Norsko – Francie 1:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Švýcarsko
Sobota 16.12.2017, 16:00 • Příbram • Euro Hockey Tour (ženy)
Partner:
    45:46 Alina MÜLLEROVÁ - 1:3

    zdroj: hokejkatv.cz
     
    45:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Christine Meierová poslala milimetrovou přihrávku mezi dvě obránkyně a ALINA MÜLLEROVÁ jela sama na Kateřinu Zechovskou, se kterou si dokázala poradit a zvýšila na 3:1 pro Švýcarsko. Asistence: Christine Meierová.
    27:20 Laura BENZOVÁ - 1:2

    zdroj: hokejkatv.cz
     
    27:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel už opět vedou Švýcarky. Hodně podobný gól tomu českému, Sara Benzová našla zpoza branky LAURU BENZOVOU, která vrátila vedení zpět na stranu Švýcarek. Asistence: Sara Benzová.
    23:10 Klára HYMLAROVÁ - 1:1

    zdroj: hokejkatv.cz
     
    23:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se dočkaly vyrovnání! Kamila Smetková našel zpoza branky před švýcarskou svatyní KLÁRU HYMLARAOVOU, která zachovala klidnou hlavu a srovnala na 1:1! Asistence: Kamila Smetková a Alena Polenská.
    01:49 Laura BENZOVÁ - 0:1

    zdroj: hokejkatv.cz
     
    01:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro Češky! Nedáš dostaneš se opět ukázalo jako pravdivé pořekladlo. Phoebe Staenzová vypálila tvrdou střelu, kterou Zechovská vyrazila pouze před DOMINIQUE RUDIOVOU, která neměla problém vsítit první branku Švýcarska. Asistence: Laura Benzová a Phoebe Staenzová.
    Marken.cz

    Karel Milec

    Branky a nahrávky: 24. Hymlarová (Smetková, Polenská) – 2. Rüediová (Benzová, Staenzová), 28. Benzová (Benzová), 46. Müllerová (Meierová)


    Česko: Zechovská (Jandová) – Zedníková (A), Nováková, Hymlárová (A), Smetková, Polenská (C) – Zedníková, Nováková, Mašková, Mrázová, Vanišová – Cornová, Šmajdová, Vonková , Lorencová, Bucifalová – Horáková, Martinů, Tomasco, Patočková, Jůzková,
    Švýcarsko: Schellingová (Alderová) – Zollingerová, Gassová, Wetliová, Altmannová (C), Forsterová, Benzová, Christenová – Stiefelová, Müllerová (A), Stalderová, Raselliová (A), Meierová, Staenzová, Benzová, Rüeggová, Waidacherová I. Waidacherová M., Rüediová, Quennecová

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Košťálová

    Diváci: 140
    bahis siteleri