Třinec – Jihlava 3:6 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 4:3 (kon.)
Sparta – Č. Budějovice 4:1 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 16.12.2017, 12:30DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky a jejich přesilovka bude pokračovat! Kantner našel před brankou volného MATĚJE CHALUPU, jenž zakončil do odkryté sítě. Asistence: Matyáš Kantner a Jakub Sysel.
     
    39:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní ale přeci jen přesilovku využívají! Šteiner využil přednosti svého spoluhráče DAVIDA MATĚJKY, kterému poslal kotouč na brankoviště a druhý jmenovaný ukázal, že má na góly z předbrankového prostoru čich. Položil si brankáře a pěkným lobem dal Slavii dvougólové vedení. Asistence: David Šteiner a David Kohút.
     
    32:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je zaděláno na drama! Hosté se prosazují z bleskového protiútoku. ŠTĚPÁN HANZLÍK mířil po přihrávce Kačeny přesně a o tyčku poslal kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Vlastimil Kačena.
     
    31:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec ale přesilovku využívají a snižují! MAREK RUBNER dostal na levém kruhu exkluzivní pas od Přikryla a střelou z první vymetl horní patra Šorfovy svatyně. Asistence: Filip Přikryl a Matyáš Kantner.
     
    28:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu domácí využívají a vedou už o tři góly! Po Šmerhově ráně se puk všelijak odrážel na brankovišti hostů. Ve změti těl se nakonec nejlépe zorientoval VIKTOR MARTÍNEK, který na hranici hry vysokou holí dorazil puk do sítě. Asistence: Tomáš Šmerha a Dominik Valík.
     
    15:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia vede o dvě branky! Postaral se o to VIKTOR MARTÍNEK, jehož milimetrová pumelice, kterou zakončil bleskový protiútok, nejprve rozezněla tyčku a následně se odrazila až za záda Koláře. Asistence: David Matějka a David Šteiner.
     
    12:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    A jsou to domácí hokejisté, kdo otevírá skóre dnešního utkání! Patočka vedl po pravé straně přečíslení, které vyřešil přihrávkou za sebe na TOMÁŠE ŠMERHU. Ten si s pukem najel mezi kruhy a zamířil přesně k levé tyčce. Asistence: Matouš Patočka.
    Marken.cz

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 13. Šmerha (Patočka), 16. Martínek (Matějka, Šteiner), 29. Martínek (Šmerha, Valík), 40. Matějka (Šteiner, Kohút) – 32. Rubner (Přikryl, Kantner), 33. Hanzlík (Kačena), 58. Chalupa (Kantner, Sysel)


    HC Slavia Praha: Šorf (Kodad) – Duda, Šmíd, Stark, Holý, Melovič, Antoš, Valík, Štibingr – Brož, Kohút, Šmerha, Matějka, Patočka, Netolický, Šteiner, Šergl, Marek, Jaša, Hradil, Martínek
    HC Plzeň 1929: Kolář (Beran) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Sysel, Čechura, Lokajíček – Kantner, Reitspies, Hanzlík, Kovařčík, Matiášek, Pour, J. Roubal, Přikryl, Červenka, Chalupa, D. Roubal, Rubner

    Rozhodčí: Lacina – Doležal, Štofa
    thejrc.org