Benátky n/J – Kadaň 7:3 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:1 (kon.) | K. Vary – Litoměřice 2:1 (po pr.)
Třebíč – Havířov 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:5 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:5 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
7:3 (2:1, 2:0, 3:2)
SK Trhači Kadaň
Středa 27.12.2017, 17:30Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Podobná akce jako při šesté brance. Benátečtí získali puk ve středním pásmu, po několika rychlých přihrávkách se vydal vstříc ZDENĚK KRÁL, proměnil a dnes docílil hattricku. Asistence: Ondřej Chrtek, Ján Niko.
     
    56:49
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácí si berou tříbrankové vedení zpět. Bělohorský poslal kupředu RADKA VESELÉHO, který v samostatném úniku pokořil Dvořáka. Asistence: Matouš Bělohorský, Ján Niko.
     
    55:42
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Puk se dostal zpoza brány do mezikruží k nedostatečně obsazenému ZDEŇKU KRÁLOVI, jenž přidává svoji druhou branku v zápase. Asistence: Jan Bednář, Jan Jeník.
     
    48:19
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Z utkání, které nenasvědčovalo většímu dramatu se rázem drama stává! Po přesné přihrávce se z kruhu přesně do levé horní šibenice trefuje JOSEF RINDOŠ. Asistence: František Wágner, Jiří Tupý.
     
    46:23
    Kadaň právě vstřelila branku!
    PETR CHLÁN si své první mistrovské utkání v seniorském hokeji okořenil brankou. Ve středu hřiště se zmocnil kotouče, se kterým pelášil vstříc Stezkovi a i když byl faulován Havlínem, dokázal ho poslat přesně k pravé tyči. Bez asistence.
     
    23:28
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Pouze sedm vteřin stačilo domácím k tomu, aby vstřelili další branku. Benátečtí vyhráli buly, poté Bittner vysunul DOMINIKA HRNÍČKA, který sám proti Dvořákovi zvolil rychlou kličku a puk dostal k pravé tyči. Asistence: Ladislav Bittner, Vratislav Kunst.
     
    23:21
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí se prosazují po velmi pěkné kombinaci v přesilové hře. Chrtek si ťukl puk s Jeníkem, který přes šíří brankoviště našel najíždějícího JÁNA NIKA, jenž zvedl puk nad Dvořákův beton. Asistence: Jan Jeník, Ondřej Chrtek.
     
    15:19
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Chrtek obral v útočném pásmu hosty o kotouč, našel Jeníka, který si udělal prostor k přesné přihrávce, kterou adresoval ZDEŇKU KRÁLOVI, ten poté překonal přesunujícího se Dvořáka. Asistence: Jan Jeník, Ondřej Chrtek.
     
    9:42
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo využít přesilovou hru. Už to vypadalo, že domácí i tuto akci ustojí, neboť střela Hejcmana z mezikruží nevyšla, puk se ale poté dostal na hůl ONDŘEJE HAVLÍČKA, který střelou z kruhu překonal roztaženého Stezku. Asistence: Darek Hejcman, Šimon Szathmáry.
     
    0:22
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácí se velmi rychle ujímají vedení. Trefného čistě obral o puk Havlín, který poslal kupředu Chrtka, ten přes Krále v rychlém útoku nalezl před brankou JANA JENÍKA, jenž první střelou dnešního zápasu pokořil Dvořáka. Asistence: Zdeněk Král, Tomáš Havlín.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 1. Jeník (Z. Král, Chrtek), 16. Z. Král (Jeník, Chrtek), 24. Niko (Jeník, Chrtek), 24. Hrníčko (Bittner, Kunst), 56. Z. Král (Jan Bednář, Jeník), 57. R. Veselý (Bělohorský, Niko), 60. Z. Král (Chrtek, Niko) – 10. Havlíček (Hejcman, Szathmáry), 47. Chlán, 49. Rindoš (Wágner, Tupý)


    HC Benátky nad Jizerou: Stezka (Žajdlík) – Havlín, Husa, Kunst, Jan Bednář, Niko, Mirochnikov, T. Hanousek, Tržický – Jeník, Chrtek, Z. Král – Psota, Bittner, Hrníčko – R. Veselý, Kuťák, Bělohorský – Nezbeda, Wiencek.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (Spěšný) – R. Černý, Trefný, Šefl, Blaha, Szathmáry, Kadeřávek, Cestr, Šesták – O. Procházka, Hejcman, Krejčiřík – Macháček, Havlíček, Chrpa – Wágner, Rindoš, Tupý – Tůma, Chlán.

    Rozhodčí: Jechoutek, Sýkora – Podrazil, Kotlík

    Diváci: 208
    thejrc.org