Zlín – Přerov 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 16.12.2017, 14:45 • Sportcentrum Lužánky • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    53:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno dává svou šestou branku. Puk získal Patrik Fajmon, který ve velké rychlosti objel branku, uviděl volného JAKUBA KOSA, který měl před sebou odkrytou bránu, kterou neměl problém trefit. Asistence: Patrik Fajmon, Jakub Masař.
     
    38:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dominik Vacík udělal chybu na modré čáře, toho dokázal využít PETR ŽÁK, který se tím pádem dostal do úniku. Král se mu snažil skokem vypíchnout puk. Žák si toho všiml, objel brankáře a zakončil do prázdné brány. Bez asistence.
     
    31:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté snižují vývoj utkání. Dáňa si najel do pásma, ale nechal puk za sebou. Převzal jej Filip Řehout, ten se natlačil se před Nešťáka a zkusil zakončit, jenže trefil pouze beton. Následně vyražený puk skončil na hokejce MARKA KOPICE, který se trefil do odkryté branky. Asistence: Filip Řehout
     
    20:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno dává druhý gól ve vlastním oslabení. I tento dává ERIK MELUZÍN, který přebral puk na modré čáře a jel sám na brankáře. Nad ničím nepřemýšlel a střelou trefil místo nad vyrážečkou Krále. Bez asistence.
     
    15:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde do dvougólového vedení, a to v oslabení. DOMINIK FURCH dostal přihrávku na levý kruh, puk byl ještě mírně tečován protihráčem, to však nezabránilo Furchovi vystřelit svižnou ránu po ledě a překonat Krále. Bez asistence.
     
    11:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa velice rychle otáčí vývoj utkání. Jan Holemý ujel po levé straně, nahrál na stranu pravou, kde stál ERIK MELUZÍN, který odkrytou bránou nepohrdl a posílá Brno do vedení. Asistence Petr Žák, Jan Holemý.
     
    11:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa velice rychle odpovídá. Jakub Masař si nabruslil na levý kruh, navázal celou hru na sebe a poslal puk na volného JAKUBA MASAŘE, který dokázal trefit prázdnou bránu. Asistence: Daniel Mikiulec.
     
    11:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté jdou překvapivě do vedení. Po dlouhé době bránění si vzal puk Dan Fiala, který dokázal najet do třetiny a předat puk lépe postavenému JOSEFU VYVIALOVI, který dokázal překonat Nešťáka střelou zápěstím. Asistence: Dan Fiala.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 12. Masař (Mikulec), 12. Meluzín (Holemý, Žák), 16. Furch, 21. Meluzín, 39. Žák, 54. Kos (Masař, Fajmon) – 12. Vyvial (Fiala), 32. Kopic (Řehout)


    HC Kometa Brno: Nešťák (Vystavěl) – Řehák, Holcman, Mikulec, Holemý “A”, Běhůnek, Fajmon, Furch “A” – Žák, Bartes, Kalčík, Holotík, Meluzín, Sedláček, Kos, Rašovský “C”, Harmin, Masař.
    BK Havlíčkův Brod: Král (Vácha) – Zych, Řehout, Vacík D. “C”, Trupl, Kerber – Vacík P., Kopic “A”, Klofáč, Dymák, Juřica, Rauš, Fiala, Prýl, Dáňa, Vyvial, Pártl.

    Rozhodčí: Slavka – Maťašovský, Maloušek
    thejrc.org