Česko – Rusko 3:6 (kon.)
konec
Česko
3:6 (0:1, 2:2, 1:3)
Rusko
Čtvrtek 21.12.2017, 17:00 • Čáslav • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    V na góly mnohem bohatějším utkání nedokázali čeští hokejisté porazit Rusy a i ve druhém zápase prohrávají, tentokrát 3:6. (19:04:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ještě jedno vhazování v dnešním utkání se uskuteční ve středním pásmu po ruském ofsajdu.
     
    58:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Také Rusové si dnes vychutnají pocit využité přesilové hry. Kvalitní důraz na brankovišti předvedl VASILIJ PONOMAREV, který dorazil vyraženou střelu za bezmocného Lekeše – 3:6! Asistence: Kirill Steklov a Kirill Vasčilin.
     
    57:49
    Tak to je zřejmě konec českých nadějí. Jan Hampl (CZE) podražením zastavil útok soupeře a poslední dvě minuty utkání s největší pravděpodobností stráví na trestné lavici.
     
    56:59
    Čeští trenéři si okamžitě berou oddechový čas a spřádají plány na závěrečné tři minuty utkání!
     
    56:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilová hra v podání českého týmu přináší ještě naději! Chlubnova střela od modré čáry trefila v prostoru kruhů JANA SEDLÁČKA, který následně ostrou ranou o břevno nedal Askarovovi šanci zareagovat – 3:5! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    55:53
    Průnik Talafy byl zastaven nedovoleným způsobem, což znamená, že si český tým ještě vyzkouší přesilovou hru. Na lavici hanby je odkázán Kirill Vasčilin (RUS).
     
    55:20
    Teč těsně před českou brankou vypadala nebezpečně, rozhodčí ale nakonec odpískali hru vysokou holí. Veškeré vzrušení je tak zbytečné.
     
    55:14
    Do konce utkání zbývá necelých pět minut, obě mužstva již pochopila, že druhou výhru na soustředění v Česku oslaví Rusové.
     
    53:57
    Další zakázané uvolnění Rusů přinese vhazování po levé ruce Askarova.
     
    53:30
    Čtyřgólový Guščin ještě nemá dost, další zakončení z levé strany si ale Lekeš vyrážečkou pohlídal.
     
    52:50
    O několik sekund později se stejným přestupek prohřešilo také Rusko.
     
    52:22
    Icing České republiky posílá hru před brankáře Lekeše.
     
    51:26
    Po přihrávce Chlubny se k zakončení nedostal Konečný, volný puk velmi rychle zalehl ruský brankář Askarov. Naši hokejisté však zůstanou nastěhováni v útočném pásmu.
     
    51:01
    Dnešní utkání sleduje 862 diváků.
     
    50:05
    Hosté v plném počtu.
     
    49:39
    Rusové se znovu osvobozují vyhozením až za Lekešovu branku.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 28. Binias (Vacík), 35. Chlubna (Krutil), 57. Sedláček (Chlubna) – 11. Guščin (Ponomarev, Pašin), 25. Guščin (Ponomarev), 28. Ponomarev (Guščin), 44. Guščin (Ponomarev), 48. Guščin (Ponomarev, Pašin), 59. Ponomarev (Steklov, Vasčilin)


    Česko: Lekeš (Malík) – Kremláček, Vacík, Sedláček, Baláž, Talafa – Handl, Chlubna, Cikhart, Novák, Konečný, Myšák, Matěj, Geidl, Malát, Binias, Gut, Luža
    Rusko: Askarov (Šarabarin) – Pustovalov, Vasčilin, Steklov, Šigajev, Kondratěnko, Kuzmin, Muchamadullin – Guščin, I. Didkovskij, Šujdin, Ponomarev, Burujanov, Tjutnej, Rychkov, A. Didkovskij, Kontantinov, Chusnutdinov, Zlodějev, Prokopenko, Pašin

    Rozhodčí: Hribik – Kis, Klouček

    Diváci: 862
    bahis siteleri