Columbus – Toronto 4:2 (kon.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – St. Louis 2:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 21.12.2017, 01:30 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:03 Mitchell MARNER - 4:2
     
    57:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je sníženo na rozdíl dvou branke, po kěné samostatné akci se do střelecké pozice dostal MITCHELL MARNER a prosadil se střelou k tyče. Domácí brankář zasáhnout nedokázal. Asistence: Jake Gardiner a Tyler Bozak.
    51:51 Alexander WENNBERG - 4:1
     
    51:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí celek ve druhé polovině třetí třetiny navyšuje své vedení, po výborné akci a práci Cama Atkinsona se prosazuje ALEXANDER WENNBERG, který poslal kotouč na vzdálenější tyč. Asistence: Cam Atkinson a Boone Jenner.
    30:20 Pierre-Luc DUBOIS - 3:1
     
    30:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a bere si zpět dvoubrankové vedení. Cam Atkinson vracel kotouč před branku, kde byl volný PIERRE-LUC DUBOIS. Ten z bezprostřední blízkosti snadno prostřelil brankáře. Asistence: Cam Atkinson a Seth Jones.
    24:26 Jake GARDINER - 2:1
     
    24:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po rychlé akci je sníženo na rozdíl jediné branky, na tohle už byl domácí brankář krátký. Po pěkném pasu se rychlou střelou prosazuje JAKE GARDINER. Asistence: William Nylander.
    18:45 Seth JONES - 2:0
     
    18:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí celek ubránit oslabení, a tak se mohl do šance dostal SETH JONES, který si počkal na první pohyb brankáře, a pak poslal kotouč pod horní tyčku. Columbus vede o dva góly.
    12:57 Lukáš SEDLÁK - 1:0
     
    12:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Matt Calvert zadovkou přihrál před branku, kde stál LUKÁŠ SEDLÁK. Otočil se k brance a vypálil. Jeho rána zápěstím zapadla až za brankovou čáru, a tak vstřelil svou čtvrtou branku v sezóně. Asistence: Matt Calvert.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Sedlák (Calvert), 19. S. Jones, 31. Dubois (Atkinson, S. Jones), 52. Wennberg (Atkinson, Jenner) – 25. Gardiner (W. Nylander), 58. Marner (Gardiner, Bozak)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – G. Carlsson, S. Jones, J. Johnson, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, J. Anderson – Bjorkstrand, Wennberg, Atkinson – Milano, Jenner, N. Foligno – Calvert, Sedlák, Hännikäinen.
    Toronto Maple Leafs: McElhinney (Andersen) – Rielly, Hainsey, Gardiner, C. Carrick, Borgman, R. Polák – W. Nylander, Marleau, Hyman – Komarov, Kadri, Co. Brown – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – M. Martin, D. Moore, Kapanen.

    Rozhodčí: McIsaac, Rank – Murray, Amell

    Diváci: 17 708
    thejrc.org