HC Litvínov – K. Vary 3:2 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (po pr.) | Sparta – HC Plzeň 5:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 2:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
HC Plzeň 1929
Pátek 15.12.2017, 17:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané poprvé v power play dostali kotouč ze své obranné třetiny a hned je z toho pohroma pro Plzeň. Tomáš Jandus vybojoval kotouč za brankou hostí, poté ho předložil na úplně volného ONDŘEJE PROCHÁZKU, na kterého zívala prázdná branka hostí. Asistence: Tomáš Jandus, Martin Jandus.
     
    53:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pozor! Domácí borci se po dlouhé době na delší dobu usadili v útočném pásmu, Tomáš Jandus přiťukl kotouč na ONDŘEJE PROCHÁZKU, který svým druhým gólem v zápase dává Spartě dvoubrankový náskok. Asistence: Tomáš Jandus, Martin Jandus.
     
    33:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté už v klasické přesilové hře snižují na rozdíl jedné branky! Vavřička přihrál na najíždějícího MATĚJE CHALUPU a ostřílený hráč sestavě indiánů svou střelou překvapil všechny přítomné tady v hale. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    18:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanského útočníka to však nemusí příliš mrzet, jelikož o pár desítek sekund později se totiž prosazuje. JAROSLAV CHLOUBA dostal přesnou přihrávku od Jeřábka a nechytatelnou ranou nedal gólmanu Beranovi sebemenší šanci na zákrok. Asistence: Radek Jeřábek, Tomáš Fabiánek.
     
    17:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krátce před koncem prvního dějství přichází také úvodní gól na straně hostí. Vracovský vybídl ke skórování JAKUBA VAVŘIČKU, který měl hodně času si svou střelu připravit a nakonec svižným pokusem z pravého kruhu trefil mezírku mezi Wolfovy betony. Asistence: Tomáš Vracovský, Jakub Pour.
     
    03:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané opět přešli útočné pásmo jako nůž máslem a je z toho druhá branka v síti gólmana Berana! TOMÁŠ SCHWAMBERGER jel po straně mantinelu a překvapivou střelou poslal kotouč za záda bezmocného Berana. Asistence: Vojtěch Kropáček, Jakub Wojnar.
     
    03:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól tohoto utkání! Jandus udržel kotouč v útočném pásmu a jeho střela se zřejmě ještě otřela o hůl ONDŘEJE PROCHÁZKY. Asistence: Tomáš Jandus.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. O. Procházka (T. Jandus), 4. Schwamberger (Kropáček, Wojnar), 19. Chlouba (Jeřábek, Fabiánek), 54. Procházka (T. Jandus, M. Jandus), 59. Procházka (T. Jandus, M. Jandus) – 18. Vavřička (Vracovský, Pour), 34. Chalupa (Vavřička)


    HC Sparta Praha: Wolf (Mičán) – M. Jandus, Janda, Simotics, Mrkvička, Eliáš, Karoch, Jeřábek, Hanuš – Arnošt, T. Jandus, Schwamberger, Fabiánek, Eg Larsen, O. Procházka, Pejchal, Chlouba, Kropáček, T. Pšenička, Dubský, Wojnar.
    Trenér: Pavel Geffert.

    HC Plzeň 1929: Beran (Kolář) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Kaňák, Sysel, Čechura, Lokajíček – Kantner, Reitspies, Š. Hanzlík, Matiášek, Vavřička, Pour, J. Roubal, F. Přikryl, Vracovský, Chalupa, D. Roubal, Rubner.
    Trenér: David Bruk.

    Rozhodčí: Bejček – Marek, Klouček
    ocianews.com