Kometa Brno – Jihlava 3:2 (po pr.) | Litvínov – Třinec 2:5 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:3 (po pr.)
Vítkovice – Mladá Boleslav 7:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Zlín 1:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Berani Zlín
Úterý 26.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:07
    Zlínu se nyní moc nepovedlo střídání, čehož si také všimli rozhodčí. trest za příliš mnoho hráčů na ledě si odpyká Michal Popelka (ZLN).
     
    27:50
    Olomoucké řady se teď dostávají k další přesilovce, po faulu ve středním pásmu je na trestnou lavici vykázán útočník Jiří Ondráček (ZLN).
     
    17:11
    Vyjetý Kašík fauloval hokejkou unikajícího Káňu, následuje tak olomoucké trestné střílení!
     
    09:22
    Hokejový bůh si nyní vyřídil účty i s Olomoucí. Domácí se sice dlouhou dobu tlačili do střelby z přesilovkového deštníku, jenomže nakonec z toho bude pouze hra čtyř proti čtyřem. Na trestnou lavici ta nyní zamířil Jakub Herman (OLO) za laciný útočný faul v rohu.
     
    09:02
    Zlín nyní musí hodně mrzet další vyloučení, Michal Popelka (ZLN) se tlačil do vyložené šance, jenomže v nejnevhodnější moment sekl bránícímu Staňkovi po hokejce. Místo vytouženého nájezdu tak musí Berani nyní pouze do čtyř.
     
    04:24
    Olomouc se dostane poprvé v zápase k početní výhodě, na trestnou lavici totiž zamířil Tomáš Žižka (ZLN), jenž si lehce zaháčkoval unikajícího soupeře.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Herman (Staněk)


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Jaroměřský, Vyrůbalík (C), Houdek, Ondrušek (A), Dujsík, Čáp, Staněk – Eberle, J. Knotek (A), Laš – J. Káňa, R. Vlach, Burian – Ostřížek, Mráz, Strapáč – Holec, Herman, Jergl.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Nosek, Freibergs, Řezníček, Valenta, Matějíček, Žižka (A), M. Novotný – Kubiš (A), Fořt, O. Veselý (C) – Okál, Honejsek, Klhůfek – J. Ondráček, Popelka, Goiš – Fryšara, P. Sedláček, Illo.

    Rozhodčí: Mrkva, Souček – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5500
    bahis siteleri