Liberec – Bohemians 1:8 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 7:5 (kon.) | Vítkovice – Chodov 4:0 (kon.)
Ne – Ostrava 10:8 (kon.) | Židenice – Jičín 3:4 (kon.) | Olomouc – Panthers 4:3 (po pr.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
7:5 (1:0, 2:2, 4:3)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 17.12.2017, 15:15 • STODOLA Aréna Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 14. kolo
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:25:09)
     
    Je dobojováno. Střešovice dnes svého soupeře nepustily do vedení. Vinohrady celé utkání musely dotahovat, nakonec prohrávají o dva góly a odjíždí bez bodu. Nejlepší střelkyní dnes byla Liana Matěvosová, která zaznamenala hattrick!

    Zásahy brankářek:
    Tereza Humlová 21 – Jana Vyrobíková 24

    Hráčka utkání:
    Liana Matěvosová – Jana Vyrobíková
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! V samotném závěru ještě hostující hráčky korigují skóre! Do střelecké listiny se zapisuje také MICHAELA LINGOVÁ. Asistence: Petra Honzová.
     
    59:12
    Hraje se na útočné polovině Tatranu, což domácím hráčkám pochopitelně vyhovuje. Florbalistky v červených dresech už se nikam neženou.
     
    58:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je definitivně rozhodnuto! LIANA MATĚVOSOVÁ zůstala úplně volná na levé straně, odkud poslala nepříjemnou střelu, která skončila v síti. Florbalistka Střešovic kompletuje hattrick!
     
    57:33
    Brankářka Tatranu faulována. Rozhodčí nyní přerušují hru a ujišťují se, že je domácí gólmanka v pořádku.
     
    56:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Už je to zase o dva góly! LENKA FALTUSOVÁ využila chyby v rozehrávce soupeře, poté se nemýlila při střele do prázdné branky. Bez asistence.
     
    55:58
    Domácí to dělají výborně, kombinují, přihrávají si na vlastní polovině, své protihráčky téměř vůbec nepouštějí k balónku.
     
    54:35
    Sotva se Sokol dostal k míčku, už míří hostující brankářka na střídačku. Vinohrady to zkouší v šesti florbalistkách v poli!
     
    54:29
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Drama pokračuje, Vinohrady opět snižují na nejtěsnější možný rozdíl! KRISTÝNA VEJVODOVÁ to vzala na sebe, její pokus skončil až za zády Humlové! Bez asistence.
     
    54:03
    Hostující lavička na pátou branku domácích reaguje oddechovým časem!
     
    54:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Velmi dobře zahraná standardní situace ze středu. LUCIE CHALOUPKOVÁ se s míčkem otočila, poté se rozhodla ke střele, která skončila v síti! Asistence: Karolína Vlachová.
     
    53:46
    Hráčky v červených dresech svého soupeře semkly, jenže dobré zákroky předvedla Vyrobíková. Víc už se v této početní výhodě nestane.
     
    52:29
    Po střele z pravé strany teď za hostující brankářkou zazvonila tyčka! Střešovice hrají tuto přesilovou hru zatím velmi dobře.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Radka Kylarová – 2 minuty, Špatné střídání).
     
    51:22
    Střešovice jsou v posledních minutách pod velkým tlakem. Naštěstí pro Humlovou teď přišly dobré bloky ze strany domácích.
     
    50:30
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Tak to byla paráda, co teď předvedla MICHAELA LINGOVÁ. Ta si balónek navedla na střed, poté prostřelila vše, co jí stálo v cestě, Vinohrady znovu dramatizují vývoj! Asistence: Petra Honzová.

    Štěpán Slovák


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Matěvosová (Viplerová), 22. Chaloupková (Morová), 28. Matěvosová (Faltusová), 49. Kramperová (Vachušková), 55. Chaloupková (Vlachová), 57. Faltusová, 59. Matěvosová – 24. Dobisíková (Žižková), 34. Bursová (A. Kutnarová), 51. Lingová (Honzová), 55. Vejvodová, 60. Lingová (Honzová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Humlová (Císařová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Kubelková – Reindlová, Morová, Viplerová – Marko, Matěvosová, Chaloupková – Faťunová, Vlachová, Faltusová – Kramperová, Chaloupková.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová, Jiříčková – Kalistová, Žižková, Honzová – Lingová, Bursová, A. Kutnarová – Zelníčková, Kylarová, Šádková – Vavřinová, Dobisíková, Skalická.

    Rozhodčí: Beranová, Hejnová
    thejrc.org