Benátky n/J – Prostějov 4:6 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:4 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 4:2 (kon.)
Kadaň – Motor ČB 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Přerov 3:1 (kon.)
Kladno – K. Vary 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 20.12.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:58
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Domácí napravili minulou přesilovku, tahle se povedla velice pěkně. Diviš přihrál přes celou šířku na Erata na pravý kruh, ten puk ještě posunul před bránu na TOMÁŠE HAVRÁNKA, kterému stačilo již jen trefit prázdnou bránu. Asistence: Roman Erat a Richard Diviš.
     
    26:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Tak to je skvělá odpověď domácích! Diviš v situaci dva na jednoho našel naprosto dokonale LUKÁŠE VÁGNERA, a ten už neměl problém dostat puk za Krále. Asistence: Richard Diviš a Luboš Horký.
     
    25:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Třebíč udělala hrubici v rozehrávce, čehož hosté využívají velice efektivně!
    MARTIN HAVELKA od pravého mantinelu vypálil a trefil šibenici. Asistence: Strejček Jan.
     
    15:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Tak to je blesk z čistého nebe! Strejček sjel za modrou čárů a jen tak puk nahodil na bránu, puk nakonec Jekelovi propadl výstrojí a je z toho šťastný gól. Je nutno říci, že puk byl možná tečován obráncem. Asistence: Ivan Řehoř a Ondřej Smetana.
     
    04:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Král špatně rozehrál puk na své spoluhráče, čehož využil Kristl, ten puk sklepl na Kuska, a ten přihrál ještě MICHALOVI VODNÉMU, který z první překonal Krále. Asistence: Silvester Kusko a Richard Kristl.
     
    02:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Luboš Horký našel krásně volného SILVESTERA KUSKA, který střílel z pravého kruhu a trefil přesně, Král se nestihl přesunout. Asistence: Luboš Horký a Lukáš Vágner.
    Marken.cz

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 3. Kusko (Horký, L. Vágner), 5. Vodný (Kusko, Kristl), 27. L. Vágner (Diviš, Horký), 36. T. Havránek (R. Erat, Diviš) – 16. Strejček (Řehoř, Smetana), 26. M. Havelka (Strejček)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (29. Do. Svoboda) – L. Vágner, Kaláb, Čejka, D. Mikyska, Půža, Furch, Hort – R. Erat, Dolníček, Kratochvíl – Vodný, Kusko, Kristl – T. Havránek, Diviš, Horký – Malec, Tadeáš Král, Mlynář.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Wolf) – Jeřábek, M. Jandus, Pavlas, Smetana, Strejček, Jebavý, D. Málek – Kusý, J. Veselý, J. Dvořák – Řehoř, J. Šimeček, Jirásek – R. Pilař, Miškář, Kantner – M. Havelka, Hanták, Zajan.

    Rozhodčí: Přikryl, Vrba – Lukš, Gančařík.

    Diváci: 1042
    thejrc.org