Vladivostok – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Kunlun – Riga 3:1 (kon.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 1:5 (kon.)
Kazaň – Ufa 2:1 (kon.) | Jokerit – Toljatti 4:3 (3:2 po s.n.) | Soči – Nižněkamsk 0:2 (kon.)
HC Slovan – Barys 0:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
Amur Chabarovsk
Pondělí 18.12.2017, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Robert SABOLIČ - 4:2
     
    59:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak to je definitivní razítko na vítězství Admiralu! ROBERT SABOLIČ dostal puk na levou stranu a od modré čáry zamířil přesně do odkryté klece Chabarovsku – 4:2! Asistence: Jonathan Blum a Shawn Morrisonn.
    50:34 Alexandre PICARD - 3:2
     
    50:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Šance na body stále žije! V přesilové hře prostřelil brankáře Bobkova ALEXANDER PICARD, který tak vykřesal pro Amur naději na srovnání nepříznivého stavu – 3:2! Asistence: Alexander Gorškov.
    48:31 Robert SABOLIČ - 3:1
     
    48:31
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Pětiminutová přesilová hra nezačala pro Chabarovsk vůbec dobře, hosté totiž inkasují potřetí! Shawn Morrisonn totiž vyslal do samostatného úniku ROBERTA SABOLIČE, který si roztáhl brankáře a následně mu zasunul puk přímo mezi nohy – 3:1! Asistence: Shawn Morrisson.
    35:05 Viktor ALEXANDROV - 2:1
     
    35:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí svého soupeře dlouho nepustili z obranné třetiny, čtyřka Chabarovsku již byla hodně unavená a nepohlídala si na zadní tyči stojícího VIKTORA ALEXANDROVA, který v poklidu dopravil puk do odkryté klece – 2:1! Asistence: Dmitrij Sajustov a Robert Sabolič.
    33:21 Georgij BERĎUKOV - 1:1
     
    33:21
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se radují z vyrovnání! Na modré čáře se do kotouče krátce po vhazování opřel GEORGIJ BERĎUKOV, který ostrou ranou prostřelil vše před sebou – 1:1! Asistence: Vitalij Aťušov a Vjačeslav Ušenin.
    22:20 Dmitrij SAJUSTOV - 1:0
     
    22:20
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Předchozí tvrzení již neplatí, domácí využívají dvojnásobnou přesilovou hru a dostávají se do vedení! Střelu z voleje v podání Jonathana Bluma ještě Alikin zastavil, na dorážku DMITRIJE SAJUSTOVA ale již neměl šanci dosáhnout – 1:0! Asistence: Jonathan Blum a Martin St. Pierre.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 23. Sajustov (Blum, St. Pierre), 36. Alexandrov (Sajustov, Sabolič), 49. Sabolič (Morrisonn), 60. Sabolič (Blum, Morrisonn) – 34. Berďukov (Aťušov, Vj. Ušenin), 51. Picard (Gorškov)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Blum, Morrisonn, Mamašev, Miščenko, Kurašov, Mnacjan, N. Gluchov – Sabolič, St. Pierre, Kicyn – Alexandrov, Sajustov, Kazakov – Glazačev, Machanovskij, V. Butuzov – Fiščenko, Makarenko, Manukjan – K. Voronin.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiselev) – Chabarov, Kondratěv, Jordán, J. Kolář, Berďukov, Aťušov, Karmaškov – O. Li, Litovčenko, Byvalcev – T. Zohorna, Potěchin, Frolov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Gorškov – Veličkin, Picard, Klopov – Beljakov.

    Rozhodčí: Gašilov, Ravodin – Dědulja, Otmachov (všichni Rusko)
    bahis siteleri