Sparta – Litvínov 3:6 (kon.) | Chomutov – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 6:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 10.12.2017, 18:20 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:18 Oskars CIBULSKIS - 6:0
     
    58:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita, šestý gól v plzeňské síti! OSKARS CIBULSKIS coby obránce rád operuje v mezikruží, což potvrdil i nyní. Najel si na nahrávku Andrise Džerinše a nekompromisně tvrdou dělovkou zvýšil stav zápasu už na 6:0. Asistence: Andris Džerinš, Roman Kukumberg.
    52:15 Rudolf ČERVENÝ - 5:0
     
    52:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí celek završuje "bůra", tohle už začíná zavánět trošku debaklem! Rudolf Červený měl našlápnuto do samostatného úniku, nakonec ale zabrzdil a nahrával k druhé tyči Petru Koukalovi. Ten nejprve vystřelil a odražený puk poslal zpět RUDOLFU ČERVENÉMU, který zametl černou pryž do poloodkryté branky – 5:0. Asistence: Petr Koukal.
    43:23 Rudolf ČERVENÝ - 4:0
     
    43:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď ale našli tu ideální a Východočeši zvyšují už na 4:0! Martin Pláněk vyslal od modré čáry střílenou nahrávku, která mířila přesně na hůl RUDOLFA ČERVENÉHO. Ten v těsné blízkosti brankáře lehce změnil směr letu kotouče a tečí k levé tyči přidal čtvrtou branku domácích. Asistence: Martin Pláněk, Martin Látal.
    29:57 Jan BERGER - 3:0
     
    29:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to 3:0! Bedřich Köhler našel výstavní nahrávkou přes polovinu kluziště volného JANA BERGERA, jemuž se sice puk trochu zamotal pod nohy, i tak ho ale dokázal zpracovat a vydal se vstříc bráně. Tam mu ještě najížděl Bednář, Jan Berger ale vzal střelu na sebe a udělal dobře – střelou kolem lapačky rozvlnil síť. Asistence: Bedřich Köhler.
    18:25 Jaroslav BEDNÁŘ - 2:0
     
    18:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    A k vyloučení nakonec nedojde, protože Hradečtí využili hru bez brankáře a odskakují na 2:0! JAROSLAV BEDNÁŘ vzal coby kapitán zakončení na svá bedra a udělal dobře. S kotoučem na holi obkroužil celou bránu a u levé tyče zasunul touš za ležícího Svobodu. Gól ještě posvěcoval videorozhodčí, zkoumání záznamu bylo ale velmi rychlé – 2:0. Asistence: Oskars Cibulskis, Rudolf Červený.
    07:18 Radek SMOLEŇÁK - 1:0
     
    07:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ale domácí soupeřova gólmana překonali a ujímají se vedení! A vypadá to, že Hradečtí se s přivedením RADKA SMOLEŇÁKA do svých řad trefili do černého. Východočeský forvard se totiž prosazuje také ve druhém zápase za Hradec, tentokrát tečováním Pláňkova nahození od mantinelu – 1:0. Asistence: Martin Pláněk, Jaroslav Bednář.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 8. Smoleňák (Pláněk, Jaroslav Bednář), 19. Jaroslav Bednář (Cibulskis, Červený), 30. Berger (Köhler), 44. Červený (Pláněk, Látal), 53. Červený (Koukal), 59. Cibulskis (Džerinš, Kukumberg)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Cibulskis, Gregorc, Zámorský, Graňák, F. Pavlík – Köhler (A), Dragoun, Berger – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Smoleňák – Látal, Koukal (A), Červený – R. Pavlík, Kukumberg, Cingel.
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – Jones, D. Sklenička, L. Kaňák, Moravčík, Čerešňák, Kvasnička – D. Kindl, Mertl (C), Schleiss – Indrák (A), Kracík, Stach – M. Chalupa, Kratěna, Straka – Hollweg (A), Preisinger, Kantner.

    Rozhodčí: Fatějev, Kubičík – Ondráček, Špůr

    Diváci: 4849
    thejrc.org