Vladivostok – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Kunlun – Riga 3:1 (kon.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 1:5 (kon.)
Kazaň – Ufa 2:1 (kon.) | Jokerit – Toljatti 4:3 (3:2 po s.n.) | Soči – Nižněkamsk 0:2 (kon.)
HC Slovan – Barys 0:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 18.12.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:30:26)
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Buchtele (SBA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:46
    Jakub Štěpánek (SBA) 21 zákroků, 2 góly, 95,45%
    Tomáš Voráček (SBA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:44
    Lukáš Kašpar (SBA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:12
     
    Střely na branku v utkání: 28 – 23
     
    Je dobojováno. Astana nakonec dvěma góly ve třetí třetině rozhodla o třech bodech. Slovan hrál velmi dobře a měl několik velkých šancí před Karlssonem, ovšem ani jedna střela domácích hráčů za jeho zády neskončila. Bratislavané tak zůstanou bez bodů a opět se jim vzdaluje možnost dostat se mezi elitní osmičku zaručující play-off.
     
    Konec zápasu.
    59:42 Kevin DALLMAN - 0:2
     
    59:42
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní už to hostům vyšlo a rozhodují toto utkání. KEVIN DALLMAN po vhazování v obranném pásmu napálil kotouč a ten nakonec končí v domácí opuštěné kleci – 0:2. Asistence: Linden Vey.
     
    59:36
    A znovu je tu icing Astany a zase se bude vhazovat před Karlssonem. Konkrétně po jeho levé ruce.
     
    59:31
    Linden Vey poslal kotouč z obranného pásma na opačnou stranu a kotouč skončil za domácí brankou. Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje zpět před Henrika Karlssona.
     
    59:04
    Štěpánek je na střídačce a domácí hráči tak hrají se šesti bruslaři v poli.
     
    58:51
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    58:26
    Ivan Švarný se ocitl v neutrální zóně a zpět do útočného pásma se nedostal. Následně si pak puk převzali hosté a znovu s ním míří na opačnou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:12
    Hosté nyní nepustili Slovan do útoku a sami pak vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:22
    Domácí stále bojují v útočném pásmu a nutno podotknout, že minimálně vyrovnání by si za svoji hru zasloužili. Ale Henrik Karlsson ve své brance doslova čaruje a chytil nyní i další domácí střelu.
     
    55:58
    Frattin sklepl kotouč na pravé straně, poslal ho pak na hokejku Lindena Veye, jenž pak svou střelu poslal do připraveného Jakuba Štěpánka.
     
    55:16
    Tomáš Voráček se napřáhl od modré čáry a jeho projektil zamířil až před Karlssona, jenž si připisuje další zákrok. Kotouč vyrazil svým levým betonem a záhy pak šli do útoku zase hosté.
     
    55:10
    Obrovský tlak před Karlssonem si nyní vytvořili hráči Slovanu a na brankáře hostů šly dvě střely, se kterými si ale poradil. Následně pak raději přerušil hru.
     
    54:33
    Slovan se nadechuje k závěrečnému tlaku. Pokud chce pomýšlet na úspěch v dnešním utkání, musí se pokusit nepříznivý stav srovnat.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 50. Ševčenko (M. Semjonov), 60. Dallman (Vey)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Sersen, Meszároš (C), Bačík, Ebert, Švarný (A), T. Voráček, Barker – Boychuk, Co. Genoway, Kašpar (A) – Buchtele, Réway, J. Mikúš – Skalický, Šerbatov, Lamper – M. Sloboda, Sádecký, Hecl.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman (A), Dietz, Savčenko, Makljukov, M. Semjonov (C), Orechov, Lipin, Polochov – Frattin, Vey, Wright – Žajlauov, Gurkov, R. Starčenko – Michajlis, Ševčenko, Puškarjov (A) – Akolzin, Sagadejev, V. Nikulin.

    Rozhodčí: Gamalej, Gusev – Golovljov, Černyšjov

    Diváci: 7 180
    ocianews.com