HC Litvínov – K. Vary 3:2 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (po pr.) | Sparta – HC Plzeň 5:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 2:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:6 (0:1, 0:4, 2:1)
Rytíři Kladno
Pátek 15.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ještě jedna branka od domácích. Petr Chlán našel mezi kruhy volného JAKUBA KÖVERA, který svižnou střelou trefil levý růžek branky Davida Stahla! Asistence: Petr Chlán a Tomáš Hajič.
     
    54:51
    Po chybě domácí obrany si najel před branku Petr Patyk, jenž měl na hokejce hattrick. Svižnou střelou ale trefil jen betony Dominika Pavláta!
     
    52:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První střela od levého mantinelu nevyšla, následná akce již ano! KREŠIMIR SCHILDHABEL si najel do brankoviště a bekhendem mezi betony překonal chomutovského brankáře pošesté v utkání! Asistence: Jakub Cibák a Petr Patyk.
     
    49:32
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jegor Gnusin – 2 min., podražení).
     
    47:31
    Jaroslav Kulich mohl opět snížit, ale střelou z mezikruží střílel pouze do nastrčené vyrážečky Davida Stahla.
     
    45:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z nenápadné akce se následně domácí prosadili a snižují na 1:5. VILIAM ŠELIGA projel do útočné třetiny a střelou do levé šibenice překonal přihlížejícího Stahla! Bez asistence.
     
    39:58
    Piráti se dostali do šance v posledních sekundách. Adam Novák zakončoval po přihrávce zpoza branky bekhendem, ale Stahl drží čisté konto i nadále!
     
    39:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Müller – 2 min., podražení).
     
    37:54
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Patyk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:11
    Hned pár sekund na to přijal přihrávku Tom Polák a hned střílel. Ránu do poloodkryté branky nakonec zneškodnil dalším parádním zákrokem Stahl!
     
    36:54
    Následně David Stahl předvedl světoborný zákrok proti Danielu Šilarovi, jenž byl osamocen před brankou. Kladenský brankář máchl lapačkou a puk v ní ukryl.
     
    35:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dominik Pavlát se může všemožně snažit, ale když nefunguje obrana, tak je to těžké! Střelecký pokus domácí brankář vyrazil pouze před sebe, kde se bekhendem prosadil nehlídaný PETR PATYK. Asistence: Dominik Havelka.
     
    34:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dominik Danov.
     
    32:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se i tak dostávají do čtyřbrankového vedení! Hosté se dostali do brankoviště, kde puk do prázdné branky poslal PAVEL ŘEPKA. Asistence: Jegor Gnusin.
     
    30:49
    Před brankou Kladna z otočky následně zakončoval Tomáš Adámek, jemuž se po ledě nepovedlo skórovat. Trefit pouze boční síť.
     
    29:24
    Šimon Jelínek měl na hokejce čtvrtou branku svého celku. Dostal přihrávku zpoza branky a zakončoval, Dominik Pavlát ale svůj celek poněkolikáté podržel.
     
    26:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A po další fatální chybě se hosté dostávají do tříbrankového vedení! ADAM KUBÍK se prosmýkl kolem levého mantinelu, dostal se před branku a střelou po ledě překonal Dominika Pavláta potřetí. Asistence: Jiří Kryll a Jakub Cibák.
     
    22:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce Kladna následně končí brankou, domácí musí litovat nevyužitých šancí! MICHAL KUČERA dostal kotouč mezi kruhy a z otočky vymetl pravou šibenici. Asistence: Petr Patyk a Dominik Havelka.
     
    21:31
    Následně zachytil rozehrávku hostů Jakub Köver, jenž unikal sám na Davida Stahla. V tváří tvář jej ovšem bekhendovým zakončením nepřekonal!
     
    20:27
    Piráti se hned mohli dočkat branky, střela Petra Chlána z pravé strany již padala do branky. Nakonec ale skončila jen těsně vedle!
     
    20:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / pozdní nástup). Trest odpyká Tomáš Adámek.
     
    19:42
    Po rychlejší akci Kladna se do střelecké pozice dostal nejlepší střelec extraligy Krešimir Schildhabel. Toho ale luxusním zákrokem lapačkou vychytal Dominik Pavlát!
     
    16:25
    Ondrej Šišolák přenechal kotouč Jakubu Köverovi, jenž svižně zakončoval. Stahl kotouč vyrazil nad sebe a v momentě, kdy padal do branky, jej bránící hráč baseballově odehrál do ochranné sítě.
     
    14:06
    Jakub Köver následně dostal kotouč před odkrytou branku a hned zakončoval. Puk po jeho zakončení ovšem skončil pouze na brankové konstrukci!
     
    09:38
    Následně to zkoušel Daniel Novák ještě jednou, z pravého kruhu ale napálil pouze vzdálenější tyčku!
     
    09:11
    Síly na ledě se po uplynutí třiceti sekund srovnávají. Dominik Havelka zahrál vysokou hokejkou a míří na trestnou lavici.
     
    08:41
    Následoval faul domácích při snažení Kladna. Jaroslav Kulich putuje na lavici hanby a pykat bude za držení.
     
    07:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Následně se kladenským hokejistům již povedlo skórovat. PETR PATYK dostal přihrávku na pravé křídlo a najel si až před branku, celou akci pak zakončil pokusem na zadní tyčku. Branky se dočkal i díky odrazu od brankové konstrukce. Asistence: Dominik Havelka a Václav Haspeklo.
     
    04:24
    Následovaly dvě šance hostujícího Petra Patyka. Jeho první pokus z mezikruží skončil na betonech Pavláta, bekhendová dorážka byla také vyražena.
     
    03:36
    Další akce hostí, Adam Kubík nabídl kotouč Pavlu Řepkovi, jenž svižně zakončoval. Po ledě ale napálil jen betony přesouvajícího se Pavláta!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 46. Šeliga, 56. Köver (Chlán, Hajič) – 8. Patyk (Havelka, Haspeklo), 23. Kučera (Patyk, Havelka), 27. Kubík (Kryll, Cibák), 33. Řepka (Gnusin), 36. Patyk (Havelka), 53. Schildhabel (Cibák, Patyk)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Skokan) – Kopic, Seemann, Kleiner, A. Novák, D. Novák, Studený, Procházka, Hajič – Köver, Bajer, Šeliga, Polák, Chlán, Kulich, Danov, Šišolák, Šilar, Adámek.
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Haspeklo, Kryll, Havelka, Cibák, Klusáček, Kučera, Müller – Gnusin, Patyk, Jelínek, Řepka, Schildhabel, Kubík, Kučera, Březina, Svoboda.

    Rozhodčí: Pavlovič – Ondráček, Beneš.
    thejrc.org