Boston – Washington 3:5 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 2:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:4 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:1 (po pr.) | Minnesota – Toronto 2:0 (kon.) | Winnipeg – Chicago 1:5 (kon.)
St. Louis – Anaheim 1:3 (kon.) | Colorado – Florida 2:1 (kon.) | Calgary – San Jose 2:3 (kon.)
Arizona – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Nashville 0:4 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 2:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 15.12.2017, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:31 Tyler JOHNSON - 1:4
     
    40:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning vedou o tři branky! Point přiťukl ve střední zóně TYLERU JOHNSONOVI, jeho následná střela z pravého kruhu pro vhazování zamířila pod horní tyč, Raanta neměl šanci. Pro Johnsona Pointa druhý bod v tomto utkání, 4:1! Asistence: Brayden Point, Anton Strålman.
    31:29 Clayton KELLER - 1:3
     
    31:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a snižují tak na 1:3! Stepan našel křižnou přihrávkou CLAYTONA KELLERA, ten pak svou následnou střelou z pravého kruhu pro vhazování dokázal očarovat Vasilevskiho neprůstřelnost. Pro rodáka z Chesterfieldu jedenáctá trefa v tomto ročníku! Asistence: Derek Stepan, Brendan Perlini.
    26:11 Nikita KUČEROV - 0:3
     
    26:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning odskakují soupeři na rozdíl již tří branek! Hedman přihrál bekhendem na modrou, odkud následně vystřelil NIKITA KUČEROV. Střela čtyřiadvacetiletého Rusa skončila pak až za Raantovými zády. Kučerov tak zaznamenal dvaadvacátý gól v sezoně, celkově 130. v kariéře! Asistence: Victor Hedman.
    12:11 Brayden POINT - 0:2
     
    12:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají během krátké chvíle druhý gól! Palát dal do jízdy BRAYDENU POINTOVI, ten se po pravé straně dostal až před Raantu, následně jej překonal bekhendovým blafákem zakončeným mezi betony. Rodák z Calgary zapisuje čtrnáctou branku v letošní sezoně, 2:0! Asistence: Ondřej Palát, Tyler Johnson.
    11:30 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 0:1
     
    11:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning využívají početní výhodu a ujímají se tak vedení! Raanta se nejprve vytáhl proti střele Stamkose z první, na následnou dorážku VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA ale již brankář Kojotů nestačil. Třináctá trefa pro ruského útočníka, 1:0 pro Lightning! Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 32. Keller (Stepan, Perlini) – 12. Naměstnikov (Stamkos, Kučerov), 13. Point (Palát, T. Johnson), 27. Kučerov (Hedman), 41. T. Johnson (Point, Strålman)


    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Ekman-Larsson (A), Demers, Chychrun, Goligoski (A), Connauton, L. Schenn – Perlini, Stepan (A), Rieder – Domi, Dvorak, Duclair – Keller, D. Strome, Fischer – Martinook, Richardson, Cousins.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Hedman, Dotchin, Sergačjov, Strålman (A), Koekkoek, Girardi – Naměstnikov, Stamkos (C), Kučerov – Palát, Point, T. Johnson – Killorn, Gourde, Conacher – Kunitz, Paquette, Callahan (A).

    Rozhodčí: Dean Morton, Francis Charron – Brandon Gawryletz, Steve Miller

    Diváci: 11 591
    ocianews.com