Chomutov – Liberec 1:4 (kon.) | Jihlava – Jungadler Mannheim 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 0:0, 2:2 - 0:1)
Jungadler Mannheim
Neděle 17.12.2017, 16:45 • KV Arena, Karlovy Vary • Memoriál Václava Šinágla • Finále
Partner:
     
    62:39
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    O vítězi turnaje je rozhodnuto! Zbraranski nabil na modrou čáru ARKADIUZI DZIAMBOROVI a ten dělovkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Dominik Zbraranski.
     
    55:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! Dukla využívá přesilovku, Polodna našel přesnou křižnou přihrávkou na pravém kruhu volného JIŘÍHO KRATOCHVÍLA, který z první tvrdou ranou nedal šanci Vogtovi! Asistence: David Polodna.
     
    52:35
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Obrovský závar před jihlavskou brankou končí gólem, Mannheim jde do vedení díky FLORIANU ELIASOVI! Bez asistence.
     
    41:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Německá radost ale neměla dlouhého trvání. Dukla se po chybě německé obrany dostala ve dvou hráčích před Vogta, MATOUŠ MENŠÍK si narazil puk s Patrikem Kravcem a pohodlně zakončil do odkryté branky! Asistence: Patrik Kravec.
     
    40:11
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Úvod do třetí třetiny vyšel Mannheimu náramně! FLORIAN ELIAS projel sám s pukem mezi beky Jihlavy a poslal puk přímo pod víko jihlavské branky! Asistence: Dominik Zbraranski.

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 41. Menšík (Kravec), 56. Kratochvíl (Polodna) – 41. Elias (Zbraranski), 53. Elias, 63. Dziambor (Zbraranski)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – Chvátal, Sapík, Moravec, Kratochvíl, Brož "C", Revin, Čermák "A", Kochrda, Mihulka, Machovský, Polodna, Zdarsa, Menšík, Havel, Augusta, Kravec.
    Jungadler Mannheim: Vogt (Natterer) – Gutjahr, Tuchel, Pllu, Dziambor, Schmid, Stowasser, Schuster, Elias "C", Kälble "A", Pronin "A", Ramoser, Zbraranski, Säftel, Haasel, Samanski, Stork.
    thejrc.org