Novosibirsk – Soči 4:3 (kon.) | Omsk – Ufa 1:2 (kon.) | Barys – Kazaň 2:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Petrohrad 4:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 4:3 (3:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Jaroslavl 3:2 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HK Soči
Středa 27.12.2017, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Již se zdálo, že bude vyrovnáno, když se kotouč dopravil až za brankovou čáru. Wellman jej ale srazil z úrovně obličeje, a tak gól nemůže být pro hru vysokou holí uznán. Vše ale ještě ověřuje videorozhodčí.
     
    59:28
    Bergström nakonec vyhodil přes všechny čáry, přičemž kotouč jen těsně minul branku Soči! Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat znovu před Krasikovem.
     
    58:07
    Hokejisté Soči to zkoušejí bez brankáře!
     
    53:25
    Další trest, tentokráte pro domácí. Rok Tičar (SIB) dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    53:24
    O´Dell ihned po návratu z trestné lavice uháněl do protiútoku, avšak Krasikov si povyjel a jeho pokus eliminoval. Následný protiútok končí domácím icingem.
     
    51:02
    Zatím tomu nic nenasvědčuje, neboť si Sibir zahraje v početní výhodě. O´Dell totiž dostává dvě minuty za podražení.
    49:25 Sergej KOŇKOV - 4:3
     
    49:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení, a to poměrně se štěstím! SERGEJ KOŇKOV dojel až za hostující branku, načež chtěl přihrát na najíždějícího spoluhráče. Kotouč nakonec však propasíroval skulinkou mezi betonem a tyčí nic netušícího Šikina. Bez asistence.
    47:29 Alexej CVETKOV - 3:3
     
    47:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po obrovské chybě v defenzivě Sibiru hosté vyrovnávají. ALEXEJ CVETKOV dostal přihrávku, přičemž se ocitl za obranou Novosibirsku. Poté měl spoustu času na zakončení. Rozhýbal Šikina a pohledným bekhendovým blafákem rozsvítil červené světlo. Asistence: Vadim Chomickij.
    44:55 Vjačeslav OSNOVIN - 3:2
     
    44:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí jdou poprvé v utkání do vedení! V signalizované početní výhodě dostal v předbrankovém prostoru nabito VJAČESLAV OSNOVIN. Útočník v modrém nejprve trefil pouze padajícího obránce Soči, avšak další pokus již nasměroval přesně k levé tyči. Asistence: Nikolaj Demidov.
     
    42:33
    Hostující hokejisté si zahrají přesilovou hru, za sekání odchází pykat Arťomov (SIB).
     
    37:39
    Síly na ledové ploše se vyrovnají, za hákování dostává menší trest hostující Pavel Padakin (SOC).
     
    35:40
    Další trest, za hákování je potrestrán domácí Maxim Ignatovič (SIB).
    35:17 Rok TIČAR - 2:2
     
    35:17
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to byla vynikající akce domácího celku. Sannikov zahájil bleskový protiútok, načež posunul puk do jízdy ROKU TIČAROVI. Domácí útočník si pak vybruslil až do mezikruží, odkud milimetrově trefil prostor u levé tyče Šikinovy branky. Asistence: Stěpan Sannikov.
     
    32:40
    Na trestnou lavici putují oba "kohouti," přičemž domácí makarov obdržel 2 + 2 minuty za hrubost. Lugin pouze jeden menší trest.
     
    32:40
    Krasikov musel hned dvakrát zasahovat, nebezpečný pokus přišel zejména z Luginovy hole. Pokus z hranice levého kruhu ale domácí brankář eliminoval. Následně se strhla potyčka, kterou vyvolal Makarov. Lugin se v podstatě jen bránil spršce ran.
     
    31:26
    A další vyloučení, tentokráte na domácí straně. Za vysokou hůl je potrestán Igor Levickij (SIB).
     
    29:55
    A další vyloučení, domácí Andrej Jermakov (SIB) obdržel dvě minuty zta podražení. Současně ale putuje na lavici hanby také Adam Polášek (SOC), který obdržel desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Současně pak 2+10 minut obdržel hostující O´Dell, a to za nafilmovaný pád a nesportovní chování.
     
    29:38
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Alexej Cvetkov (SOC) si při vhazování počínal tak neobratně, že mu byl udělen trest za zdržování hry.
     
    25:42
    Další obrovská možnost Soči. Laričev vystihl mizernou rozehrávku Novosibirsku, načež hledal najíždějícího Padakina. Tomu však na poslední chvíli padl do rány Morozov, a tak bylo nebezpečí zažehnáno.
     
    24:32
    Příliš nechybělo a Soči mohlo vést o dvě branky. Zcela sám se totiž před Krasikovem ocitl O´Dell. Hostující útočník ale napálil pouze hruď domácího muže v masce.
    23:24 Casey WELLMAN - 1:2
     
    23:24
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté početní výhodu bleskově využili. Dělová rána od modré čáry sice branku netrefila, ale odrazila se k pravé tyči, kde číhal CASEY WELLMAN. Pohotový útočník pak s notnou dávkou štěstí propasíroval puk do odkryté části Krasikovovy svatyně. Bez asistence.
     
    23:07
    V početní výhodě si zahrají rovněž hosté. Za podražení je pottrestán Gleb Zyrjanov (SIB).
     
    14:23
    Bude se poprvé vylučovat, v početní výhodě si zahrají domácí. Za podražení putuje na lavici hanby Vadim Chomickij (SOC).
    12:34 Alexander BERGSTRÖM - 1:1
     
    12:34
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se po několika větších možnostech konečně dočkali. Blesková kombinace Sibiru skončila na pravém kruhu, kde číhgal ALEXANDR BERGSTRÖM. Pohotový forvard pak z voleje trefil přesně prostor u pravé tyče. Šikin se neměl šanci přemístit. Asistence: Konstantin Alexejev.
     
    11:41
    Další obrovská možnost Sibiru, který se vydal do přečíslení. Sannikov z levé strany výtečně nalezl Levického, který měl před sebou zcela odkrytý prostor. Svým švihem ale branku minul.
     
    09:48
    Další slibná možnost pro Novosibirsk! Sannikov podél levého mantinelu přebruslil protihráče a následně se dostal až před Šikina. Ten však zmenšil střelecký úhel a opět výborně zasáhl.
     
    07:33
    Domácí měli slibnou příležitost k vyrovnání, když uháněli do přečíslení dvou na jednoho. To se rozhodl individuálně zakončit Osnovin, avšak jeho pokus lapil Šikin do své rukavice. Hostující brankář je zatím pro svůj tým velmi platný.
    03:51 Sergej ŠMELJOV - 0:1
     
    03:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je velký šok pro domácí hokejisty. Obrovskou chybu v rozehrávce vystihl těsně za modrou čárou SERGEJ ŠMELJOV. Hostující útočník poté bleskurychle zamířil do útočného pásma, a to až do mezikruží. Následně přesně mířeným švihem k levé tyče rozsvítil červené světlo. Bez asistence.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 13. Bergström (K. Alexejev), 36. Tičar (Sannikov), 45. Osnovin (Demidov), 50. Koňkov – 4. Šmeljov, 24. Wellman, 48. Cvetkov (Chomickij)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Salák) – Vereščagin, Jermakov, Morozov, Ignatovič, Demidov, K. Alexejev (A), Al. Makarov, D. Lukin – Zackrisson (A), Bergström, Enlund – Tičar, Sannikov, Levickij – Pervušin, Koňkov (C), Šarov – Arťomov, Osnovin, Zyrjanov.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Čmychov, Jokipakka, Polášek, Mamkin, Chomickij, Ščitov (A), S. Kuzněcov – Wellman, Chlopotov, Collins – Padakin, O'Dell, Laričev – Lugin, Cvetkov (C), Šmeljov – Starkov, Točickij, Tomilin.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Naumov – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri