Bohumín – HC Jičín 16:1 (kon.) | Krnov – Studénka 3:8 (kon.) | Wolves Č. Těšín – H. Benešov 8:2 (kon.)
Frýdek-M. "B" – Rožnov p. R. 7:4 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek "B"
7:4 (2:1, 3:2, 2:1)
HC Rožnov pod Radhoštěm
Pátek 22.12.2017, 18:30Krajská liga: Moravskoslezský kraj
Partner:
     
    57:23
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Teď už je nejspíš definitivně rozhodnuto, Frýdek-Místek už vede 7:3. Do prázdné brány z pravé strany dorazil puk TOMÁŠ MIČULKA. Asistence: Petr Slovák, Ondřej Fiala.
     
    55:47
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Uklidňující gól pro domácí" Slezané vedou znovu o dvě branky, poté co Mizeru překonal střelu z levé strany LUKÁŠ JANEČKA. Asistence: Vojtěch Ševčík, Jakub Heralt.
     
    45:33
    Rožnov právě vstřelil branku!
    Rožnov už prohrává jen o gól! Střelu po ledě z hranice pravého kruhu se prosadil RADEK TŮMA. Dobečka na jeho střelu asi dobře neviděl. Asistence: Martin Kroupa.
     
    39:37
    Rožnov právě vstřelil branku!
    Velká chyba domácích hokejistů, Rožnov střílí gól ve vlastním oslabení. Za obrnou domácích zůstal zcela sám FILIP VYVÍJAL a tváří v tvář Dobečkovi nezaváhal. Překonal ho střelou pod horní tyčku. Bez asistence.
     
    37:27
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Ukázkově sehraná situace dvou na jednoho a domácí tým už vede o tři branky. Fiala nahrál na levou stranu PETRU SLOVÁKOVI. Ten měl sice puk pod nohama, ale i tak jej dokázal zvednout nechytatelně pod horní tyč. Pro Slováka je to dnes druhý gól. Asistence: Ondřej Fiala, Radim Vančo-Minařík.
     
    29:36
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek jde dnes poprvé do dvoubrankového vedení. TOMÁŠ MIČULKA se prosadil střelou z levé strany, Mizera se přesunoval marně. Asistence: Ondřej Fiala, Radim Vančo-Minařík.
     
    21:52
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Rovnovážný stav trval jen chviličku a už jsou zase domácí Slezané o krok napřed. Vedoucí gól domácího týmu vstřelil PETR VACULA, brankář Mizera na jeho střelu nedosáhl. Bez asistence.
     
    21:21
    Rožnov právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno, hosté využívají přesilovou hru. Od modré čáry vypálil Prycl. Jeho střelu ještě dokázal Dobečka vyrazit, ale na dorážku JANA KUNČICKÉHO z bezprostřední blízkosti pod horní tyč už nedosáhl. Asistence: Tomáš Prycl, Tomáš Holý.
     
    07:16
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Při hře čtyři na čtyři dokonale využil volnějšího prostoru na ledě PETR SLOVÁK. Ocitl se zcela sám před bránou a nezaváhal. Přesnou střelou nad beton k levé tyči překonal Mizeru v brance Rožnova pod Radhoštěm. Asistence: Tomáš Mičulka.
     
    04:58
    Rožnov právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek si své vedení dlouho neužil, je znovu vyrovnáno. Hosté sehráli nádhernou kombinační akci, na jejímž konci byl TOMÁŠ PRYCL, který zakončoval do odkryté brány. Dobečka neměl šanci se tak rychle za jeho střelou přesunout. Asistence: Jan Kunčický, Filip Vyvíjal.
     
    03:46
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Z levého kruhu vystřelil LUKÁŠ JANEČKA. Kotouč se sice velmi rychle odrazil ven z brány, ale už byl za brankovou čarou. Asistence: Lukáš Zberovský.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 4. Janečka (Zberovský), 8. Slovák (Mičulka), 22. Vacula, 30. Mičulka (Fiala, Vančo-Minařík), 38. Slovák (Fiala, Vančo-Minařík), 56. Janečka (Ševčík, Heralt), 58. Mičiulka (Slovák, Fiala) – 5. Prycl (Kunčický, Vyvíjal), 22. Kunčický (Prycl, Holý), 40. Vyvíjal, 46. Tůma (Kroupa)


    HC Frýdek-Místek "B": Dobečka (Horváth) – Hamhalter, Vančo-Minařík (A), Flegr, Niedoba, Gonos – Janečka, Zberovský, Mičulka, Fojtík, Fiala, Vacula, Slovák (C), Ondráček, Polášek, Heralt, Ševčík
    HC Rožnov pod Radhoštěm: Mizera (Tkadlec) – Švrček, Vítek, Tůma (A), Valentík, Holý (C) – Prycl, Kunčický, Švajda, Vyvíjal, Fojtů, Kroupa, Cvečka, Vaculín (A), Krejčí

    Diváci: 66
    thejrc.org