Šumperk – Val. Meziříčí 8:1 (kon.) | Opava – SHK Hodonín 1:11 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 2:3 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 2:4 (kon.) | Most – Jablonec n/N 0:5 (kont.)
Písek – Tábor 0:3 (kon.) | Bílina – Děčín 3:6 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 3:2 (kon.)
David Servis – Kolín 3:4 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 4:6 (kon.) | Letňany – Kobra 3:4 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
3:6 (1:0, 1:4, 1:2)
HC Děčín
Sobota 09.12.2017, 17:302. liga skupina Západ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka čtyři na tři a další branka v síti Bíliny. Hosté tak pečetí svou dnešní výhru. MICHAL OLIVERIUS zblízka prostřelil Kurakoua a takový náskok domácí už nestihnou dohnat – 3:6. Asistence: Daniel Volráb a Jaroslav Hašek.
     
    56:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    A dvojnásobná početní výhoda je využita. DANIEL VOLRÁB dostal přihrávku do prostoru před bílinskou brankou od Michala Oliveriuse a prvně jmenovaný pak prostřelil Michajlova, když kotouč umístil k jeho pravé tyči – 3:5. Asistence: Michal Oliverius a Jan Kaltenböck.
     
    55:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Přesilovka Bíliny je využita. FRANTIŠEK MÁLA trefil z levého kruhu horní část děčínské branky a dostává svůj tým na dostřel jediné branky – 3:4. Domácí útočník tak zároveň završil svůj čistý hattrick v tomto utkání. Asistence: Lukáš Hrdlička.
     
    37:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny se Medvědi znovu dostávají do dvoubrankového náskoku. JAROMÍR CHMEL dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a svou střelou zápěstím pak posílá kotouč znovu za záda Martina Michajlova – 2:4. Asistence: Radim Vacek a Tomáš Faigl.
     
    29:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Také Draci využívají svou početní výhodu. FRANTIŠEK MÁLA dostal přihrávku na levý kruh a rychlou střelou překonal Jana Dlouhého – 2:3. Draci jsou tak Medvědům na dostřel jediného gólu. Asistence: Lukáš Hrdlička a Miroslav Polák.
     
    26:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak Medvědi to tedy ve druhé části hry berou vyloženě do svých rukou. Během chvilky se dostávají do dvoubrankového náskoku. Pěknou souhru Medvědů zakončil LUKÁŠ SLADKOVSKÝ, který si sjel těsně před Michajlova a nekompromisní střelou ho překonává. Exděčínský brankář tak během chvilky musí lovit kotouč ze své sítě už potřetí – 1:3. Asistence: Marek Macek a Michal Oliverius.
     
    26:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tak se také stává. Po deseti vteřinách hosté využívají další přesilovou hru a jdou tak v utkání poprvé do vedení. PAVEL ZAJAN pohotovou střelou v blízkosti branky Bíliny nedal Michajlovovi šanci a Medvědi tak jdou do vedení – 1:2. Asistence: Daniel Volráb a Jaroslav Hašek.
     
    23:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    A Medvědi svou přesilovou hru prakticky bleskově využívají a srovnávají s Draky krok. MARTIN ZDVOŘÁČEK se napřáhl ke střele z kruhu a poté svou dělovkou propálil Martina Michajlova – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jan Kaltenböck a Lukáš Sladkovský.
     
    10:07
    Draci právě vstřelili branku!
    Nyní se to domácím už ale povedlo. Po další akci před děčínskou klecí otevírají účet dnešního klání. Vladimír Kýhos našel přesnou přihrávkou volného FRANTIŠKA MÁLU, jenž se v předbrankovém prostoru děčínského celku nemýlil – 1:0. Asistence: Vladimír Kýhos a Lukáš Hrdlička.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Mála (Kýhos, Hrdlička), 30. Mála (Hrdlička, Polák), 56. Mála (Hrdlička) – 24. Zdvořáček (Kaltenböck, Sladkovský), 27. Zajan (Volráb, Hašek), 27. Sladkovský (Macek, Oliverius), 38. Chmel (Vacek, Faigl), 57. Volráb (Oliverius, Kaltenböck), 60. Oliverius (Volráb, Hašek)


    HC Draci Bílina: Michajlov (58. Kurakou) – Polák, Fryč, Jirkovský, Brettschneider, Fučík, Vošta, Kuncl – Hrdlička, Kolíček, Kail – Procházka, Böhm, Gevorkian – Kýhos, Mical, Mála – Doležal, Vykouk
    HC Děčín: Dlouhý (Šticha) – Málek, Hříbal, Kaltenböck, Zdvořáček, Chmel, Molnár, Balcar – Hašek, Volráb, Zajan – Macek, Oliverius, Sladkovský – Vacek, Faigl, Chovanec – Fojt, Kopta, Amirov

    Rozhodčí: Vyštejn – Axman, Janíček
    thejrc.org