Polsko U18 – Česko U16 0:7 (kon.)
konec
Polsko U18
0:7 (0:3, 0:3, 0:1)
Česko U16
Pátek 15.12.2017, 19:00 • Lodowisko Jantor, Katovice • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    45:53
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Uklidňující sedmý gól zní asi divně, takže prostě sedmý gól je na světě! Daniela Pejšová si s kotoučem nabruslila až před gólmanku a na brankovišti se pak o dorážku praly čtyři Češky. Kotouč nakonec vypadl k SÁŘE ČAJANOVÉ, která nemohla nedat – 0:7! Asistence: Daniela Pejšová.
     
    36:18
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Nojo, samozřejmě! LUCIE GRUNTOVÁ nemohla udělat nic jiného než bekhendový blafák, proti němuž zůstala Haranczyková klečet jako solný sloup. Druhý gól Gruntové, vedeme 6:0!
     
    24:26
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Česká střídačka slaví popáté! Celá pětice se stihla vrátit proti polskému protiútoku, vzápětí otočila hru a Barbora Bartáková odvedla u levého mantinelu parádní kus práce. Obhodila soupeřku a v situaci dvě na jednu krásně našla LUCII GRUNTOVOU, která nezaváhala – 0:5! Asistence: Barbora Bartáková.
     
    20:32
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Tak to je start! DANIELA PEJŠOVÁ završuje hattrick ani ne po 21 minutách hry! Polky zase udělaly tu osudovou chybu, že jí daly moc prostoru. Česká obránkyně zase dostala puk od Nepokojové a pak si vybruslila do středu hřiště, odkud i díky clonícím hráčkám bezchybně prostřelila Haranczykovou – 0:4! Asistence: Nikol Nepokojová.
     
    16:14
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    A už se třepetá v polské síti třetí kotouč! To je dobře, že odpovídáme na ojedinělou šanci našich soupeřek. A to velmi pěkně sehranou akcí. Z rohu narýsovala Nikol Nepokojová vynikající přihrávku na rozjetou DANIELU PEJŠOVOU, která prostřelila gólmanku mezi betony – 0:3! Asistence: Nikol Nepokojová, Tereza Mazancová.
     
    10:31
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    První útok po deseti minutách hry navyšuje české vedení! Hlavou této akce byla jednoznačně Sára Čajanová, která nakonec vybruslila s pukem od hrazení a i z ostrého úhlu vystřelila. Zdálo se, že Haranczyková má puk ve své moci, jenže neměla. A tak mohla pohotová TEREZA MAZANCOVÁ dorazit puk za čáru – 0:2! Asistence: Sára Čajanová.
     
    02:19
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Ovšem ani oslabení nám nezabránilo v tom, abychom se dostali do vedení! Brzy po buly český tým vyhodil a pak dobře napadal. Chybující Polky namazaly puk DANIELE PEJŠOVÉ, která nabrala rychlost a v samostatném úniku nekompromisně prostřelila Haranczykovou – 0:1! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. D. Pejšová, 11. Mazancová (Čajanová), 17. D. Pejšová (Nepokojová, Mazancová), 21. D. Pejšová (Nepokojová), 25. Gruntová (Bartáková), 37. Gruntová (TS), 46. Čajanová (D. Pejšová)


    Polsko U18: Haranczyková (Grzybowská) – Kaminská (C), Podracká, Blaszkowá, Wcislová, Jarkiewiczová, Szymczaková – Szymurová, Wybieralová, Siejkaová – Wronová, Sopatová, Kalejová – Wawrzyková, Schrammová, Synowiecová – Dembeková, Bukowská, Baranová. Trenér: Pawel Mateja.
    Česko U16: J. Pejšová (Dvořáková) – D. Pejšová, Chladová, G. Horáková, Vaněčková, Habartová, Hanzlíková (A), Mudráková, Machková – Čajanová (C), Mazancová (A), Nepokojová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Bartáková, Sýkorová, Gruntová – Hrubanová, Kalová, Chwastková. Trenér: Roman Heindl.

    Rozhodčí: Kozlowski – Polak, Pulawski (všichni POL).
    bahis siteleri