Helas Brno – Olympik Mělník 6:2 (kon.) | Vysoké Mýto – Slavia 5:3 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Chrudim 3:7 (kon.)
Třinec – Svarog Teplice 5:8 (kon.) | Litoměřice – Interobal Plzeň 3:2 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
3:2 (0:1)
SK Interobal Plzeň
Pátek 15.12.2017, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:23
    Oddechový čas pro Plzeň.
     
    37:11
    Hosté sáhli po třetí obdržené brance ke hře bez brankáře s pěti hráči v poli.
     
    37:10
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Obléhání plzeňské brány přináší ovoce. Krokova přihrávka z rohu doputovala přes celou šíři hrací plochy až na nohu RODRIGA TAVERNY, který nekompromisně zakončil pod horní tyč. Asistence: Lukáš Krok.
     
    36:18
    Teď už to ale neplatilo. Záruba jen pár centimetrů před brankovou čárou zabránil inkasované brance a to ještě netušil, že po odehrání míče ho na zádech střelou ohrozí jeden z protihráčů. Míč končí jen těsně vedle brány!
     
    31:22
    Plzeň se dostala do situace 3 na 1, přesto z toho branka nebyla. Při první příležitosti vychytal Vavrek střílejícího Štrajta, při dorážce přeloboval Křemen bránu!
     
    29:44
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce domácích končí brankou. Litoměřice se dostaly ze svízelné situace pěknou kombinací, na jejímž konci se ocitl VAGNAO. Ten po přeběhnutí půlící čáry natáhl ke střele, která skončila u vzdálenější tyče v síti. Asistence: Lukáš Krok.
     
    27:43
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají znovu do vedení. Rozehrávku rohového kopu obstaral Vnuk, který obloučkem našel u vzdálenější tyče volného TOMÁŠE ŠTVERÁKA, jehož zakončení z prvního doteku zaplulo po zemi do brány i přes snahu Vavreka míč zasáhnout. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    27:13
    Nacvičená akce domácích málem skončila brankou. Záruba byl z druhé vlny připraven na zakončení, které také směrem na bránu vyslal. Němec ale předvedl fantastický zákrok, při kterém vyškrábl míč ze šibenice na roh.
     
    26:20
    Zárubovo zakončení se odrazilo od tyče do hlavy Němce zpět do tyče, aby se nakonec míč odkutálel zpět do hry. Veliké štěstí teď stálo při hostech. V hledišti to po střele pouze zahučelo.
     
    25:43
    Vavrek si musel poradit s další nebezpečnou akcí Plzně. Zakončující Štrajt měl na noze druhou branku Plzně, ale domácí brankář dokázal konečky prstů jeho střelu vytáhnout mimo tyče.
     
    24:40
    Nádhernou akci předvedli hráči Gardenline. Krok na pravé straně zakončoval do pohotového Němce. Od brankáře se míč odrazil zpět do hry, kde se snažil Záruba ještě zasáhnout míč ve skluzu, což se mu sice povedlo, ale branku ohrozit nedokázal.
     
    23:31
    Graciano vyslal z otočky na bránu Plzně zakončení z nouze. Němec celou situaci pouze kontroloval a určitě musel být hodně překvapen, že se míč stočil do tyče, od které se míč odrazil mimo hrací plochu.
     
    22:53
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Teď už ale domácí přetavují šanci v branku. Vagnao z rohu našel před bránu naběhnutého PETRA TICHÉHO, který se zakončením do volné brány neměl problémy. Asistence: Vagnao.
     
    21:58
    Naopak Vagnaův faul na půlící čáře už byl posouzen jako akumulovaný faul.
     
    13:15
    Graciano se zjevil z čistajasna ve veliké šanci. Z vrcholu brankoviště ovšem nedokázal trefit levačkou prostor mezi třemi tyčemi.
     
    12:59
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    12:59
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Chyba domácí obrany vedla ke vstřelení úvodní branky. TOMÁŠ VNUK se zjevil za vyběhnuvším Tavernou sám a svůj souboj tváří v tvář Vavrekovi vyřešil střelou k levé tyči. Asistence: Michal Holý.
     
    03:29
    Havel si nabíhal přes bránu, kam mu byl také míč adresován, ovšem v okamžiku skluzu mu k míči scházely milimetry! Velká šance hostů zůstala nevyužita.

    Josef Cestr

    Branky: 23. Tichý (Vagnao), 30. Vagnao (Krok), 38. Taverna (Krok) – 13. Vnuk (Holý), 28. Štverák (Vnuk)

    Karty:   22. Vagnao (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Mareš) – Taverna, Záruba, Hrdý, Kovács (C), Graciano, Kubelka, Vagnao, Krok, Tichý.
    SK Interobal Plzeň: Němec (Bartůněk) – Rozboud, Kasýk, Buchta, Vnuk, Slavík, Sláma, Štrajt, Havel, Abrham, Štverák, Holý (C), Křemen.

    Rozhodčí: Nešněra, Řeháček, Čurda.
    Delegát: Hora
    thejrc.org