Boston – Washington 3:5 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 2:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:4 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:1 (po pr.) | Minnesota – Toronto 2:0 (kon.) | Winnipeg – Chicago 1:5 (kon.)
St. Louis – Anaheim 1:3 (kon.) | Colorado – Florida 2:1 (kon.) | Calgary – San Jose 2:3 (kon.)
Arizona – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Nashville 0:4 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 2:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
6:4 (3:0, 2:3, 1:1)
New York Islanders
Pátek 15.12.2017, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Josh ANDERSON - 6:4
     
    59:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Pouhou vteřinu před koncem se k puku dostal ve středním pásmu JOSH ANDERSON, který se chopil kotouče od Panarina, jenž v souboji s obráncem soupeře nedokázal vystřelit. A Anderson střelou ze středního pásma rozhoduje o vítězství 6:4. Asistence: Arťom Panarin.
    47:11 Josh BAILEY - 5:4
     
    47:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOSH BAILEY zkompletoval hattrick! Okamžitě po vhazování se dostal k puku a vypálil zpoza několika hráčů, přes které Bobrovskij nic neviděl. A puk skončil za zády bezmocného brankáře domácích. Asistence: John Tavares.
    37:52 Nick FOLIGNO - 5:3
     
    37:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vylučovat se nebude! NICK FOLIGNO totiž využil signalizovanou výhodu, když dostal přihrávku od zadního mantinelu na střed, najel si mezi kruhy a propálil přesouvajícího se Greisse. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Alexander Wennberg.
    35:03 Seth JONES - 4:3
     
    35:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    To je rychlá odpověď Columbusu! Domácí se dostali do přečíslení tří na jednoho a vyložené šance dokázal využít SETH JONES, který si najížděl na středu, dostal přihrávku od Atkinsona a poslal puk pod lapačku Greisse! Asistence: Cam Atkinson, Oliver Bjorkstrand.
    33:52 Josh BAILEY - 3:3
     
    33:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! JOSH BAILEY svou druhou brankou v utkání vrací Islanders definitivně do hry. Útočník hostí dostal přihrávku zpoza branky od Tavarese, přejel si z levé strany před brankovištěm na pravou stranu a bekhendem přizvedl střelu pod víko, na což byl Bobrovskij krátký. Asistence: John Tavares, Anders Lee.
    27:49 Casey CIZIKAS - 3:2
     
    27:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté střílí kontaktní gól! CASEY CIZIKAS stál v pravý okamžik na pravém místě a dorazil za Bobrovského záda sraženou střelu Mayfielda od modré. Asistence: Scott Mayfield, Calvin de Haan.
    25:00 Josh BAILEY - 3:1
     
    25:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se po rychlém kontru z vlastního pásma poprvé prosadili! Tavares přihrál na střed JOSHU BAILEYMU, který se vyhnul nejbližšímu bránícímu soupeři a z prostoru mezi kruhy v obležení čtyř domácích hráčů prostřelil brankáře Bobrovského. Asistence: John Tavares.
    15:52 Pierre-Luc DUBOIS - 3:0
     
    15:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku! Před brankou skvěle operoval Jenner, který zamezil Greissovi dobrý výhled a ten vyrazil střelu Werenskiho jen vedle sebe. K osamocenému puku se přiřítil PIERRE-LUC DUBOIS, který umístil kotouč k levé tyčce, kam se nestihl brankář hostí přesunout. Asistence: Zach Werenski, Arťom Panarin.
    06:23 Markus NUTIVAARA - 2:0
     
    06:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hostující branka je v permanenci a dokonale toho využil MARKUS NUTIVAARA, který dorazil za Greissova záda održený puk po zablokované střele Wennberga. Puk vyletěl do vzduchu a dopadl k levé Greissově tyčce, kde pohotově do něho klepl finský hokejista. Asistence: Alexander Wennberg, Oliver Bjorkstrand.
    03:57 Zach WERENSKI - 1:0
     
    03:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    První střela domácích a první gól! Arťon Panarin obkroužil útočnou třetinu po celém obvodu a od pravého mantinelu poslal přesný pas mezi kruhy na ZACHA WERENSKIHO, který prudký puk usměrnil za záda brankáře Islanders. Asistence: Arťom Panarin.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Werenski (Panarin), 7. Nutivaara (Wennberg, Bjorkstrand), 16. Dubois (Werenski, Panarin), 36. S. Jones (Atkinson, Bjorkstrand), 38. N. Foligno (Bjorkstrand, Wennberg), 60. J. Anderson (Panarin) – 25. Jo. Bailey (Tavares), 28. Cizikas (Mayfield, de Haan), 34. Jo. Bailey (Tavares, Lee), 48. Jo. Bailey (Tavares)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson (A), Nutivaara, Harrington – J. Anderson, Dubois, Panarin – Atkinson, Wennberg, Jenner (A) – Bjorkstrand, Sedlák, N. Foligno (C) – Motte, Schroeder, Calvert.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Boychuk, Leddy, Pelech, de Haan, Pulock, Mayfield – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Ladd (A) – Ho-Sang, B. Nelson, Quine – Clutterbuck (A), Cizikas, Chimera.

    Rozhodčí: Peel, Pochmara – Cameron, Kovachik
    ocianews.com