Česko – Kanada West 1:5 (kon.)
konec
Česko
1:5 (0:0, 0:1, 1:4)
Kanada West
Pátek 15.12.2017, 00:40 • RECC Arena Truro • World Junior A Challenge
Partner:
    58:52 Brendan BUDY - 1:5
     
    58:52
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Riese Gaber sklepl kotouč na rozjetého mladíka BRENDANA BUDYHO, který se svou mrštností dostal za českou obranu a přesným zakončením pečetí toto utkání. Asistence: Riese Gaber a Harrison Blaisdell.
    56:44 Brett STAPLEY - 1:4
     
    56:44
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Soupeř České republiky navyšuje vedení na rozdíl tří branek. Jacob Bernard-Docker našel najíždějícího BRETTA STAPLEYHO, který si pohotově připravil puk k zakončení a trefil se přesně k pravé tyči. Asistence: Jacob Bernard-Docker.
    54:01 Dylan HOLLOWAY - 1:3
     
    54:01
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Tohle už je pro Čechy vážná situace. Kyle Johnson poslal na levém křídle do zakončení DYLANA HOLLOWAYE, jehož přesná střela zapadla k levé tyči. Asistence: Kyle Johnson a Seth Barton.
    51:09 Angus CROOKSHANK - 1:2
     
    51:09
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Česko sprcha! ANGUS CROOKSHANK na pravém křídle sjel až do pravého rohu, odkud téměř z nulového úhlu procedil kotouč za Kloučkova záda. Smolný gól pro českou reprezentaci. Asistence: Ross Armour a Ethan de Jong.
    50:28 Jan KERN - 1:1
     
    50:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Střelu Tomáše Vochozky vyrazil Zach Rose ramenem přímo na JANA KERNA, který nejprve promáchl, ale hned na to doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Tomas Vochozka a Jan Bednář.
    31:58 Brett STAPLEY - 0:1
     
    31:58
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku! TO co předvedl BRETT STAPLEY bylo na oko úžasné. Kanaďan se od vlastní branky dostal individuálně až do útočného pásma, kde se po řadě kliček probojoval až k přesnému zakončení do levé spojnice. Bez asistence.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 51. Kern (Vochozka, Bednář) – 32. Stapley, 52. Crookshank (Armour, Jong), 55. Holloway (Johnson, Barton), 57. Stapley (Bernard-Docker), 59. Budy (Gaber, Blaisdell)


    Česko: Klouček (Brízgala) – Mikyska, Zelingr, Gaspar, Mysak, Veber, Bednář, Kunst – Kofroň, Chrtek, Kousal, Kern, Hladoník, Havránek, Novák, Rousek, Vochozka, Eret, Václavek, Dvořák.
    Kanada West: Rose (Adamyk) – Bernard-Docker, Tychonick, Barton, Kleiboer, Gourley, Lloyd – Crosokshank, Armour, De Jong, Holloway, Stapley, Turnbull, Blaisdell, Johnson, Andonovski, Collin, Johnson, Van Unen, Gaber – Budy
    thejrc.org