Studénka Sledge – Karlovy Vary 2:3 (kon.) | Zlín sledge – Litvínov 5:0 (kont.) | Č.Budějovice – SOHO Olomouc 1:4 (kon.)
HC Sparta Praha Sledge – SHK Mustangové 2:7 (kon.)
konec
HC Sledge Studénka
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 16.12.2017, 09:45 • RT TORAX ARENA • Česká para hokejová liga • 11. kolo
Partner:
     
    38:35
    Hráči Studénky teď propadli v útoku a vše museli řešit narychlo ve středním pásmu – tam ve dvou lidech doslova zaklapli své saně proti ujíždějícímu soupeři – jenže se přitom do sebe mírně zachytili a další dva hráči hostí jim ujeli. Vše nakonec musel řešit Martin Kudela pohotovým zákrokem.
     
    37:02
    Studénka právě vstřelila branku!
    A je tady zápletka! PETR KUDRNA z bezprostřední blízkosti brankáře Bohumíra Macha snižuje střelou po horní tyč! Asistence: Erik Fojtík.
     
    35:48
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Rychlost MICHALA GEIER se dnes ukazuje jako rozdílový faktor celého utkání – útočník týmu SKV Sharks Karlovy Vary opět předvedl svou obratnost v samostatném úniku a zvyšuje na 1:3!. Asistence: Jiří Berger a Lukáš Michalčín.
     
    34:49
    Michal Geier opět ukázal svou skvělou rychlost a přejel celou obranu Studénky – zakončil těsně vedle tyčky a puk v brankovišti zůstal – následně vypadl po souboji pryč ale hráči SKV Sharks Karlovy Vary jej přece jen do branky dostali! Gólovou radost jim ale pokazil nekompromisní verdikt hlavního sudího, který gól neuznal pro pohyb útočícího hráče v brankovišti – stav se tedy nemění!
     
    32:57
    Martin Kudela teď ve svém brankovišti převedl těžký a velmi důležitý zákrok, při kterém se natáhl přes celé brankovišti v svou rukavicí dostal puk z brankové čáry.
     
    27:01
    Karlovy Vary ve čtyřech hráčích kombinují v útočném pásmu!
     
    26:33
    Vyloučení v týmu SKV Sharks Karlovy Vary (Berger – 2 min, nedovolené bránění).
     
    22:53
    Karel Wágner teď prokázal schopnost hrát pod tlakem, když byl obklopen třemi hráči Studénky před svou brankou ale stejně dokázal nebezpečně vyhodit a Karlovy Vary byly následně blízko vstřelení třetí branky!
     
    20:34
    A teď byla k vidění další šance – tentokrát ale na straně domácích, kteří byli několik málo centimetrů od vyrovnání – žádný z hráčů ale nedokázal uklidit puk do odkryté sítě.
     
    20:04
    Obrovská šance Sharks! Jeden z hostí totiž ve vlastní oslabení ujel obranně Studénky a zakončil do tyče!
     
    19:37
    Vyloučení v týmu SKV Sharks Karlovy Vary (Kovářík – 2 min, Téčko).
     
    16:00
    Martin Kudela teď předvedl famózní zákrok lapačkou proti střele Jiřího Bergera! Ten střílel z mezikruží a brankář Studénky jeho pokusu vystavil ukázkový semafor.
     
    14:00
    Karlovarští nedokázali proměnit přečíslení tři na jednoho! Gólu zabránil parádní zákrok brankáře Martina Kudely.
     
    13:13
    Vyloučení v týmu SKV Sharks Karlovy Vary (Wágner – 2 min, Téčko).
     
    12:12
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MAREK SCHEINDER dostal přihrávku přímo před branku a nikým nechráněn uklidil puk rychle do odkryté části branky kam se brankář Studénky nestihnul přesunout. Asistence: Geier.
     
    11:49
    Lukáš Michalčín nastřeluje tyč!
     
    11:15
    Studénka teď měla obrovské štěstí – Martin Kudela totiž střela od modré vyrazil jen vedle branky a puk se málem dostal na hokejku dalšího z karlovarských. Obránci Studénky se navíc srazili za brankou a tak nemohli aktivně působit před svým brankářem.
     
    07:41
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER vyrovnává! Hostující útočník dostal přesnou křižnou přihrávku na kruh a prakticky z první trefil vrchní část branky. Asistence:Jiří Berger.
     
    05:15
    Studénka právě vstřelila branku!
    ERIK FOJTÍK skóruje ve vlastní oslabení. Útočník Studénky byl vyslán do brejku Petrem Kudrnou – několikrát si podhodil kotouč a nakonec bekhendem zakončil do odkryté části branky, když si položil brankáře Bohumíra Macha! Asistence: Petr Kudrna.
     
    04:10
    Jiří Berger střelou z mezikruží jen těsně minul pravou tyč!
     
    04:00
    Vyloučení v týmu HC Sledge Studénka (Mlčák – 2 min, Téčko).
     
    01:08
    Michal Geier byl v první velké šanci – netrefil však branku Studénky z bezprostřední vzdálenosti. Jeho střela skončila na zadním mantinelu.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 6. Fojtík (Kudrna), 38. Kudrna (Fojtík) – 8. Geier (Berger), 13. Scheinder (Geier), 36. Geier (Berger, Michalčín)


    HC Sledge Studénka: Kudela M. – Kudrna, Kudela V., Fojtík, – Chodurek, Mlčák, Prostředník,
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Berger, Wágner, – Michalčín, Schneider, Jeřábek, Haas, Kovářik, Geier, Karafiát,
    thejrc.org