Boston – NY Rangers 2:3 (po pr.) | Carolina – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:0 (kon.)
NY Islanders – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 2:1 (po pr.) | Ottawa – Montreal 3:0 (kon.)
Arizona – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Washington – Anaheim 3:2 (po pr.) | Colorado – Tampa 5:6 (kon.)
Calgary – Nashville 0:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Nashville Predators
Neděle 17.12.2017, 04:15 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:56
    Opět se chystá vyloučení, ale tentokrát pro změnu na druhé straně. Menší trest za vysokou hůl si musí jít odsedět hráč Predators Colton Sissons. Možná jedna z posledních šancí Calgary, jak dohnat ztrátu.
     
    45:41
    Tak přeci jen se bude vylučovat. Hokejista Flames Brett Kulak dostává dvě minuty za hrubost a Nashville má k dispozici dvě minuty přesilové hry. Další komplikace pro Flames.
     
    32:00
    Bitetto tvrdě narazil Bennetta na mantinel a za tenhle zákrok si musí jít na dvě minuty sednout. Flames budou hrát celé dvě minuty přesilovku pět na tři!
     
    30:11
    Početní výhodu si zahrají Calgary Flames, protože dalších pět minut navrch dostává za zákrok před bitkou hostující Austin Watson. Trest inkasuje za nedovolené bránění, k tomu dostává trest do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Osobní trest musí pykat i Brouwer, ale jen deset minut.
     
    30:11
    Bude se vylučovat a navíc tu máme bitku. Pustili se do sebe Brouwer a Watson, rozdali si to ve vyrovnané férovce. Oba dostanou pětiminutové tresty.
     
    25:22
    Šance na reparát v přesilové hře tedy také pro hosty. Menší trest za nedovolené utkání dostane domácí Mikael Backlund. Ten bude doufat, že jeho tým neinkasuje.
     
    20:40
    Hostující Austin Watson je odeslán za katr poté, co se provinil podražením. Calgary Flames si tak dnes podruhé zahrají přesilovou hru a mají šanci jít do trháku.
     
    16:53
    Biteto inkasuje dvě minuty za krosček a Calgary Flames si tím pádem dnes poprvé zahrají početní výhodu. Bude lepší než ta v podání Nashvillu?
     
    09:05
    Domácí hokejista Sam Bennett musí odejít za katr kvůli hákování. A tak si Nashville Predators zahrají první přesilovku v zápase. Uvidíme, zda bude hned úspěšná.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 32. Johansen (Arvidsson), 40. Fiala (Turris, P. K. Subban)


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Hathaway – Brouwer, Stajan, Jágr.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ekholm, Jemelin, P. K. Subban, Y. Weber, Bitetto – Bonino, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – F. Forsberg, Järnkrok, Åberg – Hartnell, Sissons, Watson.

    Rozhodčí: Jackson, Rehman – Heyer, Wheler

    Diváci: 18 618
    thejrc.org