Liberec – Pardubice 3:4 (1:3 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 5:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 5:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 21.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    60:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Desetinu vteřiny před koncem zápasu přidávají domácí pátý gól. Dominik Liška ujížděl sám na prázdnou branku, ale v poslední chvíli mu přizvedl hokejku vracející se obránce. Liška ještě vybojoval puk za brankou a poslal ho JANU ŠTĚDRÉMU, který jej poslal do sítě. Asistence: Dominik Liška.
     
    51:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po závaru v brankovišti Hasaly se dostal k několika dorážkám ROMAN PŮČEK a tu poslední poslal do olomoucké sítě. Asistence: Daniel Klímek, Michal Matiaško.
     
    47:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vosátko od modré nahodil na Chrásteckého, před kterým ještě tečoval puk VÍTĚZSLAV KRET, nejprve jen do betonu vsetínského brankáře, ale poté z dorážky poslal puk do sítě. Asistence: David Vosátko, Dominik Liška.
     
    42:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět dvoubrankové vedení, poté co DANIEL INDRÁK zamířil přesně do protější šibenice. Asistence: Daniel Paťava, Jan Šafránek.
     
    27:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostům se šest vteřin před koncem trestu podařilo využít přesilovou hru. Klímek našel před brankou volného ŠIMONA JENÁČKA, který se vytočil a poslal puk kolem betonu Hasaly. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    19:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí ujeli do přečíslení 3 na 2, Kalač předal puk na střed DAVIDU ŠTEFKOVI, který zamířil přesně k pravé tyči Chrásteckého branky. Asistence: David Kalač, Matěj Kořenek.
     
    03:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kořenek ve vlastním oslabení vyvezl puk a dostal se ke dvěma střelám. Tu druhou vyrazil Chrástecký jen před sebe a puk ze vzduchu doklepl DANIEL INDRÁK. Asistence: Matěj Kořenek.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 4. Indrák (Kořenek), 20. Štefka (Kalač, Kořenek), 43. Indrák (Paťava, Šafránek), 48. Kret (Vosátko, Liška), 60. Štědrý (Liška) – 28. Jenáček (Klímek, Ondračka), 52. Půček (Klímek, Matiaško)


    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Rutar, P. Mader (C), Bahounek, Klesla, Harabiš, Vosátko, Pírek – Kalač, Šafránek, Štefka, Rosecký, Paťava, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Kořenek, Kret, Dvořák.
    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Mikulenčák, Lašák, Fojtášek, Ondračka (C), Vávra, Lukačka, Janáček, Kožený – Klímek, Matiaško, Zetocha, Krupa, Petriska, Baďura, Půček, Pernický.

    Rozhodčí: Markovský – Holibka, Zouhar.
    thejrc.org