Boston – Washington 3:5 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 2:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:4 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:1 (po pr.) | Minnesota – Toronto 2:0 (kon.) | Winnipeg – Chicago 1:5 (kon.)
St. Louis – Anaheim 1:3 (kon.) | Colorado – Florida 2:1 (kon.) | Calgary – San Jose 2:3 (kon.)
Arizona – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Nashville 0:4 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 2:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
0:4 (0:0, 0:4, 0:0)
Nashville Predators
Pátek 15.12.2017, 03:08 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:25 Roman JOSI - 0:4
     
    37:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilová hra přináší další branku hostů. Subban kotouč nalevo posunul k Forsbergovi, jenž vyprodukoval fantastickou přihrávku na ROMANA JOSIHO. Hostující kapitán byl sám u tyče Brossoitovy brány a v pohodě zakončil za záda natahujícího se gólmana. Asistence: Filip Forsberg, P. K. Subban
    34:49 Kyle TURRIS - 0:3
     
    34:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro domácí alarmuící. Smith zastavil puk na modré čáře a okamžitě vypálil. Kotouč se sice nedostal až k Brossoitovi, avšak zjevil se před KYLEM TURISSEM, jenž jej z mezikruží napálil za bezmocného brankáře Olejářů. Asistence: Craig Smith.
    28:16 Kevin FIALA - 0:2
     
    28:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Predátorů je využita. Krátká souhra v útočném pásmu vyústila ve střelu od modré čáry, kterou Brossoit betonem pouze vyrazil. Kotouč se zjevil přesně před KEVINEM FIALOU, jenž puk pohodlně dorazil do odkryté brány. Asistence: Mattias Ekholm, Kyle Turris.
    22:56 Pontus ÅBERG - 0:1
     
    22:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tady první branka zápasu. Kotouč šel po zdlouhavé kombinaci na modrou čáru, kde se ho ujal Ekholm. Jeho tvrdá střela by zřejmě letěla nad bránu, avšak dobře postavený PONTUS ÅBERG puk šikovně tečoval a touš tak následně zamířil pod břevno Brossoitovy brány. Situace se dlouho studovala u videa, nicméně branka je uznána. Asistence: Mattias Ekholm, Calle Järnkrok.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 23. Åberg (Ekholm, Järnkrok), 29. Fiala (Ekholm, Turris), 35. Turris (C. Smith), 38. Josi (F. Forsberg, P. K. Subban)


    Edmonton Oilers: Brossoit (Ellis) – Nurse, Russell, Klefbom, Benning, Davidson, Auvitu – Lucic (A), McDavid (C), Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins (A), Cammalleri – Khaira, Draisaitl, R. Strome – Slepyšev, Letestu, Kassian.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Ekholm (A), Jemelin, P. K. Subban, Y. Weber, Bitetto – Fiala, Turris, C. Smith – F. Forsberg, Järnkrok, Åberg – Bonino, Johansen (A), Arvidsson – Hartnell, Sissons, Watson.

    Rozhodčí: Luxmore, Kozari – Wheler, Smith

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri