Třinec – Liberec 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:1 (3:2 po s.n.) | Zlín – Litvínov 2:4 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 1:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 2:5 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
Pátek 22.12.2017, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:00 Ondřej NĚMEC - 3:2
     
    48:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ještě se sice prohlížel záznam hry, ale i přesto tu máme tu další gól hostí, kteří se opět dotahují na rozdíl jedné branky! ONDŘEJ NĚMEC dostal skvostnou přihrávku od Erata a první zmiňovaný trefil přesně! Asistence: Martin Erat.
    40:40 Richard JARŮŠEK - 3:1
     
    40:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se vřítili do pásma jako uragán a výsledkem toho je další gól v kleci Brňanů! Říčka předal do jízdy RICHARDU JARŮŠKOVI, který táhlou střelou pokořil brankáře Langhamera na vzdálenější tyčku . Asistence: Robert Říčka.
    32:12 Vojtěch NĚMEC - 2:1
     
    32:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    No ale místo toho je tu kontaktní branka hostujícího celku! Brňané vyhráli vhazování, střelu Zaťoviče chytil Aittokallio a VOJTĚCH NĚMEC už pohodlně doklepl kotouč do klece domácích. Asistence: Martin Zaťovič.
    31:12 Petr KALINA - 2:0
     
    31:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    A vysočanská aréna se znovu otřásá v základech!! PETR KALINA dostal dobrou přihrávku na modrou čáru od Hlinky a domácí obránce vyslal prudkou střelu a puk se zastavil až v síti Langhamera. Asistence: Jaroslav Hlinka.
    09:59 Lukáš KLIMEK - 1:0
     
    09:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná radost domácího útočníka! Puk se dostal mezi hradbu těl na brankovišti a tím nejaktivnějším byl LUKÁŠ KLIMEK, který posílá Spartu do jednobrankového vedení! Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 10. Klimek (Forman, Pech), 32. Kalina (J. Hlinka), 41. Jarůšek (Říčka) – 33. V. Němec (Zaťovič), 48. O. Němec (M. Erat)


    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Švrček, Piskáček, Mikuš, Kalina, T. Pavelka, Nedomlel, Tomáš Dvořák – Říčka, P. Vrána, Kudrna – Jarůšek, J. Hlinka, Reichenberg – Klimek, Pech, Forman – Kumstát, Černoch, Uher.
    HC Kometa Brno: Langhamer (Čiliak) – Barinka, O. Němec, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs – Horký, Hruška, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – R. Zohorna, H. Zohorna, Mallet – Dočekal, Nahodil, T. Svoboda – T. Havránek.

    Rozhodčí: Hodek, Hradil – Barvíř, Blümel
    thejrc.org