Everton – Chelsea 0:0 (kon.) | Brighton – Watford 1:0 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 4:0 (kon.)
Southampton – Huddersfield Town 1:1 (kon.) | Stoke – West Brom 3:1 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 1:1 (kon.)
West Ham – Newcastle 2:3 (kon.) | Burnley – Tottenham 0:3 (kon.) | Leicester – Manchester Utd. 2:2 (kon.)
konec
Leicester City
2:2 (1:1)
Manchester United
Sobota 23.12.2017, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Manchester United mohl využít bodových ztrát svých pronásledovatelů, když Chelsea, Liverpol i Arsenal si v tomto kole připsali po bodu, místo toho ale neuspěli ani "rudí ďáblové" a jejich ztráta na městské rivaly z modré části Manchesteru vzrostla již na třináct bodů, náskok na třetí Chelsea pak mají tříbodový.

    Leicester se v dnešním utkání mohl pohnout z osmé příčky pouze směrem dolů v případě šestibrankové prohry, kromě jednoho bodu ale získává i obrovskou psychickou vzpruhu do pokračování náročného vánočního programu soutěže. (22:52:36)
     
    Devatenácté kolo Premier League rozehrála i zakončila skutečně sváteční podívaná. Po včerejší přestřelce na londýnském Emirates Stadium jsme dnes viděli o dvě branky méně, ovšem šancí celou řadu a hlavně dramatický náboj až do závěrečné sekundy zápasu!

    Leicester se ujal vedení brankou Jamie Vardyho po rychlém protiútoku, ještě do přestávky ale hosté dokázali díky Juanu Matovi vyrovnat a tentýž Španěl se na sklonku úvodní hodiny hry prosadil z přímého volného kopu.

    Když byl vyloučen Amartey, zdálo se, že s nadějemi Leicesteru na bodový zisk je konec. To zvláště poté, co hosté si vypracovali několik skutečně vyložených příležitostí, ovšem neproměnili je a v závěru nastaveného času Harry Maguire rozbouřil zaplněné hlediště King Power Stadium. Hosté ve středu ztratili v poslední minutě čtvrtfinále ligového poháru v Bristolu, dnes podobně přicházejí o dva cenné ligové body.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Harry MAGUIRE - 2:2
     
    90+4
    Leicester právě vstřelil branku!
    Absolutní stav extáze na King Power Stadium! V samém závěru nastaveného času si HARRY MAGUIRE naběhl na fantastický centr Marca Albrightona a z voleje dokázal překonat brankáře de Geu!
     
    90+3
    Hosté mohli zamířit do přečíslení ve třech proti jedinému protihráči, Rashford ale raději volil úsporu času místo možné ztráty míče a posléze je Lukakovi máváno postavení mimo hru.
     
    90+2
    Na Albrightonův centr si zabíhal Maguire, před ním ale míč odehrál Jones zpět k autorovi centru a právě Jones si poradil i s dalším nákopem Albrightona před branku Davida de Gey.
     
    90+1
    Ndidimu byl odpískán útočný faul u rohu pokutového území, hosté k všeobecnému překvapení rychle rozehráli, ovšem rychlý brejk nedokázali dotáhnout až do finální fáze.
     
    90+1
    Rozhodčí Moss oddaluje závěr zápasu o čtyři nastavené minuty.
     
    90
    Mahrezův krátký centr doletěl k Vardymu, ten ale zády k brance neměl žádnou šanci uspět a udělat s míčem něco prospěšného pro fotbalisty v modrém.
     
    90
    Leicester vybojoval rohový kop a obecenstvo žene domácí fotbalisty za vyrovnáním.
     
    88
    Po souhře s Okazakim Chilwellův centr s jistotou stáhl ze vzduchu David de Gea. Mezitím nějaké drobné zdravotní potíže trápí Smallinga, hostující stoper ale bude v pořádku.
     
    86
    Mchitarjan se objevil v takřka stoprocentní pozici zcela osamocen před Schmeichelem, ovšem téměř nepochopitelně ještě hledal lépe postaveného Lukaka, kterého důsledně pokryl Chilwell.
     
    85
    Mchitarjan potáhl míč po útočné polovině a došel si pro nedovolený zákrok Christiana Fuchse, hosté mohou podržet míč na útočné polovině.
     
    84
    Okazakimu je pískán útočný faul v souboji s Jonesem a fotbalisté Leicesteru se poté hromadně rozzuřili na rozhodčího Mosse, ten však zůstává neoblomný. To poté, co chvíli předtím zkušený rozhodčí neposoudil Smallingův zákrok proti Maguirovi jako penaltový.
     
    83
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Juan Mata, přichází Henrich Mchitarjan.

    Dnešní hrdina předává štafetu hlavní postavě arménské kopané.
     
    81
    Mahrez vidí žlutou kartu za nafilmování nedovoleného zákroku před pokutovým územím Manchesteru.
     
    80
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Demarai Gray, přichází Ben Chilwell.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 27. Vardy (Mahrez), 90+4. Maguire (Albrighton) – 40. Mata (Lingard), 60. Mata

    Karty:   54. Albrighton (LEC), 69. Amartey (LEC), 81. Mahrez (LEC) – 34. Lindelöf (MAN), 47. N. Matić (MAN)   73. Amartey (LEC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 19:8.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson (57. Amartey), Morgan (C), Maguire, Fuchs – Ndidi, Iborra (67. Okazaki) – Mahrez, Gray (80. Chilwell), Albrighton – Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Amartey, Dragović, Chilwell, A. King, Okazaki, Slimani.

    Manchester United: de Gea – Lindelöf, P. Jones, Smalling, Young – Mata (83. Mchitarjan), N. Matić, P. Pogba (C) – Lingard (76. A. Herrera), R. Lukaku, Martial (71. Rashford).
    Náhradníci: Romero – A. Herrera, Ibrahimović, Rashford, Mchitarjan, Rojo, Shaw.

    Rozhodčí: Moss – Smart, Halliday

    Diváci: 32 202
    bahis siteleri