Mountfield HK – HC Plzeň 4:8 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:0 (kon.)
Letňany – Havířov 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 4:1 (kon.) | Vsetín – Chomutov 4:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Warriors Brno 6:1 (kon.) | Jihlava – Sparta 0:1 (po pr.) | Kometa Brno – Liberec 1:3 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 15.12.2017, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    62:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Známe vítěze dnešního utkání! Z dorážky poslal kotouč bekhendovou střelou pod horní tyčku ŠIMON JENÁČEK. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    55:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Střela DANIELA KLÍMKA z pravého kruhu skončila v lapačce hostujícího gólmana, který však trochu zaváhal a puk mu z výstroje vypadl za brankovou čáru. Na Lapači je tedy vyrovnáno a fanoušci se dožadují dalšího gólu. Asistence: Michal Matiaško, Šimon Jenáček.
     
    53:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se opět dostávají na dostřel. Útočný výpad první vsetínské formace skončil střelou MICHALA MATIAŠKA přes bránící hráče. Hostující gólman na tento pokus z mezikruží vůbec neviděl a kotouč tak skončil až za jeho zády. Asistence: Martin Lašák.
     
    51:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se dostávají do dvoubrankového vedení. Gólem končí přečíslení KRYŠTOFA OUŘADY s Jakubem Veselým. Prvně jmenovaný se dobře zorientoval v situaci těsně před brankovištěm a poslal kotouč nad lapačku. Asistence: Jakub Veselý.
     
    40:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se ve třetí třetině rychle dostávají do vedení. JAKUB VESELÝ s Kryštofem Ouřadou nabruslili do útočné třetiny a první jmenovaný se po přesné přihrávce prosadil střelou přes obránce z mezikruží. Asistence: Kryštof Ouřada, Josef Koláček.
     
    30:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté po povedené útočné akci srovnávají. Autorem branky je ERIC MEŽNAR, kterému se podařilo dostat kotouč pod levým betonem gólmana Chrásteckého. Asistence: Jakub Štochl, Michal Gut.
     
    22:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ROMAN PŮČEK dostal od Klímka přihrávku do mezikruží a nabruslil si na hranici brankoviště, odkud nenápadným sklepnutím poslal kotouč mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Daniel Klímek.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 23. Půček (Klímek), 54. Matiaško (Lašák), 56. Klímek (Matiaško, Jenáček), 63. Jenáček (Klímek, Ondračka) – 31. Mežnar (Štochl, Gut), 41. Veselý (Ouřada, Koláček), 52. Ouřada (Veselý)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Pernický – Lukačka, Zetocha, Krupa.
    Piráti Chomutov: Běhula (Pěkný) – Rudy, Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Veselý, Černý, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Koláček, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.

    Rozhodčí: Cabák – Wesley, Pospíšil
    ocianews.com