Mountfield HK – K. Vary 3:1 (kon.) | Jihlava – Liberec 2:3 (po s.n.) | Pardubice – HC Plzeň 5:4 (kon.)
Slavia – Č. Budějovice 5:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Sobota 16.12.2017, 15:45Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    47:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilovku sehráli Pražané na jedničku! Zderadička posunul od modré čáry puk za branku na Všetečku, který z první našel křížem na modré čáře JANA SRDÍNKA, jenž exkluzivní ranou vymetl pravou šibenici. Asistence: Robin Všetečka a Jakub Zderadička.
     
    41:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Skvěle to teď sehráli domácí! Všetečka se zmocnil kotouče ve středním pásmu, zavezl jej do útočné třetiny a kličkou na sebe navázal oba obránce hostů. Následně se otočil a nabil mezi kruhy ADAMU KLAPKOVI, jenž z první propálil po ledě Dvořáka mezi betony. Asistence: Robin Všetečka.
     
    27:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tenhle gól jde z části i za brankářem! VLADISLAV HOUŠKA dojel na levém kruhu nahozený kotouč a s hokejkou v jedné ruce jen nahodil puk na branku. Brankář Dvořák ale neměl pohlídaný prostor u bližší tyče a přesně tudy puk propadl do sítě. Asistence: Šimon Vlček a Tomáš Mareček.
     
    19:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia vede o dvě branky! Právě MATĚJ HASIL se nakonec dočkal branky. Po vyhraném vhazování dostal dobrou přihrávku od Křenka a dokázal ji zužitkovat. Asistence: Lukáš Křenek a Martin Petrák.
     
    14:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec ale domácí přesilovku využívají! Všetečka zavezl kotouč do pásma po levé straně, podíval se na druhou stranu a přesně našel hůl ADAMA KLAPKY, který nedal Dvořákovi šanci, aby se proti jeho zakončení přesunul. Asistence: Robin Všetečka a Jan Srdínko.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 15. Klapka (Všetečka, Srdínko), 20. Hasil (Křenek, Petrák), 28. Houška (Vlček, Mareček), 42. Klapka (Všetečka), 48. Srdínko (Všetečka, Zderadička)


    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Fiala, Mareček, Zderadička, Srdínko – Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hasil, Vlček, Houška, Petrák, Klapka
    HC Motor České Budějovice: Dvořák – Vávra, Kubíček, Pavlát, Svach, A. Čížek, Šafář, Hubata – Silný, Holý, Novák, Řezáč, Egert, Hrubec, Vaculík, J. Čížek, Melichar, Janoch, Masopust, Grossmann

    Rozhodčí: Čáp – Hradil, Zháňal
    thejrc.org