Slavia – Třebíč 4:1 (kon.) | Motor ČB – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 9:3 (kon.)
Přerov – K. Vary 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 4:1 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.)
Prostějov – Kadaň 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 22.12.2017, 17:00 • ZS Eden • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ ENDÁL umí skórovat z každé pozice. Kubica na něj nasměroval puk zpoza branky. Endál se nebál vypálit, ač byl postavený na brankové čáře. Ze skutečně nulového úhlu se dokázal neomylně trefit. Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    39:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je odpověď! Endál na pravé straně projel kolem všech obránců. Zpoza branky se rozhodl najít spoluhráče před brankou. Pas do prostoru mezi kruhy přesně našel MARTINA ŠAGÁTA, který dokázal šanci využít. Asistence: Lukáš Endál.
     
    37:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní už ale hosté snižují. MATĚJ NOVÁK nabral rychlost a využil nepřesného střídání soupeře. Na modré dokázal ujet a na pravé straně měl hodně prostoru. Střelu zacílil přesně do horního rohu branky. Asistence: Jan Süss a Lukáš Vágner.
     
    30:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tuto přesilovou hru už domácí využili. Skvělou práci odvedl Šafránek, který podržel kotouč a stáhl k sobě obránce. JINDŘICH BARÁK tak měl při střele z první jednodušší úkol. Svou ránu umístil neomylně. Dostál neměl ani moc dobrý výhled. Asistence: David Šafránek.
     
    08:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jako první se prosazují slávisté. LUKÁŠ ENDÁL dostal na modré puk a ujel obraně. Přestože byl faulovaný, dokázal si kličkou do forhendu položit brankáře a skórovat. Asistence: Martin Šagát a Tomáš Šmerha.
    Marken.cz

    David Soumar

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 9. Endál (Šagát, Šmerha), 31. Barák (Šafránek), 40. Šagát (Endál), 53. Endál (Kubica) – 38. Matěj Novák (Süss, L. Vágner)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Pohl, J. Holý, Barák, Kasík, Ryzák, Kolařík (C) – J. Doležal, Račuk, L. Krejčík – Jankovský, Šafránek (A), Nedvídek – Endál, Šagát, Šmerha – Z. Doležal, Kubica, M. Ondráček.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – L. Vágner, Kaláb (A), Čejka, D. Mikyska, Půža, Furch, Hort – R. Erat (A), Dolníček (C), Kratochvíl – Vodný, Kusko, Kristl – Malec, Tadeáš Král, Diviš – Ferda, Süss, Matěj Novák.

    Rozhodčí: Jechoutek, Wagner – Jílek, Šperl

    Diváci: 682
    thejrc.org