Benátky n/J – Motor ČB 0:5 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:2 (po pr.) | Kadaň – Slavia 3:2 (po pr.)
Ústí n/L – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:3 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 09.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté nejdříve nevyužili přečíslení 2 na 1, do kterého se obětavě položil Martin Vágner. Následující akce už ale končí brankou. PETR STLOUKAL dorazil opuštěný kotouč za záda Růžičky. Asistence: Martin Kohout, Daniel Krejčí.
     
    34:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další sporné vyloučení a hosté se dostávají do vedení. VLADIMÍR SIČÁK propálil od modré vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Rachůnek, Stanislav Balán.
     
    23:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    MICHAL VACHOVEC ujel po pravé straně a střelou ke vzdálenější tyčce rozpoutal na zimním stadionu v Ústí nad Labem PLYŠÁKOMÁNII, která udělá radost dětem, jenž nemají příliš štěstí a jsou bez rodičů. Asistence: Martin Vágner, Patrik Husák.
     
    12:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení a nutno podotknout po právu. Nejdříve se neprosadil v před brankovém prostoru Flek. Následně pálil Daniel Krejčí a jeho střelu tečoval TOMÁŠ RACHŮNEK, který posílá hosty do vedení. Asistence: Daniel Krejčí, Jakub Flek.
    Marken.cz

    Filip Vlček

    Branky a nahrávky: 24. Vachovec (M. Vágner, Husák) – 13. T. Rachůnek (Krejčí, Flek), 35. Sičák (T. Rachůnek, Balán), 38. Stloukal (Kohout, Krejčí)


    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Růžička (Soukup) – Šenkeřík, Vl. Brož, M. Vágner (C), Husák, Hes, Bernad – Melka, Roubík (A), Severa – D. Merta, Vachovec, Smolka – Kuběna, Navarra, Gengel – Pšenička, Najman, T. Jandus.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Sičák (A), Krejčí, Podlipnik, M. Rohan, J. Tomeček, Kovačevič, Šafář – T. Rachůnek, Balán (A), Gorčík – Stloukal, Kverka, Kohout – Tuominen, Skuhravý (C), Flek – M. Zadražil, Šik.

    Rozhodčí: Doležal, Vokřál – Votrubec, Ševic

    Diváci: 1 167
    thejrc.org