Boston – NY Islanders 3:1 (kon.) | Tampa – Winnipeg 4:3 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 3:4 (kon.) | Columbus – Arizona 1:0 (kon.) | Florida – Colorado 3:7 (kon.)
Montreal – Edmonton 2:6 (kon.) | Dallas – Vegas 3:5 (kon.) | San Jose – Ottawa 5:0 (kon.)
Calgary – Vancouver 4:2 (kon.) | Los Angeles – Carolina 3:2 (po pr.)
konec
Florida Panthers
3:7 (1:1, 1:2, 1:4)
Colorado Avalanche
Neděle 10.12.2017, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Nemeth odpálil puk přes plexisklo a jde ještě na trestnou lavici.
    57:40 Carl SÖDERBERG - 3:7
     
    57:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    CARL SÖDERBERG přijal puk od Comeaua, přebruslil střední pásmo a poslal do odkryté klece Floridy sedmý gól. Asistence: Blake Comeau.
     
    56:30
    Reimer opět odjel na střídačku, Florida je v šesti.
    55:59 Matt NIETO - 3:6
     
    55:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Yandle pálil od modré, ale trefil pouze hráče hostujícího týmu. Comeau následně přihrál MATTU NIETOVI, který si dobruslil až pro gól do prázdné klece. Asistence: Blake Comeau, Carl Soderberg.
     
    54:35
    Branka Floridy je opět prázdná!
    54:15 Jonathan HUBERDEAU - 3:5
     
    54:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí vykřesávají naději! Po vhazování rozehrála Florida krátkou kombinaci a JONATHAN HUBERDEAU o nohu Zadorova dostal puk za záda Varlamova, který nestihl reagovat na změnu směru. Asistence: Keith Yandle, Vincent Trocheck.
     
    53:52
    Branka Floridy je prázdná, Reimer je na střídačce!
    53:42 Colin WILSON - 2:5
     
    53:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté asi definitivně rozhodují o výsledku. Compher se dostal do útočného pásma, najížděl na branku z pravé strany a přihrál na levé křídlo do jízdy COLINU WILSONOVI, před nímž se objevila odkrytá klec. Reimer, i přes snahu se rychle přesunout, toho nemohl moc udělat. Asistence: J.T. Compher, Sven Andrighetto.
    51:59 Erik JOHNSON - 2:4
     
    51:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rychlý kontr hostí končí gólem ERIKA JOHNSONA, který střílel z kruhu pro vhazování přes dva bránící protihráče a puk tečoval o nohu Hunta. Reimerovi, který neměl šanci reagovat, zapadl kotouč mezi betony. Asistence: Matt Nieto.
     
    40:45
    A další přečíslení! Tentokrát s Trocheckem vyrazil do útoku Pysyk, ale Trocheck to vzal na sebe a minul Varlamovovu branku!
     
    40:28
    Trocheck s MacKenziem vyrazili v oslabení do přečíslení dva na jednoho, ale Trocheck neprotlačil puk na svého spoluhráče.
     
    39:44
    Dvě minuty za podražení si naopak bude muset odsedět domácí hráč. Colton Sceviour putuje na trestnou lavici.
     
    35:26
    Bude se vylučovat na straně Colorada. Za hru vysokou holí odchází pykat Barrie, který navíc obdrží dvojnásobný trest, jelikož Malgin krvácí ze rtu.
    32:07 Alexander KERFOOT - 2:3
     
    32:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rychlý obrat ve skóre! Od vyrovnávací branky uběhlo pár desítek vteřin a ALEXANDER KERFOOT tečoval před brankovištěm střelu Barrieho od modré čáry a nedal Reimerovi šanci na letící puk zareagovat. Asistence: Tyson Barrie, Mikko Rantanen.
    31:26 Nathan MACKINNON - 2:2
     
    31:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON se ujal puku ve středním pásmu, prokličkoval mezi obranou domácích a dostal se osamocen před Reimera. Toho si vychutnal parádní střelou pod víko, jíž vyrovnal na 2:2! Asistence: J.T. Compher, Patrik Nemeth.
     
    29:25
    Další obrovská šance domácích! Trocheckova střela propadla Varlamovovi pod rukou za záda do brankoviště, ale k jeho velkému štěstí se tam nacházel pouze jeho spoluhráč, který puk odpálil.
     
    29:07
    Vylučuje se na straně Colorada. Za sekání odchází pykat Compher.
     
    27:06
    Přihrávka za obranu našla Bjugstada, který se vyřítil rychlostí blesku na Varlamova. Brankář Colorada předvedl bravurní zákrok vyrážečkou.
     
    25:32
    A další velká šance Floridy! Vrbata zabruslil s pukem na levé straě a snažil se protlačit přihrávku na najíždějícího Scevioura, ale vracející se obránce dokázal do směru puku vložit hokejku.
    24:51 Denis MALGIN - 2:1
     
    24:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Hrubka v rozehrávce a obraně Colorado poslala do samostatného úniku DENISE MALGINA, který před Varlamovem rychle zamíchal pukem, poslal si ho mírně do forhendu a po teči Varlamovova betonu poslal puk do branky. Asistence: Jamie McGinn, Ian McCoshen.
    19:57 Aaron EKBLAD - 1:1
     
    19:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle vrátili do útočného pásma. Huberdeau křižnou přihrávkou skrz pásmo našel v pravém kruhu AARONA EKBLADA, který osamocen parádní střelou propálil Varlamova a vyrovnává na 1:1! Asistence: Jonathan Huberdeau, Keith Yandle.
     
    17:17
    Tyson Barrie přehodil puk přes plexisklo a putuje na trestnou lavici. První přesilovka pro Floridu.
     
    15:23
    Fantastický zákrok Jamese Reimera, který si poradil s hodně nepříjemným tečovaným pukem Rantanena a dokázal betonem puk udržet v brankovišti. Následně, roztažen před brankou, puk zasedl a uhájil před dorážejícími hráči Colorada.
     
    13:24
    Reimer se dostal do dalších obtíží a vyřešit se je pokusil Ekblad, jenže jeho pokus o vyhození puku končí přehozením plexiskla a trestem za zdržování hry.
    10:56 Mikko RANTANEN - 0:1
     
    10:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hra se po krátkém osvobození domácích zase vrátila před Reimera, který tentokrát už náporu soupeře nedokázal čelit. První střelu od modré sice vyrazil, ale před brankovištěm se uvolnil MIKKO RANTANEN, který nikým neatakován dorazil puk za záda domácího gólmana. Asistence: Mark Barberio, Gabriel Landeskog.
     
    07:57
    Na pravém mantinelu byly boje o puk tak divoké, až si Matheson pomohl podržením hole soupeře a putuje na trestnou lavici.
     
    06:58
    Haley se náhle vymanil od zadního mantinelu a bleskově si přehodil puk na bekhend. Po vybruslení do levého kruhu rychle vypálil a Varlamov měl co dělat, aby neposedný puk zkrotil.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 20. Ekblad (Huberdeau, Yandle), 25. Malgin (J. McGinn, McCoshen), 55. Huberdeau (Yandle, Trocheck) – 11. Rantanen (Barberio, Landeskog), 32. MacKinnon (Compher, Nemeth), 33. Kerfoot (Barrie, Rantanen), 52. E. Johnson (Nieto), 54. C. Wilson (Compher, Andrighetto), 56. Nieto (Comeau, Söderberg), 58. Söderberg (Comeau)


    Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Ekblad (A), Yandle, Pysyk, Matheson, Petrovic, McCoshen – Bjugstad, Trocheck, Huberdeau – Malgin, McCann, J. McGinn – Vrbata, Sceviour, Hunt – Brickley, MacKenzie (C), Haley.
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – E. Johnson (A), Zadorov, Barrie, Nemeth, Barberio, Girard, A. Lindholm – Rantanen (A), MacKinnon (C), Landeskog – Compher, Kerfoot, Jost – Comeau, Söderberg, Nieto – C. Wilson, Andrighetto.

    Rozhodčí: Luxmore, Pollock – Nagy, Kovachik
    thejrc.org