Salzburg – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 3:4 (po pr.) | Havířov – Vsetín 4:3 (po pr.)
Warriors Brno – Letňany 1:3 (kon.) | Chomutov – Olomouc 0:1 (kon.) | Třinec – Havlíčkův Brod 5:7 (kon.)
po prodl.
AZ Havířov
4:3 (0:0, 2:0, 1:3 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 10.12.2017, 13:30 • Gascontrol Aréna, Havířov • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    61:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    ERNEST BOCHNAK našlápl ve středním pásmu a hned po přejetí modré čáry vyslal přes obránce prudkou střelu, která asi po teči bránícího hráče zapadla přesně pod horní tyčku. Bez asistence.
     
    55:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Puk se z poza branky dostal na hůl ROMANA PŮČKA, který jej procpal za Dufkova záda. Asistence Daniel Klímek a Michal Matiaško.
     
    47:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští využívají i pokračující přesilovku 5 na 4 a rázem je vše z pohledu výsledku zase jinak. Tentokrát překonal ŠIMON JENÁČEK, asistence Michal Matiaško a Roman Půček.
     
    46:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku bleskově využívají. Klímek napřáhl v mezikruží a MICHAL MATIAŠKO puk tečuje mezi Dufkovy betony. Asistence Daniel Klímek a Roman Půček.
     
    45:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ přidává třetí branku do vsetínské sítě. JAN ŽÍDEK vlétl do pásma, napřáhl na levém kruhu a puk se po jeho tvrdé střele překulil Chrásteckému přes beton k tyči. Asistence Jan Cienciala a Michal Janeček.
     
    35:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už ale domácím další kombinace vyšla a ADAM HILŠER zvyšuje v přesilovce po rychlém přečíslení na 2:1. Asistence Jan Žídek a Vojtěch Ševěček.
     
    27:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští po pěkné souhře otevírají skóre zápasu. Revaj našel v mezikruží kapitána VOJTU ŠEVĚČKA a ten střelou po ledě s přehledem překonal Chrásteckého – 1:0. Asistence Marek Revaj a Adam Hilšer.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 28. Ševěček (Revaj, Hilšer), 36. Hilšer (Žídek, Ševěček), 46. Žídek (Cienciala, Janeček), 62. Bochnak – 47. Matiaško (Klímek, Půček), 48. Jenáček (Matiaško, Půček), 56. Půček (Klímek, Matiaško)


    AZ Havířov: M. Dufek (Štipčák) – Thiel, Ševěček "C", Máca, Uhlíř, Pavelek, Grygar – Juhász "A", Janeček, Pindel – Žídek, Bochnak, Cienciala – Revaj, Tomeček, Hilšer "A" – Adámek, Byčkov, K. Dufek.
    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Ondračka "C", Jenáček, Kožený, Lašák, Mikulenčák, Vávra, Fojtášek – Půček "A", Matiaško "A", Klímek – Baďura, Petriska, Pernický – Lukačka, Zetocha, Krupa.

    Rozhodčí: Pelc – Mikler, Tomis

    Diváci: 96
    thejrc.org