Boston – NY Rangers 2:3 (po pr.) | Carolina – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:0 (kon.)
NY Islanders – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 2:1 (po pr.) | Ottawa – Montreal 3:0 (kon.)
Arizona – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Washington – Anaheim 3:2 (po pr.) | Colorado – Tampa 5:6 (kon.)
Calgary – Nashville 0:2 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Neděle 17.12.2017, 02:05 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:58 Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    61:58
    Washington právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! ALEXANDR OVEČKIN ve středním pásmu našlápl k akci, po pravé straně se dostal do střelecké pozice a tvrdou ranou propálil Gibsona. Washington tak dokonal obrat a v dnešním utkání vyhrál 3:2! Asistence: John Carlson.
    47:27 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:2
     
    47:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní je už ale vyrovnáno. Akce domácích pokračovala, z rohu přihrál Vrána na najíždějícího JEVGENIJE KUZNĚCOVA, který chtěl přihrávat na vzdálenější tyčku, ale jeho pas byl jedním z hostujících hráčů tečován tak, že zapadl do mezírky mezi Gibsonem a tyčí. Asistence: Jakub Vrána.
    43:05 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:2
     
    43:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Je sníženo a máme tak založeno na zápletku. Ovečkinovu střelu Gibson pouze vyrazil před sebe a zcela volný NICKLAS BÄCKSTRÖM už měl snadnou úlohu. Zblízka zametl puk do odkryté části branky a snížil na 1:2. Asistence: Alexandr Ovečkin, Tom Wilson.
    27:36 Jakob SILFVERBERG - 0:2
     
    27:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla bleskově využitá přesilovka. Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru, odkud nahodil Getzlaf a před brankou lehce tečoval JAKOB SILFVERBERG. Holtby reagoval o zlomek vteřiny později a puk mu propadl za brankovou čáru. Asistence: Ryan Getzlaf, Cam Fowler.
    16:01 Derek GRANT - 0:1
     
    16:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je tu první gól! Přes Orlova se hosté dostali do brejku dva na jednoho, vše vzal na sebe DEREK GRANT a zprava střelou ke vzdálenější tyčce otevřel skóre! Asistence: Logan Shaw, Josh Manson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 44. Bäckström (Ovečkin, T. Wilson), 48. Kuzněcov (J. Vrána), 62. Ovečkin (Carlson) – 17. D. Grant (L. Shaw, Manson), 28. Silfverberg (Getzlaf, Fowler)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Orlov, Carlson, Orpik (A), Bowey, Djoos – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Chiasson, Kuzněcov, J. Vrána – Burakovsky, Eller, Connolly – Smith-Pelly, Beagle, Stephenson.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson, H. Lindholm, Fowler (A), Montour, Beauchemin, Bieksa – Silfverberg, Getzlaf (C), Roy – Rakell, Henrique, Cogliano (A) – O. Kaše, Vermette, Rasmussen – L. Shaw, D. Grant, Wagner.

    Rozhodčí: Skilliter, Walsh – Nowak, Sericolo

    Diváci: 18 506
    ocianews.com