Kladno – Slavia 5:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 6:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:3 (0:2, 2:1, 4:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 20.12.2017, 17:45 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ONDŘEJ MATÝS nejprve udělal kličku v pravém kruhu, poté ještě zamíchal s pukem a následně ho poslal přesně k pravé tyči. Asistence: Michal Pochobradský.
     
    51:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši rázem vedou o dvě branky, u pravé tyče se k puku dostal DAVID SYROVEC a poslal ho do sítě Třince. Asistence: Dominik Kubišta a Martin Petrus.
     
    50:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovku sice Pardubice nevyužily, chvíli po ní ale otáčejí skóre ve svůj prospěch. Pražák vypálil z levé strany příklepem a kotouč ještě tečoval VÁCLAV ZÍDEK, který tak kompletuje hattrick. Asistence: Vojtěch Pražák a Vojtěch Faltys.
     
    45:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Parádní akce v podání VÁCLAVA ZÍDKA, který se natlačil před Štěpánka, toho si položil a ještě potáhl puk, poté už měl poměrně snadnou práci, když srovnával zakončením do odkryté části branky. Asistence: David Syrovec.
     
    38:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Održený puk od zadního mantinelu dojel JONÁŠ PETEREK a podařilo se mu procpat kotouč u pravé tyčky, Pardubice ještě diskutují s rozhodčím, že se měl pískat ofsajd. Asistence: Daniel Plitko a Ondřej Hrachovský.
     
    32:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní už Pardubice svou aktivitu proměnily v branku, Zukal vypálil příklepem od modré, puk se zastavil v chumlu hráčů, ale odrazil se k ONDŘEJI MATÝSOVI, jenž ho poslal mezi betony přesouvajícího se Štěpánka do branky. Asistence: Lukáš Zukal a Michal Pochobradský.
     
    21:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pochobradský našel svou přihrávkou mezi kruhy si najíždějícího VÁCLAVA ZÍDKA, který z první prostřelil Štěpánka mezi betony. Asistence: Michal Pochobradský a Ondřej Matýs.
     
    14:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté rychle trestají Javůrkovo vyloučení. Třinečtí připravili rychlou kombinací velice dobrou pozici pro LUKÁŠE KAUKIČE, který si najel před branku, kam dostal přihrávku od Floka, jen nastavil hokejku a puk skončil v Jánského brance. Asistence: Adam Flok a Jan Poruba.
     
    11:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí jeli dva na jednoho, LUKÁŠ KAUKIČ sice ještě přihrával, jenže obránce Pražák zablokoval přihrávkua puk doputoval zpět k němu. Jelikož se už Jánský přesouvl, tak měl Kaukič lehkou práci a poslal puk do odkryté části branky. Asistence: Jan Poruba.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 22. Zídek (Pochobradský, Matýs), 33. Matýs (Zukal, Pochobradský), 46. Zídek (Syrovec), 51. Zídek (Pražák, Faltys), 52. Syrovec (Kubišta, Petrus), 58. Matýs (Pochobradský) – 12. Kaukič (Poruba), 15. Kaukič (Flok, Poruba), 39. Peterek (Plitko, Hrachovský)


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Kulich) – Faltys, Javůrek, Mert, Oliva, Pražák, Žouželka, Zukal – Antoníček, Černý, Dušek, Hoskovec, Kubišta, Matýs, Petrus, Pochobradský, Syrovec, Zídek.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Loubal) – Homola, Hrachovský, Krzak, Marguš, Radzienciak, Rufer – Cháňa, Flok, Irgl, Kaukič, Molin, Najsar, Papaj, Peterek, Plitko, Poruba, Puzoň, Strakoš.

    Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Roupec
    thejrc.org