Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:0 po s.n.) | Zvolen – Nitra 4:5 (0:2 po s.n.) | Trenčín – Poprad 0:2 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
HKM Zvolen
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:0)
HK Nitra
sk Pátek 22.12.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Nitra.
    Autorom víťazného gólu je SLOVÁK.
     
    54:17
    Zvolen dal gól!
    Využitá presilovka Zvolena. Ďalšia bomba Coffamana. NICK ROSS strelu najprv dostal na vlastné telo, otočil sa ale rýchlo a v dorážke už bol úspešný. Vyrovnané 4:4.

    Asistencie: Tim Coffman a Petr Obdržálek
     
    48:44
    Zvolen dal gól!
    Síkela vybojoval puk a od ľavého mantinelu nabil na modrú čiaru JÁNOVI ŤAVODOVI. Ten bombou prestrelil všetko pred sebou. Lawson zrejme absolútne nič nevidel.

    Asistoval: Matej Síkela.
     
    43:29
    Nitra dala gól!
    Druhá tečnutá strela a vlastný gól domácich. Michal Krištof vystihol Coffmanovu prihrávku, vošiel do pásma, prenechal puk TOMÁŠOVI MIKÚŠOVI a ten švihom vystrelil. Puk tečol domáci obranca rovno do domácej siete.

    Asistoval: Michal Krištof.
     
    24:53
    Zvolen dal gól!
    Milan Kytnár vyhral buly na modrú čiaru k PETROVI HRAŠKOVI, ten si potiahol puk a švihom prestrelil všetko pred sebou – 2:3.

    Asistoval: Milan Kytnár
     
    23:16
    Nitra dala gól!
    MAREK SLOVÁK na pozrel na modrú ale na slepo prihrával na stred pásma. Trafil ale Ťavodovu korčuľu a od nej sa puk odrazil do siete.
     
    20:21
    Nitra dala gól!
    Nahodený puk od modrej čiary od Raisa, teč Pauloviča. Nieminen puk vyrazil pred seba a TOMÁŠ MIKÚŠ strieľa vedúci gól Nitry.

    Asistovali: Matej Paulovič a Matúš Rais.
     
    18:39
    Zvolen dal gól!
    Prekrásna hokejová kombinácia, ktorá by sa mohla povinne premietať aj malým deťom. MICHAL CHOVAN vybojoval puk, prihral v prečíslení dva na jedna Síkelovi, ten mu ešte puk pred Lawsonom vrátil do prázdnej brány a domáci kanonier tak poľahky skóruje do prázdnej brány.

    Asistoval: Matej Síkela.
     
    07:24
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú hneď prvú presilovku, keď po krásnej kombinácii prakticky na slepo Slovák našiel JUDDA BLACKWATERA a ten už zasúval puk do prázdnej brány.

    Asistovali: Peter Ordzovenský a Marek Slovák.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 19. Michal Chovan (Síkela), 25. Hraško (Kytnár), 49. Ťavoda (Síkela), 55. Ross (Coffman, Obdržálek) – 8. Blackwater (Ordzovenský, Slovák), 21. Mikúš (Paulovič, Rais), 24. Slovák, 44. Mikúš (Krištof), rozh. náj. Slovák

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Paulovič (NIT)
    0:1   Špirko (ZVO)
    2. série:
    0:2   Slovák (NIT)
    0:2   Kytnár (ZVO)


    HKM Zvolen: Nieminen (Šimko) – Drgoň, Ross, Bokroš, Kováčik, Ťavoda, Hraško, Wharton, Andersons – Coffman, Steé, Obdržálek – Šišovský, Kytnár, Mich. Chovan – Matis, L.Jurík, Špirko – Ďaloga, V.Fekiač, Síkela
    HK Nitra: Lawson (Laco) – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Rýgl, Versteeg, Korím, Mir.Pupák – Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Macík – Šiška, J.Ručkay, Kovacs – Csányi, Šille, Rzavský

    Rozhodčí: Jonák, Stano – Kacej, Kollár (video – Kontšek)

    Diváci: 1678
    bahis siteleri