Buffalo – Carolina 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Los Angeles 4:2 (kon.) | New Jersey – Dallas 5:2 (kon.)
Detroit – Toronto 3:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:3 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 2:3 (kon.)
Boston – NY Rangers 2:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Dallas Stars
Sobota 16.12.2017, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Brian BOYLE - 5:2
     
    58:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Teď už to domácím vyšlo! BRIAN BOYLE z vlastního pásma vsítil pátý gól New Jersey a definitivně rozhoduje o vítězství svého týmu. Bez asistence.
    52:57 Nick LAPPIN - 4:2
     
    52:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácím se ale tlak a nápor, kterému vystavili klec Dallasu vyplatil! NICK LAPPIN se dostal k odraženému puku mezi kruhy, posunul si ho do forhendu a obstřelil Lehtonena, který už nedokázal zareagovat. Asistence: Jimmy Hayes, Brian Boyle.
    36:39 Brian BOYLE - 3:2
     
    36:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí nakonec využívají přesilovku! BRIAN BOYLE se před brankovištěm natáhl po odraženém puku a dorazil ho za Lehtonenova záda. Asistence: Will Butcher, Pavel Zacha.
    28:09 Alexandr RADULOV - 2:2
     
    28:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Trochu nezáživnou pasáž hry dokázal výtečnou sólo akcí okořenit ALEXANDER RADULOV, který se dostal k puku za modrou čárou, kam popíchl kotouč Janmark, a vyrazil směrem na Schneidera. Dostal se před obránce a před brankovištěm zakroužil více na střed, přičemž podsunul puk pod Schneiderův beton a vyrovnal na 2:2! Asistence: Mattias Janmark, Esa Lindell.
    19:06 Blake COLEMAN - 2:1
     
    19:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Trochu smůly si nyní vybral brankář Dallasu, který po vhazování vyrazil puk jen vedle sebe do brankoviště a může poděkovat svým obráncům, že nebyli dostatečně důrazní. K dorážce se totiž dostal BLAKE COLEMAN, pro něhož nebylo problémem dostat puk za branky. Asistence: Andy Greene, Brian Gibbons.
    06:42 Martin HANZAL - 1:1
     
    06:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Od Dallasu to nebyla dobrá přesilovka, ale přesto ji využívají! Druhá střela v utkání hned končí vstřeleným gólem. MARTIN HANZAL se dostal před brankovištěm k odraženému kotouči, který Schneider vyrazil po střele Seguina od modré, a jeho zakončení si do vlastní branky srazil obránce Greene. Asistence: Tyler Seguin, Esa Lindell.
    04:28 Steven SANTINI - 1:0
     
    04:28
    Devils právě vstřelili branku!
    STEVEN SANTINI si počíhal u modré čáry na přihrávku, sjel si s pukem blíž k pravému kruhu a povedenou střelou do na vzdálenější tyč otevírá skóre zápasu. Asistence: Brian Gibbons.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Santini (Gibbons), 20. Coleman (A. Greene, Gibbons), 37. Boyle (Butcher, Zacha), 53. Lappin (J. Hayes, Boyle), 58. Boyle – 7. Hanzal (Seguin, Lindell), 29. Radulov (Janmark, Lindell)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Vatanen, J. Moore, Santini, A. Greene (C), Severson, Butcher – Stafford, Hischier, Bratt – Gibbons, Zajac (A), Coleman – Noesen, Zacha, Wood – Lappin, Boyle (A), J. Hayes.
    Dallas Stars: Lehtonen (Bishop) – J. Klingberg, Lindell, Pateryn, Hamhuis, Honka, Johns – D. Shore, Seguin, Elie – Radulov (A), Spezza (A), Janmark – Pitlick, Faksa, Ja. Benn (C) – B. Ritchie, Hanzal, Roussel.

    Rozhodčí: Walsh, Hebert – Sericolo, Pancich
    thejrc.org