Ostrava – Olomouc 7:3 (kon.) | Panthers – Ne 2:5 (kon.) | Jičín – Vítkovice 3:18 (kon.)
Královské Vinohrady – Liberec 3:8 (kon.) | Chodov – Židenice 9:1 (kon.) | Bohemians – Tatran 5:3 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
3:18 (3:3, 0:5, 0:10)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Pátek 15.12.2017, 18:30 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 13. kolo
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (20:32:22)
     
    Střely na branku: 22 – 47 (6:14, 8:15, 8:18).
     
    Je dobojováno! Jinčínské florbalistky vítkovickým favoritkám odolávaly jen po první třetinu, která skončila remízou 3:3. V dalších dvou dějstvích ale hostující hráčky nastřílely hned patnáct gólů a ze zápasu si kromě osmnácti branek odváží domů i tři očekávané body.
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu byly vyhlášeny Denisa Ferenčíková a Lucie Florianová.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V samotném závěru tu máme ještě jednu hostující trefu! Martináková se na pravém křídle obtočila kolem Gabriely Žůrkové a připravila koncovku pro ELIŠKU PLANKOVOU, která upravila skóre na konečných 18:3.
     
    59:24
    Theimerová odvedla vynikající defenzivní práci a v roli poslední hráčky zamezila finální přihrávce na číhající Landgrafovou.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:13
    Po další rychlé akci Vítkovic byla před poloprázdnou brankou Ferenčíková, jenomže z vynikající šance vypálila hodně nepřesně.
     
    57:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Planková po své nevyužité šanci tentokrát zvolila pas na MARKÉTU KOLÁŘOVOU a ta už dostala míček za záda Adély Kociánové. Asistence: Eliška Planková.
     
    57:38
    Jedna z hostujících hráček prodloužila už tak dlouhý výhoz Příleské k Plánkové, která se ocitla v úniku, ale ten před Kocianovou neproměnila.
     
    57:05
    Kosová přišla o míček, ovšem Vítkovice z brejku nezahrozily kvůli nepřesné zadovce na Michaelu Šponiarovou.
     
    55:11
    Kosová utekla po pravé strany a z krátkého nápřahu také vystřelila. Příleská to však neměla příliš složité a míček vyrazila.
     
    54:48
    Domácí tým už odpadl psychicky i fyzicky a v pěti víceméně stojí před vlastní brankou a přihlíží rychlým kombinacím Ostravanek.
     
    53:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Theimerová přenesla těžiště hry doleva k Martinákové, která učebnicovou přihrávkou vzduchem našla ROMANU ŽŮRKOVOU a ta z voleje propálila přesunující se Kociánovou. Asistence: Natálie Martináková.
     
    52:55
    Vítkovické hráčky s oblibou rozebírají domácí obranu křižnými přihrávkami a střelami z první. Jednu takovou teď Kociánová vyrazila do bezpečí.
     
    51:48
    Po dlouhé době zahrozily také florbalistky Jičína. Konkrétně Kosová předvedla hezkou samostatnou akci, kterou zakončovala bekhendovou střelou do dobře postavené Příleské.
     
    50:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sedmý gól Vítkovic ve třetí třetině potřetí padl v nabídnuté přesilové hře! Opět u toho bylo duo Natálie Martináková a BARBORA HUSKOVÁ. Asistence: Natálie Martináková.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Landgrafová (Exnarová), 8. Chlumská, 18. T. Mrázková – 6. Ferenčíková (M. Šponiarová), 13. Enenkelová, 15. Ferenčíková (Enenkelová), 21. Ferenčíková (M. Šponiarová), 23. Kolářová (Martináková), 28. Kolářová (Šupáková), 33. Halfarová (Žůrková), 38. Theimerová, 42. Enenkelová, 42. Planková (Husková), 45. M. Šponiarová (Ferenčíková), 47. Martináková (Husková), 48. Ferenčíková (Husková), 48. Husková (Martináková), 51. Husková (Martináková), 54. Žůrková (Martináková), 58. Kolářová (Planková), 60. Planková (Martináková)


    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Kůčová) – Chlumská, Florianová, N. Mrázková, Kloutvorová, Žůrková, T. Mrázková, Svobodová, Exnarová, Landgrafová, Rozsypalová, Kosová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Kubíčková) – Klapitová, Theimerová, Ďuríková, Kolářová – Žůrková, M. Šponiarová, Planková, Ferenčíková, Enenkelová, Halfarová, K. Kociánová, Šupáková, Husková, Boľová, Martináková, Krzywaková.

    Rozhodčí: Michal Taufmann, Nguyen Duc Trung

    Diváci: 105
    bahis siteleri