích, nyní ho ale při vyhození dokázali hosté ve středním pásmu zachytit a pokouší se založit útočnou akci.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 2. Jan Wasserbauer (Vodný, Nedbal), 46. Mlynář (Ferda), 48. Kratochvíl (Kristl, Kusko), 62. Kratochvíl (R. Erat) – 6. D. Tůma (Machač, J. Kloz), 16. M. Hořava (Kubík), 17. D. Tůma (Repe, Kubík)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, Čejka, Kaláb, Půža – Kratochvíl, Dolníček, R. Erat – Kristl, Kusko, Vodný – Gajarský, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Jan Wasserbauer, Mlynář.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – F. Matula, Štich, Štindl, Kehar, Lenďák, Repe – Bláha, T. Kaut, Redlich – Pekr, Kurjanov, J. Strnad – D. Tůma, Machač, J. Kloz – Kubík, Svedlund, M. Hořava.

    Rozhodčí: Čech, Vrba – Reich, Komínek.

    Diváci: 1624
    thejrc.org