Winnipeg – St. Louis 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:1 (kon.) | Vegas – Florida 5:2 (kon.)
Vancouver – Calgary 1:6 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:6 (0:1, 0:4, 1:1)
Calgary Flames
Pondělí 18.12.2017, 02:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:09 Micheal FERLAND - 1:6
     
    51:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a opět vedou o pět branek. Po po přihrávce z vrcholu kruhu se k puku dostal MICHEAL FERLAND, rychle se sním vytočil do střelecké pozice a zblízka jej propasíroval za Nilssona. Asistence: Sam Bennett, Dougie Hamilton.
    46:48 Markus GRANLUND - 1:5
     
    46:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak se domácí nakonec dočkali. Po souboji o puk v rohu přišlo nahození od modré, to si zpracoval MARKUS GRANLUND, první střelou orazítkoval brankovou konstrukci, ale dorážku už poslal přesně do sítě – 1:5. Asistence: Alexander Edler, Henrik Sedin.
    39:47 Sam BENNETT - 0:5
     
    39:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tohle je už ale pro domácí debakl. Ve vlastním pásmu vybojoval puk Hamonic, posunul jej na SAMA BENNETTA a ten pravou stranou podnikl samostatnou akci. Měl dostatek prostoru i času na připravení si střely a prudkým švihem poslal za Markströma už pátý puk. Asistence: Travis Hamonic, Mark Jankowski.
    38:47 Mark GIORDANO - 0:4
     
    38:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Sotva se hosté ubránili, tak opět udeřili. Stajan vybojoval puk, založil akci, a poté už přišla přihrávka na zcela nepokrytého MARKA GIORDANA. Ten si hodil puk na bekhend a rychlým zakončením počtvrté překonal bezmocného Markströma. Asistence: Matt Stajan, Troy Brouwer.
    35:47 Matthew TKACHUK - 0:3
     
    35:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tohle už pro domácí vypadá velice nepříjemně. Calgary se na pravé straně dostalo snadno do pásma, MATTHEW TKACHUK si nabruslil do kruhu a našel mezírku mezi Markströmem a tyčkou. Asistence: Sam Bennett, Mark Jankowski.
    23:56 Mark GIORDANO - 0:2
     
    23:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Více prostoru na ledě využili hosté k navýšení náskoku. MARK GIORDANO dostal přihrávku na levou stranu, nabruslil si před branku a střelou pod horní tyčku upravil na 0:2!.Asistence: Johnny Gaudreau, Dougie Hamilton.
    05:45 Mark JANKOWSKI - 0:1
     
    05:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je tu první gól utkání. Po menším závaru v útočném pásmu se hostům podařila přihrávka zpoza branky mezi kruhy, kde si sjel MARK JANKOWSKI a ten pohotovým zakončením překonal Markströma. Asistence: Sam Bennett, Garnet Hathaway.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 47. M. Granlund (Edler, H. Sedin) – 6. Jankowski (S. Bennett, Hathaway), 24. Giordano (J. Gaudreau, D. Hamilton), 36. Tkachuk (S. Bennett, Jankowski), 39. Giordano (Stajan, Brouwer), 40. S. Bennett (Hamonic, Jankowski), 52. Ferland (S. Bennett, D. Hamilton)


    Vancouver Canucks: Markström (41. A. Nilsson) – D. Pouliot, Edler (A), Biega, Del Zotto, Stecher, B. Hutton – Vanek, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Boeser, Gagner, Eriksson – Virtanen, Burmistrov, Goldobin – M. Granlund, Dowd, B. Gaunce.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – D. Hamilton, Giordano (C), Hamonic, Brodie, Stone, Kulak – Ferland, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Hathaway, Jankowski, S. Bennett – Jágr, Stajan, Brouwer (A).

    Rozhodčí: Pollock, Luxmore – Heyer, Murchison

    Diváci: 18 236
    ocianews.com