Švýcarsko – Francie 4:0 (kon.) | Česko – Norsko 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
Francie
Pátek 15.12.2017, 14:00 • Příbram • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Alderová, přichází Schellingová. Švýcarská gólmanka vyjela při oslavě gólu příliš daleko a do branky tak musí střídající gólmanka.
    59:07 Rahel ENZLEROVÁ - 4:0

    zdroj:hokejkatv.cz
     
    59:07
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    RAHEL ENZLEROVÁ dostala přihrávku zpoza branky, se kterou si věděla rady a završila dnešní střelecký účet. Asistence: Isabel Waidacherová a Laura Benzová.
     
    53:28
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Isabel Waidacherová – 2 min., podražení).
     
    47:10
    Vyloučení v týmu Francie (Estelle Duvinová – 2 min., sekání).
     
    44:26
    Vyloučení v týmu Francie (Clara Rozierová – 2 min., hákování).
    39:32 Anja Stiefelová v dobrém zakončení

    zdroj:hokejkatv.cz
     
    39:32
    V posledních minutách druhé třetiny se do šance dostával Lara Stadlerová, která ještě vylepšila střeleckou pozici své spoluhráčce Stiefelové, ale švýcarská hráčka nedokázala bekhendem zakončit přesně a brankářka Lambertová si se střelou poradila.
     
    33:20
    Vyloučení v týmu Francie (Gwenoline Gendarmeová – 2 min., držení protihráče).
     
    32:07
    Amendine Cuasnetová ujela do rychlého francouzského protiútoku, který vyřešila samostatně rychlou křížnou střelou, která končí jen těsně vedle pravé tyče!
     
    24:37
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Nicole Gassová – 2 min., hákování).
    17:49 Nicole GASSOVÁ - 3:0

    zdroj: hokejkatv.cz
     
    17:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A máme zde třetí branku Švýcarek! Dominique Rüeggová zavezla puk do útočné třetiny, přihrála NICOLE GASSOVÉ, která prostřelila Lambertovou a je to 3:0 pro Švýcarsko! Asistence: Dominique Rüeggová a Rahel Enzlerová.
    16:38 Alina MÜLLEROVÁ - 2:0

    zdroj:hokejkatv.cz
     
    16:38
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace Švýcarek vede ke druhé vstřelené brance! Lara Stalderová jela po pravé straně a viděla na druhé straně krásně jak si krásně najíždí ALINA MÜLLEROVÁ, které puk předložila do stoprocentní šanci, kterou švýcarská útočnice využila. Asistence: Lara Stalderová a Sabrina Zollingerová.
    13:30 Alina Müllerová v nadějném zakončení

    zdroj:hokejkatv.cz
     
    13:30
    Před brankou se uvolnila Alina Müllerová. která střelou z první zamířila do dolního levého rohu, jenže Lambertová dokázala svým betonem vytěsnit pokus mimo!
    09:49 Dominique RÜEGGOVÁ - 1:0

    zdroj: hokejkatv.cz
     
    09:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Máme zde první gól! Švýcarský tlak se přece jen vyplatil DOMINIQUE RÜEGGOVÁ dorazila puk do opuštěné části branky Lambertové, která před tím výborně vyrazila střelu Rahel Enzlerové, jenže na dorážku již byla krátká. Asistence: Rahel Enzlerová.
     
    07:17
    Isabel Waidacherová dostala krásnou přihrávku do prostoru mezikruží, kde vypálila z první, ovšem trefila pouze střed branky, kde stála připravena Lambertová.
    Marken.cz

    Karel Milec

    Branky a nahrávky: 10. Rüeggová (Enzlerová), 17. Müllerová (Stalderová, Zollingerová), 18. Gassová (Rüeggová, Enzlerová), 60. Enzlerová (Waidacherová, Benzová)


    Švýcarsko: Alderová (Schellingová) – Zollingerová, Gassová, Wetliová, Altmannová (C), Forsterová, Benzová, Christenová – Stiefelová, Müllerová (A), Stalderová, Raselliová (A), Meierová, Staenzová, Benzová, Rüeggová, Waidacherová I. Waidacherová M., Rüediová, Quennecová
    Francie: Lambertová (Baldinová) – Gendarmeová, Jurová, Passardová, Duvinová, Rozierová – Parmentová (A), Lagerová – Lacombová, Vixová, Rihetová (C), Escuderová (A)– Grenierová, Locatelliová, Riouxová, Jouannová, Cuasnetová – Riddeová, Couerová, Dufayrdová, Bauerová

    Rozhodčí: Malá – Šťastná, Štefková

    Diváci: 30
    ocianews.com