Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:0 po s.n.) | Zvolen – Nitra 4:5 (0:2 po s.n.) | Trenčín – Poprad 0:2 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Košice
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 22.12.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Po reprezentačnej prestávke sa tipsportligoví hokejisti opäť dostávajú do zápasového tempa. Na pláne je predvianočné kolo, v ktorom si hokejky skrížia hokejisti HC Košice a MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    HC Košice patrí medzi najväčších favoritov na zisk majstrovského pohára. Košičania to dokazujú aj svojím tabuľkovým postavením, aj keď tesne pred reprezentačnou prestávkou si v ňom mierne pohoršili. Každopádne, tímu z východného Slovenska patrí priebežné tretie mesto, a to so ziskom 61 bodov. Tie si Oceliari vystrieľali dokopy v 30 zápasoch. Dovedna inkasovali Košice len 68 gólov, zatiaľ čo sami skórovali dokopy 102-krát.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC Košice – HK Nitra 7:2
    HKM Zvolen – HC Košice 2:0
    HC 07 Detva – HC Košice 3:5

    MHK 32 Liptovský Mikuláš zvlášť predstavovať netreba. Sympatický klub zo severu stredného Slovenska sa po dlhšej neúčasti v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska už druhú sezónu ohrieva medzi elitou v našej krajine. V aktuálnej sezóne Liptáci dokazujú, že by chceli zasiahnuť aj do play-off. Svedčí o tom aj ich tabuľkové postavenie, MHK totiž prebýva na ôsmom mieste. Liptovský Mikuláš má na svojom konte 31 bodov, pričom na siedmu Žilinu ich stráca ďalších osem. Jeho skóre predstavuje nepriaznivý pomer 66:81.

    Posledné tri zápasy Liptovského Mikuláša:
    HC 05 Banská Bystrica – MHK 32 Liptovský Mikuláš 4:1
    MHK 32 Liptovský Mikuláš – MsHK Žilina 2:3
    MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Dukla Trenčín 1:3

    Pred niekoľkými týždňami sa oba celky dohodli na zaujímavej výmene hráčov. Z Liptova sa do Košíc sťahoval tamojším fanúšikom dobre známy Gabriel Spilar, opačným smerom sa pobral talentovaný Patrik Koyš. Hráči sa vo svojich nových kluboch etablovali, a tak dostanú šancu až do konca aktuálneho ročníka. Aj z tohto pohľadu tak bude zaujímavé sledovať, akým spôsobom sa Spilar a Koyš proti svojim bývalým spoluhráčom vytiahnu.

    V aktuálnej sezóne pôjde už o štvrtý vzájomný súboj Košíc s Liptovským Mikulášom. Predošlé tri boli vždy mimoriadne tesné, pričom dva z nich zvládli lepšie Liptáci. Tí na ľade Košíc porazili súpera pomerom 3:2 po samostatných nájazdoch, pričom na túto výhru nadviazali aj na Liptove – tentokrát triumfovali 5:3. Košice porazili MHK až v rámci 22. kola, keď v reparáte na domácom ľade uspeli a po výsledku 4:2 si pripísali tri body do tabuľky.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Kessel, Čížek, Dudáš, Šedivý, Pulli, Michalčin, Koch – Kafka, Hovorka, Suja – Spilar, Vrábeľ, Šoltés – Hričina, Boltun, Jenčík – Novotný, Klíma, Petráš

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Poburíni) – Pacalaj, Gründling, Kuráli, Suchý, Tabaček, Mezovský, Nádašdi, Moravčík – Huna, Langhammer, Števuliak – Rapáč, Paukovček, Koyš – Kriška, M. Sukeľ, J. Sukeľ – Žiak, Piatka, Laco

    Rozhodca: Štefik, Orolin – Smrek, Gajan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Úvodné buly bolo vhodené. Puk sa dostal na hokejky domácich Košíc, ktoré sa budú chcieť ako favorit dnešného stretnutia presunúť pred bránku Andreja Košarišťana.
     
    00:40
    Napokon ale založili prvú útočnú akciu Liptáci, pričom to vymysleli veľmi zaujímavo. Po troch krížnych prihrávkach cez stret poľa malo prísť zakončenie, už naň ale neostalo miesto.
     
    01:42
    Liptáci sú v úvodných sekundách výrazne aktívnejší, Košice sa do tejto chvíle len topia vo vlastnej defenzíve.
     
    01:45
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (M. Sukeľ – 2 min., podrazenie).
     
    01:55
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (J. Sukeľ – 2 min., zdržiavanie hry / zašľapovanie puku).
     
    02:00
    Košice budú mať k dispozícii veľmi dlhú presilovku o dvoch mužov!
     
    02:18
    A už bol z toho takmer gól! Takto to Košice rozhodne necheli, každopádne, zblokovaná strela od modrej prepadla až pred Košarišťana. Ten mal veru čo robiť, aby puk zaľahol.
     
    02:30
    Liptáci sa dokázali oslobodiť, puk letí k Habalovi.
     
    03:06
    Dobrá strela od modrej, ešte lepší zákrok Andreja Košarišťana. Defenzíva Liptovského Mikuláša následne puk obetavo vytlačila von z pásma.
     
    04:00
    Košice sa pretentovali viacerými zakončeniami, ani jedno z nich si ale cestu do siete nenašlo. Liptovský Mikuláš pokračuje už s piatimi korčuliarmi.
     
    04:48
    Hričina sa pokúšal posunúť na Kessela, tá prihrávka ale bola pridlhá. Hostia následne hru upokojilil, oba celky tak môžu odísť v pokoji striedať.
     
    05:05
    Píska sa zakázané uvoľnenie Košíc, buly po pravici Vladislava Habala.
     
    05:58
    Šoltés prihrával na modrú, strelecký pokus odtiaľ zachytil na svojich chráničoch Suchý. Ten sa neponáhľal a skúsene počkal na vlastných spoluhráčov.
     
    06:03
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Čížek – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    06:10
    Košice sa rýchlo oslobodili, puk smeruje k bránke Andreja Košariťana, ktorý bude chcieť Liptákom pomôcť s rozohrávkou.
     
    06:36
    Trma-vrma pred košickou svätyňou. Všetko však veľmi rýchlo zažehnal Habal, ktorý si všimol puk na ľadovej ploche, ľahol si naň a hru tak prerušil.
     
    07:20
    Dlhé presilovkové sekundy Liptákov v pásme, bolo to však bez lepšieho streleckého pokuku. Košice napokon puk vyviezli a môžu tak pohodlne striedať.
     
    08:02
    A opäť to bolo bez strely. Presilové hry zatiaľ nevychádzajú ani jednému z tímov, Čížek sa o sekundu môže zapojiť späť do hry.
     
    09:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš pricestoval na východ republiky skutočne výborne pripravený a napokon sa ujal vedenia v zápase. Stalo sa tak po samostatnom úniku, ktorý dokázal využiť skúsený RUDOLF HUNA.
     
    10:20
    Spilar prihrával na modrú čiaru, odkiaľ prišla tvrdá strela. Košarišťan absolútne nič nevidel, puk ale napokon skončil na hornej žrdi jeho bránky.
     
    11:52
    Aktívny Klíma vybojoval puk pre Košice a sám sa preštikoval aj obranou súpera. Stál však na jednej nohe, preto presnejšie nezamieril a vypálil len do zadného plexiskla.
     
    12:15
    Na konci peknej útočnej akcie stál Marek Hovorka, ktorý z uhla tvrdo vypálil do masky Andreja Košarišťana. Gólman Liptovského Mikuláša našťastie ukazuje, že bude v poriadku.
     
    12:54
    Jeden z košických korčuliarov bol teraz pri zakladaní útočnej akcie až príliš aktívny a dostal sa do postavenia mimo hry. Vhadzovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    13:48
    Šoltés si veru poriadne veril a v osobných súbojoch postupne povyzvŕtal až štyroch korčuliarov hosťujúceho celku. Následne ale nemal s kým kombinovať, preto Košice o puk prišli.
     
    14:03
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    14:55
    Až príliš často teraz Košičania zavážajú puk do rohov klziska. Zdá sa, že podobné momenty dnes budú Liptovskému Mikulášu vyhovovať a tadeto tak cesta nepovedie.
     
    15:20
    Habal ostal dlhší čas bez zákroku, preto sa rozhodol kozkorčuľovať vo svojom bránkovisku. Napriek tomu sú Liptáci strelecky aktívnejší a na svojom konte majú osem zakončení. Košice strieľali zatiaľ sedemkrát.
     
    16:35
    Koyš bol teraz v defenzíve Liptákov veru poriadne aktívny, napriek tomu zakončeniu nezabránil. Každopádne, puk smeroval len priamo do hrude Košarišťana, a tak nemal s týmto zákrokom skúsený gólman žiaden problém.
     
    17:28
    Vrábeľ to nemyslel so spätnou prihrávkou na útočnú modrú čiaru vôbec zle, jej prevedenie bolo ale o poznanie horšie ako úmysel a Košie tak korčuľujú do vlastného obranného pásma.
     
    18:48
    Sledovali sme viacero nepresností z oboch strán. Aktéri dnešného stretnutia využili tento fakt a odkorčuľovali na hráčske lavice. Po rýchlom striedaní budeme pokračovať.
     
    19:23
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Zápas medzi Košicami a Liptovským Mikulášom zapísal svoje úvodné dejstvo, prvá tretina stretnutia je už na konci. Po 20 minútach hry sa do šatní pôjde za stavu 0:1.

    Pomer striel po 1. tretine: 10:8

    Druhá tretina sa začne približne o 18:21.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:16
    Hlavný arbiter uchopil puk do svojich rúk a hodil ho na ľadovú plochu. Začala sa prostredná časť riadnej hracej doby, momentálne sa hrá v strednom pásme.
     
    20:45
    V úvode prostrednej časti zápasu dva dobré strelecké pokusy zo steany Liptovského Mikuláša. Ten prvý zrazil Habal na zadný mantinel, druhá strela zasa tesne minula priestor troch žrdí.
     
    21:20
    Ďalšia strela, tentokrát zblokovaná. Puk končí v ochrannej sieti, vhadzovať sa bude v košickom pásme po pravici Vladislava Habala.
     
    21:59
    Zakázané uvoľnenie Liptovského Mikuláša. Hostia teraz nemôžu striedať, čerstvé sily ale nepošlú na ľadovú plochu ani domáci Oceliari.
     
    22:43
    Šedivého prihrávka do jazdy nebola vôbec márna, Košice ale v pásme viac priestoru nezískali a od mantinelu sa k streleckému pokusu neprepracovali.
     
    23:36
    Kessel prihrával Dudášovi, ten to skúšal kolmicou k útočnej modrej. Puk po nepresnom zakončení zadunel na zadnom mantineli, kde ho do svojej moci získal celok zo severu stredného Slovenska.
     
    24:39
    Hra stratila v ostatných minútach na svojom tempe. Obe defenzívy preradili na druhý stupeň, a tak je teraz len veľmi ťažké sa s pukom dostať cez útočnú modrú čiaru do šance.
     
    25:50
    Košické zakončenie z ľavého kruhu na vhadzovanie postrádalo väčšiu presnosť, puk preto skončil len na zadnom mantineli. Následný protiútok MHK zastavil pohotovým zákrokom Habal.
     
    26:07
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    26:23
    Vladislav Habal si na svoje konto pripísal ďalší úspešný zákrok, tentokrát proti puku nastavil svoju lapačku a ukryl ho v nej. Pokračovať budeme v pásme domácich Košíc.
     
    27:20
    Čížekova rozohrávka pôsobila poriadne zúfalo. Košičania sa s pukom nedokážu prepracovať ani do pásma svojho súpera, ten sa prezentuje aktívnym napádaním.
     
    28:12
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Boltun – 2 min., držanie).
     
    28:12
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Boltun – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    28:49
    Košičania puk dvakrát vyviezli von z obranného pásma, Liptovský Mikuláš zatiaľ bez strely.
     
    28:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Už to ale neplatí. Hostia sa dostali do pásma, kde to zahrali mimoriadne jednoducho. Z ľavého kruhu na vhadzovanie pálil tvrdo MATÚŠ SUKEĽ, ktorý prestrelil Habala. Asistencie: Ján Tabaček, Martin Gründling.
     
    30:18
    Liptovský Mikuláš je dnes o poznanie hokejovejší, čo napokon vidíme aj na priebežnom stave. Strata bodov dnes môže Košice ešte poriadne mrzieť.
     
    31:26
    Zápas opätovne stratil na svojom tempe. Tento fakt vyhovuje viac hosťujúcim korčuliarom, ktorí držia súpero ďaleko od bránky Andreja Košarišťana a stále si tak držia dvojgólový odstup.
     
    32:28
    Šedivý puk zo stredného pásma nastrelil do toho útočného, tam sa ale Košice ku kombinácii nedostali. Liptovský Mikuláš hrá s pukom, bude ale striedať.
     
    33:23
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    34:19
    Ani z tohto nebol gól. Košice sa dostali do šance, keď mali pred bránkoviskom súpera až troch korčuliarov. Poriadne to však prekombinovali a sami sa tak pripravili o možnosť zakončiť.
     
    34:26
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Suchý – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    34:49
    Košice dali gól!
    Je znížené. Andrej Košarišťan prvú strelu ešte zvládol, pri tom zákroku sa ale pošmykol a padol na ľadovú plochu. To využil dorážajúci JAKUB SUJA. Asistencie: Marek Hovorka, Eduard Šedivý.
     
    35:43
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Gründling – 2 min., hrubosť).
     
    36:20
    Šedivý založil útočnú akciu Košíc, na konci ktorej malo byť strelecké zakončenie z medzikružia. Tam však zahrala dobre defenzíva Liptákov a puk zachytila.
     
    36:48
    MHK sa dokázal oslobodiť, puk letí cez všetky čiary až k Habalovi.
     
    37:17
    Pred bránkou to teraz bolo dobre zaclonené, Andrej Košarišťan si však našiel štrbinku, a tak strelu od modrej čiary bez väčších problémov pokryl.
     
    37:40
    Opätovné vyhodenie puku v podaní liptovských hokejistov. Táto presilová hra Košíc tak ostane nevyužitá, Oceliari budú stále prehrávať o jeden gól.
     
    38:30
    Prebieha záverečných 90 sekúnd druhej tretiny. Zdá sa, že sa už pred prestávkou neudeje nič podstatné a Liptovský Mikuláš bude vyhrávať aj pred poslednou časťou riadnej hracej doby.
     
    39:42
    Máme tu záverečné sekundy prostredného dejstva.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Siréna v Steel aréne nám oznámila koniec ďalšej tretiny, tentokrát tej s poradovým číslom dva. Za sebou máme už 40 minút zápasu, do šatní sa odíde za priebežného stavu 1:2.

    Pomer striel po 2. tretine: 21:18

    Tretia tretina sa začne približne o 19:16.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:18
    Posledná časť riadnej hracej doby nám už odštartovala. Budeme zvedaví, či sa ešte počas záverečnej tretiny udeje niečo podstatné, alebo sa už bude zápas len dohrávať.
     
    41:34
    Košičania od začiatku poslednej tretiny v snahe vyrovnať, zatiaľ ich zvýšená útočná aktivita ale lepšie strelecké zakončenie nepriniesla. Košarišťan tak mohol ostať pokojný.
     
    42:43
    Hra výrazne stratila na svojom tempe. Prakticky po celú minútu držali Liptáci puk na svojich hokejkách, bolo to ale len v rohoch ľadovej plochy. Odtiaľ pritom padajú góly skutočne len sporadicky.
     
    43:11
    Hra bola prerušená, vhadzovať sa bude pred Vladislavom Habalom v košickej svätyni.
     
    43:30
    Dávid Šoltés dnes patrí medzi najlepších hráčov Košíc, čo potvrdil aj v tejto chvíli. V zložitej situácii si puk spracoval a skúsil vystreliť, bránku ale tesne minul.
     
    44:17
    Liptáci puk odpálili zo svojho pásma a zabojovali v tom košickom, neúspešne. Oceliari sa pokúsia založiť svoju ďalšiu útočnú akciu.
     
    44:44
    Hostia sa teraz nemali kam ponáhľať, signalizovalo sa totiž zaktázané uvoľnenie domáceho celku. Unavení košickí korčuliari tak nebudú môcť striedať.
     
    45:46
    Domáci sa všemožne snažia dostať pred Andreja Košarišťana, aj v tretej tretine ale pracuje liptovská defenzíva zodpovedne a súpera do gólových šancí napúšťa. Zdá sa, že to môže byť v dnešnom zápase rozhodujúcim faktorom.
     
    45:49
    Každopádne, hra sa v tretej tretine pomerne často prerušuje. Uvidíme, ktorému z celkov bude podobné kúskovanie vyhovovať vo väčšej miere.
     
    46:27
    Strelu od modrej vykopol Košarišťan svojím ľavým betónom, Košičania však budú v zápase pokračovať presilovou hrou.
     
    46:29
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Gründling – 2 min., držanie).
     
    46:47
    Liptáci sa rýchlo oslobodili a poslali puk aspoň do stredného pásma.
     
    47:26
    Zaváhanie na modrej čiare stálo Košice pásmo. Šoltés nezachytil jednoduchý puk a musí poň tak šprintovať až do obranného pásma domáceho celku.
     
    48:04
    Zbytočné košické chyby, toto by sa počas presilovej hry stávať nemalo. Liptáci nemusia vynaložiť ani vyššie úsilie a dostávajú sa spod tlaku.
     
    48:20
    A ďalšie odpálenie puku. Tentokrát budú oba celky striedať, uvidíme teda, čo vymyslia druhé formácie Košíc, respektíve Liptovského Mikuláša.
     
    48:40
    Hostia hrajú v plnom počte.
     
    48:58
    Puk teraz vyletel tak vysoko, až napokon zasiahol ochrannú sieť. Stalo sa tak po kontakte s korčuliarom hostí, preto sa bude vhadzovať po ľavici Andreja Košarišťana.
     
    49:28
    Liptáci sa už smerom dopredu zbytočne netlačia, hosťujúci celok hrá takticky na výbornú a súpera drží presne tam, kde ho potrebuje.
     
    50:10
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (M. Sukeľ – 2 min., podrazenie).
     
    50:28
    Hostia puk vyviezli do pásma Košíc a preverili pozornosť Vladislava Habala. Ten rýchlo rozohrať a zápas tak môže pokračovať.
     
    51:12
    Až teraz to Košičania skúšali strelou, tá bola zrazená na ochrannú sieť. Vhadzovať sa tak bude po pravici Andreja Košarišťana.
     
    51:20
    Odpálenie puku v podaní MHK, hra sa na malý moment presunie pred svätyňu domáceho tímu.
     
    51:32
    Vzrušenie na košickej strane bolo v tejto chvíli zbytočné, Košarišťan ukazoval, že má puk pod kontrolou – a mal pravdu. Hra je preto prerušená.
     
    52:18
    Liptáci už v plnom počte.
     
    52:43
    Domáci to teraz skúšali z veľkého uhla, Košarišťan je dnes ale veľkou oporou celku zo severu stredného Slovenska, čo potvrdil ďalším kvalitným zákrokom.
     
    54:08
    Košice dali gól!
    A máme vyrovnané. Košičania sa prezentovali veľkou bojovnosťou v útočnej tretine, pričom odmenou im je druhý gól v Košarišťanovej sieti. Presadil sa MAREK HOVORKA. Asistencie: Blake Kessel, Petr Kafka.
     
    54:58
    Päť minút pred koncom tretej tretiny je tak opäť všetko otvorené.
     
    55:44
    Košičania by radi pridali aj tretí gól a ujali sa tak vedenia, Liptáci to ale dopustiť nechcú. Každopádne, hostia sa teraz prezentovali zakázaným uvoľnením.
     
    56:16
    Zakázané uvoľnenie aj v podaní domácich Košíc. Oba celky hrajú už mimoriadne opatrne, ani jeden z nich totiž nechce v závere chybovať a inkasovať tak zbytočný gól.
     
    57:05
    Zaujímavý pokus Šedivého zo stredného pásma, po ktorom Košarišťanova lapačka len tak vystrelila. Gólman Liptovského Mikuláša sa napokon rozhodol nerozohrať.
     
    57:48
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., hákovanie).
     
    57:48
    Oddychový čas hostí.
     
    58:16
    Prebiehajú posledné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    58:40
    Hovorka nevypustil korčuliarsky súboj s Košarišťanom a takmer sa dostal k puku. Ak by sa mu to podarilo, Košice by sa mohli dostať do vedenia.
     
    59:10
    Záverečných 50 sekúnd tretej tretiny, puk je pri bránke Liptákov.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Ani 60 minút tento zápas nerozhodlo, po krátkej prestávke sa tak presunieme do predĺženia. Diváci si dnes budú môcť pozrieť aj atraktívny formát troch proti trom.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:16
    Predĺženie sa začalo. Budeme zvedaví, ktorému z aktérov dnešného stretnutia bude formát troch proti trom vyhovovať najviac.
     
    60:30
    Prečíslenie Košíc dvoch proti jednému. Spilar volil strelu, trafil však len pripraveného Košarišťana.
     
    61:40
    Košice sú v prečíslení aktívnejšie a držia sa v pásme svojho súpera.
     
    62:05
    Puk mieša v obrannej tretine Šoltés. Uvidíme, čo vymyslí.
     
    62:48
    Tak napokon z toho nebolo nič zaujímavé. Košice puk do pásma dostali, následne oň však prišli. Smerom dopredu ale nevymysleli nič ani Liptáci.
     
    63:10
    Výborná práca Moravčíka, ktorý sa zbavil dvoch brániacich hráčov a vystrelil. Habal ten puk ešte pohladil a vytesnil ho na zadný mantinel.
     
    64:04
    Prebieha posledná minúta predĺženia.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    V Košiciach sa po krátkej úprave ľadovej plochy pozrieme aj na samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    1:0
    Šoltés zavesil, Košice vedú 1:0.
     
    1. série
    1:0
    Kriška Habala neoklamal, Košice stále vedú.
     
    2. série
    2:0
    Aj Hovorka svoj nájazd premenil, 2:0 pre Košice.
     
    2. série
    2:0
    Liptovský Mikuláš neskóroval, vyhrávajú Košice.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je DÁVID ŠOLTÉS.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi celkami HC Košice a MHK 32 Liptovský Mikuláš. Po výsledku 3:2 sn sa z výhry a dvoch bodov v tabuľke tešia domáci hokejisti.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 35:34

    S týmto konštartovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pokojné prežitie vianočných sviatkov. Zo Steel arény sa na vás opäť teším 28. decembra. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:08:18)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 35. Suja (Hovorka, Šedivý), 55. Hovorka (Kessel, Kafka), rozh. náj. Šoltés – 10. Huna, 29. Sukeľ (Tabaček, Gründling)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Šoltés (KOS)
    1:0   Kriška (LMI)
    2. série:
    2:0   Hovorka (KOS)
    2:0   Piatka (LMI)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Kessel, Čížek, Dudáš, Šedivý, Pulli, Michalčin, Koch – Kafka, Hovorka, Suja – Spilar, Vrábeľ, Šoltés – Hričina, Boltun, Jenčík – Novotný, Klíma, Petráš
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Poburíni) – Pacalaj, Gründling, Kuráli, Suchý, Tabaček, Mezovský, Nádašdi, Moravčík – Huna, Langhammer, Števuliak – Rapáč, Paukovček, Koyš – Kriška, M. Sukeľ, J. Sukeľ – Žiak, Piatka, Laco

    Rozhodčí: Štefik, Orolin – Smrek, Gajan
    thejrc.org