Benátky n/J – K. Vary 0:6 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 1:4 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 5:2 (kon.)
Přerov – Třebíč 4:0 (kon.) | Havířov – Kadaň 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:2 (2:0, 3:0, 0:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 18.12.2017, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté dávají jednoznačně nejhezčí gól večera. Severa naznačil střelu a našel Roubíka, který udělal totéž, ale pak mezi kruhy našel Antonína Melku. Jeho střelu do odkryté branky nejspíš ještě tečoval PETR ŠENKEŘÍK. Asistence: Antonín Melka, Jaroslav Roubík.
     
    48:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Teď se předvedli i hosté. Roubík zpoza branky šikovně našel JIŘÍHO SEVERU a ten střelou na vzdálenější tyč zajistil čestný úspěch Severočechů. Asistence: Jaroslav Roubík, Vladimír Brož.
     
    39:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásnou akci předvedli domácí i v oslabení. PATRIK MACHAČ na obranné modré prostrčil puk na Miloslava Hořavu, přebruslil obránce a najel si na milimetrový pas před branku. Poté už stačilo jen přehodit Růžičkův beton. Asistence: Miloslav Hořava, Miroslav Kopřiva.
     
    36:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se nerozpakovali. Štindlovu střelu od modré Růžička nedokázal udržet a PATRIK MACHAČ volný puk dopravil na místo určení. Asistence: Petr Štindl, Roman Přikryl.
     
    31:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Svůj bývalý tým tedy JAN KLOZ nešetří. Po vhazování si to namířil před branku, kde Růžička neudržel střelu obránce Kehara, a dorazil puk do brány. Asistence: Martin Kehar, Anton Kurjanov.
     
    15:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ADAM KUBÍK se s pukem rozjel z vlastního pásma, obehrál dva hráče a v přečíslení dvou na jednoho vystřelil přesně k bližší tyči. Asistence: František Matula, Jakub Strnad.
     
    08:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kurjanov sice prohrál vhazování, ale Kubík rychle reagoval, dostal se k volnému kotouči a našel před brankou zcela volného JANA KLOZE. Ten pověsil puk pod horní tyč. Asistence: Adam Kubík, Anton Kurjanov.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 9. J. Kloz (Kubík, Kurjanov), 16. Kubík (F. Matula, J. Strnad), 32. J. Kloz (Kehar, Kurjanov), 37. Machač (Štindl, R. Přikryl), 40. Machač (M. Hořava, Kopřiva) – 49. Severa (Roubík, Vl. Brož), 60. Šenkeřík (Melka, Roubík)


    Rytíři Kladno: Kopřiva (Cikánek) – Repe, Lenďák, P. Hořava, F. Matula, Kehar, Štindl – Redlich, T. Kaut, Zikmund – M. Hořava, Machač (A), Svedlund – J. Kloz, Kurjanov, D. Tůma – J. Strnad (C), R. Přikryl, Kubík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Růžička (41. J. Dlouhý) – Vl. Brož, Šenkeřík, Husák, M. Vágner (C), Vaněk, Bernad, Hes, M. Zdvořáček – Severa, Roubík (A), Melka – Smolka (A), Vrdlovec, Gengel – Kružík, Najman, Kuběna – T. Jandus, Pšenička, Macek.

    Rozhodčí: Kostourek, Zubzanda – Belko, Kotlík

    Diváci: 1562
    bahis siteleri