HC Litvínov – Kladno 7:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 14.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Bajer – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:53
    Šilar vyrazil do útku a nabral slušné tempo, těsně za modrou na sebe natáhl dva hráče a posouval doprava, kde by byl jeden z jeho spoluhráčů úplně sám, ale sudí odpískali ofsajd.
     
    52:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jela tři na dva. Bečka přihrál do druhé vlny TOMÁŠI PŘIBYLOVI, kterého sice atakoval jeden z Pirátů, takže mu rána nesedla, ale i přesto projela Běhulovi mezi betony. Asistence: Jan Bečka a Daniil Petrov.
     
    51:47
    Rindoš nastartoval ve vlastním pásmu, projel celé kluziště, objel bránu a pak přihrál do ohně. K dorážce se natlačil nejprve Hajič a pak Šišolák, ani jeden však proti Kašparovi neuspěl.
     
    48:50
    Zleva to zkoušel Hajič, jenž nastřelil horní tyčku.
     
    47:23
    Polák si vyměnil za bránou puk s Chlánem a pak přihrál do pravého kruhu, kde byl připravený Kopic, jehož střela z první trefila pouze boční síťku.
     
    46:59
    Piráti budou hrát 35 vteřin v pěti proti třem.
     
    46:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Brabec – 2 min., vražení na hrazení).
     
    45:34
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Šik – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:31
    Kopic nahodil od modré, což nadělalo nakonec Kašparovi více práce, než se z počátku zdálo. K dorážce se totiž tlačil Šilar, který ale nestihl zasáhnout puk dříve, než ho Kašpar přikryl pod lapačkou.
     
    41:35
    Nejdříve po křižné přihrávce střílel Šišolák, ale z pravé strany nenašel prostor mezi rukou a tělem. V pokračující akci to zkoušel z mezikruží, ale ani tentokrát neuspěl.
     
    40:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Piráti ještě nebyli zcela v pěti hráčích, čehož Energie využila. Vodičkovo nahození od modré se dostalo na hůl Janaty který si připsal první dorážku. Vyražený puk Běhulou našel pouze RADKA PROŠKA, který doklepl za roztaženou chomutovskou jedničku. Asistence: Jiří Janata a Petr Vodička.
     
    38:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šišolák – 2 min., držení protihráče).
     
    37:08
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Pajk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:45
    Polák uháněl se Šilarem dva na jednoho. Prvně jmenovaný to vzal na sebe, ale nezakončil gólově, k vyraženému puku se ještě mohl dostat a dorazil, bohužel pro domácí, už ale kotouč nedoklepl.
     
    33:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Seemann – 2 min., vražení na hrazení).
     
    33:17
    Bajer si sebral puk v levém rohu útočného pásma a nasadil rychlé tempo za bránou, jeho cílem bylo zasunutí kotouče po objetí karlovarské klece, ale Kašpar ho přečetl, takže se stihl přesunout včas.
     
    29:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kulich – 2 min., krosček).
     
    28:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Povedená akce MICHALA HORKÉHO. Mladý útočník Energie si sebral puk někde v levém rohu, kde udělal tři otočky, čímž zmátl celou chomutovskou obranu, vybruslil si na hranici pravého kruhu, odkud otřel parádní ránu o zadní tyčku. Bez asistence.
     
    27:16
    Po Hajičově přihrávce od levého mantinelu vystřelil Daniel Novák, jeho ránu tečoval před bránou Krejčiřík pouze ke Kašparovi, který si připsal další povedený zákrok.
     
    26:26
    Energie se dostala do úniku dva na jednoho. Bečka našel povedenou přihrávkou z levé strany Pastyříka, který mířil do vzdálenější šibenice, ale pro smůlu hostů netrefil bránu.
     
    25:20
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Davídek – 2 min., krosček).
     
    23:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie si bere dvougólové vedení zpět. Šik přihrával z levého rohu před branku na Horkého, k němuž puk i přes ztlumení Pirátů doputoval. Ten pak mohl najít ONDŘEJE PAJKA, který poslal puk po ledě do brány. Asistence: Michal Horký a Otakar Šik
     
    22:42
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Krejčiřík – 2 min., podražení).
     
    20:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti skórují. Krejčiřík vyhrál buly na Rindoše, jehož rána skončila i FRANTIŠKA WÁGNERA, ten z těsné blízkosti poslla puk do sítě. Asistence: Josef Rindoš, Vojtěch Krejčiřík.
     
    17:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šilar – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:27
    Vidičkovo nahození Běhula vyrazil do vzduchu a směrem k odkryté části branky, tam číhal Prošek, jenž ale netrefil letící puk.
     
    15:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kopic – 2 min., držení protihráče).
     
    14:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se ujímá dvougólového vedení. Nahození od modré trefilo Běhulu do masky, od které padl gól. Autorem nahození byl ONDŘEJ PAJK, jenž si tak připsal druhou branku v utkání. Bez asistence.
     
    09:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Vodička – 2 min., krosček).
     
    09:40
    Kulich a Adámek dobře napadali. Nejprve Adámek vystihl rozehrávku, z čehož ale nic nebylo. Poté Kulich našel puk za bránou a posunul na hranici pravého kruhu, kde byl připravený Adámek, ten ránou z první trefil pouze boční síť.
     
    04:04
    Chlán, Polák a Šilar vytvořili velký zmatek v karlovarském brankovišti. Všichni si připsali několik dorážek z těsné blízkosti, ale Kašpar se roztáhl v brankovišti, kde tak se štěstím všechny puky vyrazil.
     
    02:15
    Krátce po ofsajdu a icingu Richard Běhula podržel Piráty! Vodičkovo nahození vyrazil Běhula na Janatu, kterému ale do střely na poslední chvíli strčil beton.
     
    01:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jde do vedení. Bečkova střela byla sražena ke střelci MICHALU HORKÉMU, který si vzal kotouč a bekhendem zakončil po ledě. Běhula puk asi trochu ztlumil, protože se za čáru posouval velmi pomalu. Asistence: Jan Bečka, Marek Pastyřík.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 21. Wágner (Rindoš, Krejčiřík) – 2. Horký (Bečka, Pastyřík), 15. Pajk, 24. Pajk (Horký, Šik), 29. Horký, 41. Prošek (Janata, Vodička), 53. Přibyl (Bečka, Petrov)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák, Studený, Procházka, Hajič – Köver, Bajer, Wágner, Polák, Chlán, Kulich, Veselý, Rindoš, Krejčiřík, Šišolák, Šilar, Adámek
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Grančarov) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Bernáth, Kala, Vodička – Chodounský, Horký, Tlačil, Salnikov, Šik, Pastyřík, Davídek, Bečka, Petrov, Halberštát, Prošek

    Rozhodčí: Hlinka – Janíček, Goltsch
    ocianews.com